Povezane vesti
„Mi - snaga naroda“ uputila Skupštini predlog deklaracije o osudi zločina nad srpskim narodom u BiH
Sputnik 27.06.2025
Poslanička grupa „Mi - snaga naroda“ uputila je u skupštinsku proceduru Predlog deklaracije o osudi zločina na području Srebrenice i drugim delovima Bosne i Hercegovine, a kojom bi se osudili zločini nad srpskim narodom u BiH. U obrazloženju navode da je… »
Poslanici Mi-snaga naroda podneli Skupštini predlog Deklaracije o osudi zločina nad Srbima u BiH
Danas 27.06.2025
Poslanička grupa Mi-snaga naroda podnela je danas Skupštini Srbije predlog Deklaracije o osudi zločina nad srpskim narodom na području BiH. U Deklaraciji su se pozvali na „Memorandum o ratnim zločinima i genocidu u Istočnoj Bosni (područje Bratunca… »
Vesti dana »
Ova firma bi bila najbolji kupac za NIS, imaju zaradu od 400 milijardi! Marković za "Blic Biznis": Ističe rok za licencu
Blic pre 7 minutajoš 57 povezanih
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Beta pre 3 satajoš 11 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napad na Ternopil: Broj žrtava porastao na 31
Euronews pre 2 minutajoš 58 povezanih
Dejtonski sporazum okončao rat u Bosni, pa prerastao u 'ludačku košulju'
BBC News pre 32 minutajoš 16 povezanih
Protest na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: Studenti izneli zahteve, došlo i do incidenta sa profesorkom (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih