Povezane vesti

Macut za TASS: Beograd se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

RTV pre 31 dana
BEOGRAD - Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je da se Srbija neće pridružiti sankcijama protiv Rusije. "Dok god sam ja premijer, srpska vlada se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije", rekao je Macut u intervjuu za TASS. On je naglasio da Republika… »
Macut za TAS: Beograd se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

Macut za TAS: Beograd se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

RTS pre 31 dana
Srbija ima jedinstven stav po pitanju odnosa sa Rusijom i neće pridružiti sankcijama, rekao je premijer Đuro Macut u intervju za TAS. Istovremeno, kaže, Srbija nastavlja svoj put ka članstvu u Evropskoj uniji. Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je da se… »
Macut za TASS: Dok god sam ja premijer, Beograd se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

Macut za TASS: Dok god sam ja premijer, Beograd se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

NIN pre 31 dana
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je da se Srbija neće pridružiti sankcijama protiv Rusije. "Dok god sam ja premijer, srpska vlada se neće pridružiti sankcijama Rusiji", rekao je Đuro Macut u intervjuu za TASS. Takođe je rekao da Srbija održava interes… »
Macut: Dok sam ja premijer, Beograd se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

Macut: Dok sam ja premijer, Beograd se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

Blic pre 31 dana
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je da se Srbija neće pridružiti sankcijama protiv Rusije. - Dok god sam ja premijer, srpska vlada se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije - rekao je Macut u intervjuu za TASS. Takođe je rekao da Srbija održava… »
Macut za TASS: Srbiju zanima BRIKS

Macut za TASS: Srbiju zanima BRIKS

Blic pre 31 dana
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je da se Srbija neće pridružiti sankcijama protiv Rusije. "Dok god sam ja premijer, srpska vlada se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije", rekao je Macut u intervjuu za TASS. Takođe je rekao da Srbija održava… »
Macut: Dok sam ja premijer, srpska vlada se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

Macut: Dok sam ja premijer, srpska vlada se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

Euronews pre 31 dana
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je da se Srbija neće pridružiti sankcijama protiv Rusije. "Dok god sam ja premijer, srpska vlada se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije", rekao je Macut u intervjuu za TASS. Takođe je rekao da Srbija održava… »
Macut povrdio za TASS: Beograd se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

Macut povrdio za TASS: Beograd se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije

Dnevnik pre 31 dana
MOSKVA: Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je da se Srbija neće pridružiti sankcijama protiv Rusije. "Dok god sam ja premijer, srpska vlada se neće pridružiti sankcijama protiv Rusije", rekao je Macut u intervjuu za TASS. Takođe je rekao da Srbija… »

Politika pre 31 dana
Hitno se oglasio premijer Srbije u vezi SANKCIJA Rusiji!

Hitno se oglasio premijer Srbije u vezi SANKCIJA Rusiji!

Telegraf pre 31 dana

Vesti dana »