Повезане вести
Мацут за ТАСС: Београд се неће придружити санкцијама против Русије
РТВ 27.06.2025
БЕОГРАД - Премијер Србије Ђуро Мацут изјавио је да се Србија неће придружити санкцијама против Русије. "Док год сам ја премијер, српска влада се неће придружити санкцијама против Русије", рекао је Мацут у интервјуу за ТАСС. Он је… »
Мацут за ТАС: Београд се неће придружити санкцијама против Русије
РТС 27.06.2025
Србија има јединствен став по питању односа са Русијом и неће придружити санкцијама, рекао је премијер Ђуро Мацут у интервју за ТАС. Истовремено, каже, Србија наставља свој пут ка чланству у Европској унији. Премијер Србије… »
Мацут за ТАСС: Док год сам ја премијер, Београд се неће придружити санкцијама против Русије
НИН 27.06.2025
Премијер Србије Ђуро Мацут изјавио је да се Србија неће придружити санкцијама против Русије. "Док год сам ја премијер, српска влада се неће придружити санкцијама Русији", рекао је Ђуро Мацут у интервјуу за ТАСС. Такође је рекао… »
Мацут: Док сам ја премијер, Београд се неће придружити санкцијама против Русије
Блиц 27.06.2025
Премијер Србије Ђуро Мацут изјавио је да се Србија неће придружити санкцијама против Русије. - Док год сам ја премијер, српска влада се неће придружити санкцијама против Русије - рекао је Мацут у интервјуу за ТАСС. Такође је… »
Мацут за ТАСС: Србију занима БРИКС
Блиц 27.06.2025
Премијер Србије Ђуро Мацут изјавио је да се Србија неће придружити санкцијама против Русије. "Док год сам ја премијер, српска влада се неће придружити санкцијама против Русије", рекао је Мацут у интервјуу за ТАСС. Такође је рекао… »
Мацут: Док сам ја премијер, српска влада се неће придружити санкцијама против Русије
Еуроневс 27.06.2025
Премијер Србије Ђуро Мацут изјавио је да се Србија неће придружити санкцијама против Русије. "Док год сам ја премијер, српска влада се неће придружити санкцијама против Русије", рекао је Мацут у интервјуу за ТАСС. Такође је рекао… »
Мацут поврдио за ТАСС: Београд се неће придружити санкцијама против Русије
Дневник 27.06.2025
МОСКВА: Премијер Србије Ђуро Мацут изјавио је да се Србија неће придружити санкцијама против Русије. "Док год сам ја премијер, српска влада се неће придружити санкцијама против Русије", рекао је Мацут у интервјуу за ТАСС. Такође… »
Мацут за ТАСС: Београд се неће придружити санкцијама против Русије
Политика 27.06.2025
Хитно се огласио премијер Србије у вези САНКЦИЈА Русији!
Телеграф 27.06.2025
Вести дана »
Протести превозника на граничним прелазима Западног Балкана због шенгенских правила изазивају штету од око 100 милиона евра дневно
Наслови.аи пре 26 минутајош 63 повезане
Фајненшел тајмс: Безбедносне гаранције САД за Украјину условљене уступањем Донбаса
Бета пре 3 сатајош 24 повезане
(БЛОГ) Студенти неколико факултета данас бојкотују наставу, скуп испред Ректората од 18х
Н1 Инфо пре 1 сатјош 20 повезаних
Светосавска академија поводом 201. годишњице постојања и рада Основне школе "Свети Сава"
Плус онлине пре 2 сатајош 22 повезане