Povezane vesti
"Sam sam svoj gazda, ne mogu mi ništa" Marko Bulat nikad iskrenije o kolegama i menadžerima, evo kakvu je odluku doneo!
Kurir 27.06.2025
Pevač Marko Bulat oduvek je nastupao bez menadžera i grupe ljudi koji se bave marketingom i dogovaranjem poslova i cena, te je uvek pevao gde je hteo i kada je hteo. Marko tvrdi da za razliku od mnogih pevača, nije želeo da mu drugi diktiraju i vode… »
"Sam sam svoj gazda, ne mogu mi ništa": Naš pevač progovorio nikad iskrenije o kolegama, a evo i kakvu je odluku doneo
Blic 27.06.2025
Pevač Marko Bulat kaže da nikada nije slušao druge, te je uvek nastupao bez menadžera gde je hteo i kada je hteo. Marko tvrdi da za razliku od mnogih pevača, nije želeo da mu drugi diktiraju i vode njegovu karijeru, a tu odluku je doneo davnih dana. -… »
Vesti dana »
Studenti iz Novog Sada radikalizuju borbu: Pozivaju na bojkot nastave i proteste, pozvali kolege iz Beograda, Niša i Kragujevca da im se pridruže (VIDEO)
Danas pre 15 minutajoš 43 povezane
Da li se spremaju nove blokade fakulteta posle policijskog nasilja na Filozofskom? Studenti za Nova.rs otkrivaju šta su im naredni koraci
Nova pre 15 minutajoš 34 povezane
Trumpov davoski ultimatum - 'bez sile', ali uz imperijalnu logiku
Bloomberg Adria pre 15 minutajoš 78 povezanih
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Radio sto plus pre 2 satajoš 30 povezanih
"Izmene zakona skandalozne": Poslanici o dolasku evroparlamentaraca, požaru u Specijalnom sudu...
N1 Info pre 15 minutajoš 24 povezane