Povezane vesti
Orban zagrmeo: Ovo je nedopustivo – biće kazne!
Pravda 27.06.2025
Mađarski premijer Viktor Orban upozorio je danas da će biti pravnih posledica za organizovanje ili prisustvovanje na paradi ponosa u Budimpešti, koja je zakazana za subotu. On je rekao da se time krši policijska zabrana događaja. "Mi smo odrasli ljudi i… »
Orban: Biće pravnih posledica za organizovanje parade ponosa u Budimpešti
Euronews 27.06.2025
Mađarski premijer Viktor Orban upozorio je da će biti pravnih posledica za organizovanje ili prisustvovanje na paradi ponosa u Budimpešti, koja je zakazana za subotu. On je rekao da se time krši policijska zabrana događaja. "Mi smo odrasli ljudi i… »
Orban: Biće posledica za organizovanje parade ponosa u Budimpešti
Politika 27.06.2025
Mađarski premijer Viktor Orban upozorio je danas da će biti pravnih posledica za organizovanje ili prisustvovanje na paradi ponosa u Budimpešti, koja je zakazana za subotu. On je rekao da se time krši policijska zabrana događaja. "Mi smo odrasli ljudi i… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO: „Đuku u Zabelu“: Građani na Voždovcu pod prozorom Vladimira Đukanovića, u Novom Pazaru blokirana magistrala ka Crnoj Gori
Nova pre 41 minutajoš 28 povezanih

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 9 satijoš 51 povezana

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih

Šta sve znamo o hapšenju bivših ministara do sada i zašto opozicija traži da se saslušaju Vučić i njegov brat
Rešetka pre 2 satajoš 23 povezane