Повезане вести
Девизни курс: Евро у понедељак 117,17 динара
Радио сто плус 27.06.2025
Данас и за викенд званичан средњи курс износи 117,2049 динара за евро. Динар ће у понедељак према евру вредети једнако као пре месец дана, а 0,1 одсто мање него пре годину дана и на почетку ове године. Највећа вредност динара… »
Ово је данашњи курс динара према евру
Блиц 27.06.2025
Званични средњи курс динара за евро данас је 117,2049 динара, што је незнатна промена у односу на четвртак, објавила је Народна банка Србије (НБС). Динар је према евру непромењен у односу на пре месец дана, на годишњем нивоу… »
Курс евра за данас: Нбс објавила курсну листу вредности страних валута
Мондо 27.06.2025
Објављен је средњи курс евра за 27. јун 2025. године. Динар ће данас незнатно променити вредност према евру и званични средњи курс биће 117,2049 динара за евро, саопштила је Народна банка Србије. Јуче је званичан средњи курс… »
Средњи курс динара за евро 117,2049 динара
РТВ 27.06.2025
БЕОГРАД - Званични средњи курс динара за евро износи 117,2049 динара, што је незнатна промена у односу на четвртак, објавила је Народна банка Србије (НБС). Динар је према евру непромењен у односу на пре месец дана, на годишњем… »
Вести дана »
Кејн: Ово је једна од најбољих енглеских селекција у историји
Спортски журнал пре 24 сатајош 127 повезаних
Њујорк тајмс о Дијани Хрка: Мајка, симбол протеста, штрајкује глађу да освети сина
Нови магазин пре 8 сатијош 23 повезане
Дијана Хрка прима инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 27 повезаних
„Гласала сам за продају НИС, а после сам чула страшне ствари“: Гувернерка Јоргованка Табаковић о нашем нафтном гиганту
Нова пре 3 сатајош 28 повезаних
"Једноставно, ми немамо избора": Синиша Мали о санкцијама НИС-у: "Руси нису са нама тражили решење!" (видео)
Блиц пре 34 минутајош 127 повезаних