Povezane vesti
Deda šefice MI6 bio pripadnik ss-a poznat po nadimku „Mesar“
Pravda 27.06.2025
Deda novoimenovane šefice britanske tajne službe MI6 Blejz Metreveli navodno je nekadašnji esesovac s nadimkom „Mesar“, piše britanski tabloid Dejli mejl, pozivajući se na arhivske dokumente iz nemačkog Frajburga. Prethodno je agencija RIA Novosti uspela… »
Britanski mediji: Deda šefice MI6 bio pripadnik SS-a poznat po nadimku „Mesar“
Sputnik 27.06.2025
Deda novoimenovane šefice britanske tajne službe MI6 Blejz Metreveli navodno je nekadašnji esesovac s nadimkom „Mesar“, piše britanski tabloid Dejli mejl, pozivajući se na arhivske dokumente iz nemačkog Frajburga. Prethodno je agencija RIA Novosti… »
„Dejli mejl”: Deda šefice MI6 mogao bi biti pripadnik SS-a poznat po nadimku „Mesar“
Politika 27.06.2025
Prema podacima iz nemačkog arhiva, deda Blejz Metreveli – Konstantin Dobrovoljski – dezertirao je iz Crvene armije i dobrovoljno pristupio nacističkoj vojsci. Deda novoimenovane šefice britanske tajne službe MI6 Blejz Metreveli mogao bi da bude… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 41 povezana

Netanyahu obezbedio odobrenje - Izrael spreman da upadne u Gazu
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 40 povezanih

Samit Rusije i EU moguć ako Evropljani odustanu od podsticanja sukoba u Ukrajini
Politika pre 2 satajoš 33 povezane

Stigle nove cene goriva: Evo koliko ćemo plaćati u narednih sedam dana
B92 pre 20 minutajoš 20 povezanih