Povezane vesti
Jovana predosetila da je kraj blizu: Poslednje reči o ocu otkrivaju bolnu istinu, jedna želja ostaće mu neispunjena
Mondo 27.06.2025
Jovana Jeremić poslednji put je govorila o ocu Miodragu koji je juče preminuo, a danas je sahranjen u Beogradu. Voditeljka Jovana Jeremić rastužiala je pratioce emotivnom objavom da je njen otac Miodrag izgubio životnu bitku. Ona je pre samo desetak dana… »
"Nisam želela da vidi da mi je teško": Jovana Jeremić o borbi oca sa teškom bolešću: "Bila sam jaka zbog ćerke"
Blic 27.06.2025
Jovana Jeremić sahranila je danas oca Miodraga Jeremića. Jovana Jeremić vrlo je bila vezana za njega, a kako je govorila, on je bio najvažnija muška figura u njenom životu i oslonac. Jovana je u emisiji "Premijera – vikend specijal" govorila o borbi koju… »
Poslednjih meseci je bio teško bolestan, a ovako je o Jovani govorio otac: "Mora da prikoči, da se koriguje"
Mondo 27.06.2025
Jovana Jeremić je danas potresnom objavom i fotografijom sa sahrane obavestila javnost da joj je otac Miodrag preminuo. Voditeljka je danas potresnom objavom i fotografijom sa sahrane obavestila javnost da joj je otac preminuo. Jovana je nedavno otkrila… »
"Ne želim da moja ćerka vidi...." Najteža borba koju je porodica Jovane Jeremić vodila, otac bio teško bolestan!
Alo 27.06.2025
Nakon što je ostala bez oca u njegovoj 72. godini, emotivnom porukom se oprostila od njega. Jovana Jeremić svojevremeno je da govorila o teškom periodu kroz koji je prolazila. Otac voditeljke, Miodrag, borio se sa ozbiljnom bolešću, a kako je istakla, to… »
Od čega je umro otac Jovane Jeremić? Dugo je bolovao, voditeljka je ovako pričala: "Jako je teško, gore od ovoga ne može"
Alo 27.06.2025
Borba za zdravlje njenog oca je bila teška i neizvesna. Voditeljka Jovana Jeremić je ostala bez oca koji je preminuo juče, a nedavno je otkrila da je bio u veoma lošem stanju. Borba za zdravlje njenog oca je bila teška i neizvesna, ali voditeljka je… »
"Nisam želela da vidi da mi je teško" Jovana Jeremić o teškoj bolesti oca: Borila sam se zbog ćerke...
Telegraf 27.06.2025
Voditeljka Jovana Jeremić godinama je govorila o svom ocu kao o najvažnijoj muškoj figuri u životu, a emotivna ispovest je rastužila mnoge nakon što je danas objavila da je njen otac, Miodrag Jeremić, preminuo. U ranijem gostovanju u emisiji "Premijera –… »
Vesti dana »

Globalni potres: Najjači zemljotres na svetu u poslednjih 14 godina izazvao strah od cunamija širom sveta
Insajder pre 4 minutajoš 72 povezane

Oglasio se MUP Srbije! Evo zbog čega je izbio incident pre meča Crvena zvezda - Linkoln
Večernje novosti pre 34 minutajoš 36 povezanih

VIDEO Šire se jezivi snimci zemljotresa na Kamčatki: Zemlja se tresla, more progutalo obalu
Nova pre 18 minutajoš 16 povezanih