Povezane vesti
Orban zagrmeo: Ovo je nedopustivo – biće kazne!
Pravda 27.06.2025
Mađarski premijer Viktor Orban upozorio je danas da će biti pravnih posledica za organizovanje ili prisustvovanje na paradi ponosa u Budimpešti, koja je zakazana za subotu. On je rekao da se time krši policijska zabrana događaja. "Mi smo odrasli ljudi i… »
Orban: Biće pravnih posledica za organizovanje parade ponosa u Budimpešti
Euronews 27.06.2025
Mađarski premijer Viktor Orban upozorio je da će biti pravnih posledica za organizovanje ili prisustvovanje na paradi ponosa u Budimpešti, koja je zakazana za subotu. On je rekao da se time krši policijska zabrana događaja. "Mi smo odrasli ljudi i… »
Orban: Biće posledica za organizovanje parade ponosa u Budimpešti
Politika 27.06.2025
Mađarski premijer Viktor Orban upozorio je danas da će biti pravnih posledica za organizovanje ili prisustvovanje na paradi ponosa u Budimpešti, koja je zakazana za subotu. On je rekao da se time krši policijska zabrana događaja. "Mi smo odrasli ljudi i… »
Vesti dana »
PROGNOZA VREMENA ZA 19. FEBRUAR: Ujutro mraz, tokom dana do 17 stepeni, uveče kiša
Glas juga pre 42 minutajoš 19 povezanih
Upisani prvi nelegalni objekti kroz akciju „Svoj na svome“, za sada bez pritužbi
Ozon pre 7 minutajoš 11 povezanih
Tražili smrtnu kaznu, dobio doživotnu robiju: Pobuna došla glave bivšem predsedniku Južne Koreje
Mondo pre 7 minutajoš 11 povezanih
Kriza na Bliskom istoku: Savet bezbednosti UN održao sednicu o Gazi i Zapadnoj obali pred Trampov Odbor za mir
Euronews pre 29 minutajoš 8 povezanih