Povezane vesti
"Tražila mi je 50 evra za dolazak u emisiju" Sanja raskrinkala poznatu glumicu: Ona sebe ne vrednuje!
Telegraf 27.06.2025
Voditeljka Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere. Ona je šokirala javnost otkrićem da su joj neke javne ličnosti poput glumica tražile novac da dođu u njenu emisiju. Kako je… »
„Tražila mi je 50 evra da bi došla u emisiju“: Sanja Marinković šokirala
Nova 27.06.2025
Voditeljka Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere, a neki su joj za dolazak tražili i novac o čemu je nedavno govorila. Sanja Marinković je nedavno otkrila da su joj neke glumice… »
"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju" Sanja Marinković raskrinkala glumicu: "Ona sebe ne vrednuje!" skandal
Kurir 27.06.2025
Sanja Marinković je sada otkrila da su joj neke glumice tražile novac kako bi gostovale u njenoj emisiji. Voditeljka Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere. Sanja Marinković je sada… »
"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju": Sanja Marinković raskrinkala glumicu: "Ona sebe ne vrednuje! Rekla sam doviđenja"…
Blic 27.06.2025
Voditeljka Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere. Sanja Marinković je sada otkrila da su joj neke glumice tražile novac kako bi gostovale u njenoj emisiji. Kako Sanja tvrdi, radilo… »
Tražila joj 50 evra da dođe u emisiju: Sanja Marinković raskrinkala našu poznatu glumicu
Mondo 27.06.2025
Voditeljka Sanja Marinković prepričala razgovor koji je vodila sa poznatom glumicom oko gostovanja u emisiji "Magazin In" Voditeljka Sanja Marinković osvrnula se na iskustva iz višegodišnje karijere, otkrivši da su neke glumice u prošlosti tražile novac… »
Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju: Sanja Marinković raskrinkala poznate
Story 27.06.2025
Voditeljka Sanja Marinković već dve decenije vodi emisiju Magazin In. Sitne čarke i neprijatni momenti u emisiji nisu retkost, a svađe sa Majom Nikolić i Kaćom Živković su se dugo prepričavale. - Nemam emotivan odnos ni prema jednom gostu, već ih zovem… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 53 povezane

Tužilac Nenadić o Vučićevim optužbama: TOK postupa u skladu sa Ustavom i zakonima Srbije
Novi magazin pre 11 minutajoš 4 povezane

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 36 povezanih

Amerikanci bi mogli da dobiju „neku vrstu dividende“ od novih carina
Biznis.rs pre 8 satijoš 25 povezanih