Povezane vesti
Karleuša se oglasila važnim saopštenjem Nakon što joj je vraćen Instagram poručila samo jedno
Alo pre 31 dana
Karleuša se sada oglasila i zahvalila na podršci svim vernim fanovima, a imala je poruku i za one koji nisu uz nju. Jelena Karleuša je nakon dve deaktivacije profila uspela da povrati svoj originalni Instagram nalog koji je bio ugašen početkom godine… »
Karleuša ponovo vlada instagramom! Vratili joj ugašeni profil, JK se javno zahvalila ‘kralju Turske’!
Kurir pre 31 dana
Pop diva Jelena Karleuša je uspela da vrati Instagram nalog posle pet meseci. Jelena Karleuša, jedna od najpoznatijih muzičkih zvezda na Balkanu, vratila je svoj Instagram nalog koji joj je bio ugašen. Jelenin Instagram nalog je najuticajniji i… »
Uz pomoć njega vratila je svoj Instagram nalog: Jk se javno zahvalila ovom muškarcu "Učinio je nemoguće"
Telegraf pre 31 dana
Jelena Karleuša, jedna od najpoznatijih muzičkih zvezda na Balkanu. Pevačica je vratila svoj Instagram profil koji je bio ugašen pre nekoliko meseci. Ona je to potvrdila novom objavom u kojoj je napisala: - I napokon sam se vratila. Posebna zahvalnost za… »
Jelena Karleuša vratila stari Instagram nalog posle 5 meseci: Oglasila se jednom rečenicom
Mondo pre 31 dana
Pevačica Jelena Karleuša povratila stari nalog na pomenutoj društvenoj mreži. Pevačica Jelena Karleuša uspešno je povratila svoj Instagram nalog sa preko 2,4 miliona pratilaca. Nakon borbe koja je trajala čak pet meseci i otvaranja novog profila, koji je… »
Ovaj čovek je vratio Karleuši Instagram profil! Pevačica se javno zahvalila: ''Učinio je nemoguće'' (foto)
Alo pre 31 dana
Javno se zahvalila! Jelena Karleuša, jedna od najpoznatijih muzičkih zvezda na Balkanu, vratila je svoj Instagram nalog koji joj je bio ugašen pre nekoliko meseci. JK je na potvrdila objavom u kojoj je napisala: „I napokon sam se vratila. Posebna… »
''Da li sam vam nedostajala?'' Jelena Karleuša vratila svoj ''Karleušastar'' profil na Instagramu, njena prva objava napravila…
Alo pre 31 dana
Ovome se niko nije nadao. Nakon višemesečne medijske bure i dve deaktivacije profila, Jelena Karleuša je uspela da povrati svoj originalni Instagram nalog koji je bio ugašen početkom godine. Profil, koji je brojao preko 2,5 miliona pratilaca i beležio… »
Vesti dana »

Fridrih Merc: Nemačka ekonomija će pretrpeti značajnu štetu zbog američkih carina
Politika pre 1 satjoš 36 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 4 satijoš 31 povezana