Povezane vesti

Noćna mora Srbina na putu do grčke: Zver izletela na put, pa pričinila štetu vrednu kao jedno dobro letovanje: "Nisam mogao ni…

Noćna mora Srbina na putu do grčke: Zver izletela na put, pa pričinila štetu vrednu kao jedno dobro letovanje: "Nisam mogao ni…

Blic 27.06.2025
Na putu ka Grčkoj vozač iz Srbije doživeo je veoma neprijatno iskustvo kada mu je usred noći divlja svinja izletela na put, u blizini Demir Kapije u Severnoj Makedoniji. Kako je putnik naveo na društvenim mrežama, životinja je iznenada istrčala na… »
Vladan je sinoć putovao do Grčke i upozorava sve na ovaj opasan deo puta u Makedoniji: „Uništen mi je branik, maska i načet mi…

Vladan je sinoć putovao do Grčke i upozorava sve na ovaj opasan deo puta u Makedoniji: „Uništen mi je branik, maska i načet mi…

Nova 27.06.2025
Najpopularnija grupa u Srbiji za turiste koji letuju u Grčkoj na Facebook-u je "Grčka info". Korisnici dele svoja iskustva, šalju informacije sa lica mesta i upozoravaju ako na određenim mestima postoji problem na koji bi trebalo da se obrati pažnja… »

Vesti dana »