Повезане вести
Игор Божић о запосленима на Н1: Велика ствар имати такву екипу, која апсолутно живи за тај посао
Н1 Инфо 27.06.2025
Програмски директор Н1 Игор Божић рекао је у емисији "Да сам ја неко", говорећи о запосленима Н1, да је "велика ствар имати такву екипу, која апсолутно живи за тај посао". Емисија је снимана у Бајфордовој шуми, а на питање шта… »
Игор Божић о запосленима на Н1: Велика ствар имати такву екипу, која апсолутно живи за тај посао
Цензоловка 27.06.2025
Програмски директор Н1 Игор Божић рекао је у емисији "Да сам ја неко", говорећи о запосленима Н1, да је "велика ствар имати такву екипу, која апсолутно живи за тај посао". Фото: Медија центар Београд Емисија је снимана у… »
Вести дана »
Мисија Европског парламента у Београду: Одржани састанци са Ковач, представницима опозиције и власти
НИН пре 4 сатијош 57 повезаних
Делегација ЕП у Београду и кључне поруке: „Посета праћена негативним тоном што сигурно неће помоћи у односима“
Еуроневс пре 1 сатјош 40 повезаних
Децембарски рачуни за струју изненадили грађане: Некима вишеструко већи, другима сумњиво нижи – како поднети жалбу ЕПС-у?
Нова пре 11 сатијош 9 повезаних
ОФАК продужио оперативну лиценцу Нафтној индустрији Србије до 20. фебруара
Политика пре 3 сатајош 46 повезаних
Преговори Русије и Украјине у контролисаним условима; Позната још једна тема преговора
Б92 пре 54 минутајош 26 повезаних