Povezane vesti
Nudili joj 200.000 evra za udaju! Našu pevačicu (20) su nekada ismevali, a danas ima tri nekretnine: ''Postoji ljubomora''
Alo 27.06.2025
Često je tražena na veseljima u inostranstvu. Poznata je po sjajnoj atmosferi koju pravi na veseljima a kako su svadbe u inostranstvu raskošne pevačica Zorana Mićanović dobija i dobar bakšiš ali i ponude. Naime, ona je na jednom romskom veselju navodno… »
"Ismevali su me, a za pesmu uzmem 20.000 evra" Zorana racionalno troši novac, do sada kupila tri nekretnine
Telegraf 27.06.2025
Pevačica Zorana Mićanović (20), često je tražena na veseljima u inostranstvu. Poznata je po sjajnoj atmosferi koju pravi na veseljima a kako su svadbe u inostranstvu raskošne pevačica dobija i dobar bakđšiš ali i ponude. Naime, ona je na jednom romskom… »
Ima 20 godina i već je kupila 3 stana: Zorani se svi smejali što peva narodnjake, sad za pesmu uzme 20.000 evra
Mondo 27.06.2025
Pevačica Zorana Mićanović je za kratko vreme postala jedna od najtraženijih pevačica. Srpska pevačica Zorana Mićanović (20), jedna je od najtraženijih pevačica na veseljima u inostranstvu. Na jednom romskom slavlju joj je čak ponuđeno i da se uda - za… »
Zorana Mićanović pametno troši novac zarađen na romskim svadbama: Već ima tri nekretnine: Ismevali su me, a sad za pesmu uzmem…
Kurir 27.06.2025
Ja ću svoje pare da trošim gde ja mislim da treba, kada je bila korona svi ti pevači su kukali jer nisu imali ušteđevine. Pevačica Zorana Mićanović (20), često je tražena na veseljima u inostranstvu. Kako je već poznato, svadbe u dijaspori su veoma… »
Zorana Mićanović kupila sebi 3 nekretnine - ne želi da troši pare na krpice: "Ismevali su me, a sad za pesmu uzmem 20.000 evra"…
Blic 27.06.2025
Srpska pevačica, Zorana Mićanović (20), često je tražena na veseljima u inostranstvu. Kako je već poznato, svadbe u dijaspori su veoma raskošne i novca ima više nego što može i da se zamisli, a na jednom romskom slavlju je pevačici čak ponuđena i udaja -… »
Vesti dana »

Sns-ovci gađali građane jajima, oni im uzvratili: Policija čuva naprednjačke prostorije (video)
Pravda pre 6 minutajoš 14 povezanih

"Svi koji su učestvovali u nemirima biće privedeni": Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: Nema blokade puteva, železnice, infrastrukra
Blic pre 26 minutajoš 48 povezanih

Nemerljiv gubitak za Zvezde Granda: Otišla je i Viki Miljković
Svet & Skandal pre 2 satajoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane