Povezane vesti

"Četnici, kvarite mi mir, ovo je privatna plaža" Mladići šipkama napadnuti u Šibeniku! Pljuštale psovke i pretnje! Polivali ih…

"Četnici, kvarite mi mir, ovo je privatna plaža" Mladići šipkama napadnuti u Šibeniku! Pljuštale psovke i pretnje! Polivali ih…

Kurir pre 31 dana
Ceo incident snimljen je mobilnim telefonom. Nekoliko mladića došlo je juče popodne na kupanje u Šparadiće kod Grebaštice, u Šibeniku, ali ih tamo nisu dočekali ni mir ni sunce, već pretnje, psovke, zamahivanje metalnom šipkom i polivanje vodom iz… »
"Četnici, kvarite mi mir, ovo je privatna plaža" Mladići šipkama napadnuti u Šibeniku! (video)

"Četnici, kvarite mi mir, ovo je privatna plaža" Mladići šipkama napadnuti u Šibeniku! (video)

Alo pre 31 dana
U Šibeniku mladići su brutalno napadnuti na plaži u Šparadićima gde su im muškarci uz šipke i vodu branili kupanje, tvrdeći da je to privatna plaža, iako zakon jasno kaže da je morska obala javno dobro dostupno svim građanima. U Šparadićima kod… »
"Četnici, kvarite mi mir": Mladiće napali na plaži u Šibeniku, dočekale ih psovke i pretnje

"Četnici, kvarite mi mir": Mladiće napali na plaži u Šibeniku, dočekale ih psovke i pretnje

Telegraf pre 31 dana
Nekoliko mladića došlo je juče popodne na kupanje u Šparadiće kod Grebaštice, u Šibeniku, ali ih tamo nisu dočekali ni mir ni sunce, već pretnje, psovke, zamahivanje metalnom šipkom i polivanje vodom iz baštenskog creva. Kako navode, stigli su do… »
"Četnici, mrš odavde, ovo je privatna plaža": Grupu mladića napala dvojica muškaraca na hrvatskom primorju: Polivali im…

"Četnici, mrš odavde, ovo je privatna plaža": Grupu mladića napala dvojica muškaraca na hrvatskom primorju: Polivali im…

Blic 26.06.2025
Grupa mladića pokušala je da se okupa i odmori na plaži u Šparadićima, malom mestu uz more između Šibenika i Primoštena, ali su ih dočekale šipke, psovke, pretnje i polivanje vodom. Kako prenosi portal ŠibenikIN, došli su na betonski mol, ostavili svoje… »

Vesti dana »