Повезане вести

Јована предосетила да је крај близу: Последње речи о оцу откривају болну истину, једна жеља остаће му неиспуњена

Јована предосетила да је крај близу: Последње речи о оцу откривају болну истину, једна жеља остаће му неиспуњена

Мондо 27.06.2025
Јована Јеремић последњи пут је говорила о оцу Миодрагу који је јуче преминуо, а данас је сахрањен у Београду. Водитељка Јована Јеремић растужиала је пратиоце емотивном објавом да је њен отац Миодраг изгубио животну битку. Она… »
"Нисам желела да види да ми је тешко": Јована Јеремић о борби оца са тешком болешћу: "Била сам јака због ћерке"

"Нисам желела да види да ми је тешко": Јована Јеремић о борби оца са тешком болешћу: "Била сам јака због ћерке"

Блиц 27.06.2025
Јована Јеремић сахранила је данас оца Миодрага Јеремића. Јована Јеремић врло је била везана за њега, а како је говорила, он је био најважнија мушка фигура у њеном животу и ослонац. Јована је у емисији "Премијера – викенд… »
Последњих месеци је био тешко болестан, а овако је о Јовани говорио отац: "Мора да прикочи, да се коригује"

Последњих месеци је био тешко болестан, а овако је о Јовани говорио отац: "Мора да прикочи, да се коригује"

Мондо 27.06.2025
Јована Јеремић је данас потресном објавом и фотографијом са сахране обавестила јавност да јој је отац Миодраг преминуо. Водитељка је данас потресном објавом и фотографијом са сахране обавестила јавност да јој је отац преминуо… »
"Не желим да моја ћерка види...." Најтежа борба коју је породица Јоване Јеремић водила, отац био тешко болестан!

"Не желим да моја ћерка види...." Најтежа борба коју је породица Јоване Јеремић водила, отац био тешко болестан!

Ало 27.06.2025
Након што је остала без оца у његовој 72. години, емотивном поруком се опростила од њега. Јована Јеремић својевремено је да говорила о тешком периоду кроз који је пролазила. Отац водитељке, Миодраг, борио се са озбиљном… »
Од чега је умро отац Јоване Јеремић? Дуго је боловао, водитељка је овако причала: "Јако је тешко, горе од овога не може"

Од чега је умро отац Јоване Јеремић? Дуго је боловао, водитељка је овако причала: "Јако је тешко, горе од овога не може"

Ало 27.06.2025
Борба за здравље њеног оца је била тешка и неизвесна. Водитељка Јована Јеремић је остала без оца који је преминуо јуче, а недавно је открила да је био у веома лошем стању. Борба за здравље њеног оца је била тешка и… »
"Нисам желела да види да ми је тешко" Јована Јеремић о тешкој болести оца: Борила сам се због ћерке...

"Нисам желела да види да ми је тешко" Јована Јеремић о тешкој болести оца: Борила сам се због ћерке...

Телеграф 27.06.2025
Водитељка Јована Јеремић годинама је говорила о свом оцу као о најважнијој мушкој фигури у животу, а емотивна исповест је растужила многе након што је данас објавила да је њен отац, Миодраг Јеремић, преминуо. У ранијем… »

Вести дана »