Povezane vesti
"Idi, nađi nekog ko će ti roditi sina" Pevačica nije mogla da rodi dete sa čovekom kojeg voli, pa zatrudnela sa drugim: Kada…
Kurir 27.06.2025
Pevačica Biljana Sečivanović (48) jednom prilikom je govorila o borbi za potomstvo i trenutku kada je saznala da će postati majka. Biljana je jednom prilikom otkrila da je njena velika ljubav bio Bojan, član njenog benda, sa kojim je bila devet godina. -… »
''Idi nađi nekog drugog da ti rodi sina'' Šokantna ispovest naše pevačice o potomstvu
Alo 27.06.2025
Kada sam mu rekla, pao je sa stolice. Pevačica Biljana Sečivanović (48) jednom prilikom je govorila o borbi za potomstvo i trenutku kada je saznala da će postati majka. Biljana je jednom prilikom otkrila da je njena velika ljubav bio Bojan, član njenog… »
"Nisam podarila sina čoveku kog sam volela, pa sam zatrudnela sa drugim" Naša pevačica (48) se godinama borila za potomstvo…
Blic 27.06.2025
Pevačica Biljana Sečivanović (48) jednom prilikom je govorila o borbi za potomstvo i trenutku kada je saznala da će postati majka. Biljana je jednom prilikom otkrila da je njena velika ljubav bio Bojan, član njenog benda, sa kojim je bila devet godina. -… »
Vesti dana »
Dan pobede obeležen polaganjem venaca na Groblju oslobodilaca Beograda
RTV pre 12 minutajoš 29 povezanih
Britanija šalje ratni brod na Bliski istok: HMS Dragon imaće jedan zadatak
Telegraf pre 31 minutajoš 31 povezana
Parastosom i polaganjem venaca obeležen Dan pobede (foto)
Užice oglasna tabla pre 27 minutajoš 20 povezanih
Vojna parada na Crvenom trgu povodom Dana pobede; Putin: Ne falsifikovati istoriju Drugog svetskog rata
RTV pre 1 satjoš 71 povezana
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 4 satijoš 1 povezana