Povezane vesti

Jovana predosetila da je kraj blizu: Poslednje reči o ocu otkrivaju bolnu istinu, jedna želja ostaće mu neispunjena

Jovana predosetila da je kraj blizu: Poslednje reči o ocu otkrivaju bolnu istinu, jedna želja ostaće mu neispunjena

Mondo 27.06.2025
Jovana Jeremić poslednji put je govorila o ocu Miodragu koji je juče preminuo, a danas je sahranjen u Beogradu. Voditeljka Jovana Jeremić rastužiala je pratioce emotivnom objavom da je njen otac Miodrag izgubio životnu bitku. Ona je pre samo desetak dana… »
"Nisam želela da vidi da mi je teško": Jovana Jeremić o borbi oca sa teškom bolešću: "Bila sam jaka zbog ćerke"

"Nisam želela da vidi da mi je teško": Jovana Jeremić o borbi oca sa teškom bolešću: "Bila sam jaka zbog ćerke"

Blic 27.06.2025
Jovana Jeremić sahranila je danas oca Miodraga Jeremića. Jovana Jeremić vrlo je bila vezana za njega, a kako je govorila, on je bio najvažnija muška figura u njenom životu i oslonac. Jovana je u emisiji "Premijera – vikend specijal" govorila o borbi koju… »
Poslednjih meseci je bio teško bolestan, a ovako je o Jovani govorio otac: "Mora da prikoči, da se koriguje"

Poslednjih meseci je bio teško bolestan, a ovako je o Jovani govorio otac: "Mora da prikoči, da se koriguje"

Mondo 27.06.2025
Jovana Jeremić je danas potresnom objavom i fotografijom sa sahrane obavestila javnost da joj je otac Miodrag preminuo. Voditeljka je danas potresnom objavom i fotografijom sa sahrane obavestila javnost da joj je otac preminuo. Jovana je nedavno otkrila… »
"Ne želim da moja ćerka vidi...." Najteža borba koju je porodica Jovane Jeremić vodila, otac bio teško bolestan!

"Ne želim da moja ćerka vidi...." Najteža borba koju je porodica Jovane Jeremić vodila, otac bio teško bolestan!

Alo 27.06.2025
Nakon što je ostala bez oca u njegovoj 72. godini, emotivnom porukom se oprostila od njega. Jovana Jeremić svojevremeno je da govorila o teškom periodu kroz koji je prolazila. Otac voditeljke, Miodrag, borio se sa ozbiljnom bolešću, a kako je istakla, to… »
Od čega je umro otac Jovane Jeremić? Dugo je bolovao, voditeljka je ovako pričala: "Jako je teško, gore od ovoga ne može"

Od čega je umro otac Jovane Jeremić? Dugo je bolovao, voditeljka je ovako pričala: "Jako je teško, gore od ovoga ne može"

Alo 27.06.2025
Borba za zdravlje njenog oca je bila teška i neizvesna. Voditeljka Jovana Jeremić je ostala bez oca koji je preminuo juče, a nedavno je otkrila da je bio u veoma lošem stanju. Borba za zdravlje njenog oca je bila teška i neizvesna, ali voditeljka je… »
"Nisam želela da vidi da mi je teško" Jovana Jeremić o teškoj bolesti oca: Borila sam se zbog ćerke...

"Nisam želela da vidi da mi je teško" Jovana Jeremić o teškoj bolesti oca: Borila sam se zbog ćerke...

Telegraf 27.06.2025
Voditeljka Jovana Jeremić godinama je govorila o svom ocu kao o najvažnijoj muškoj figuri u životu, a emotivna ispovest je rastužila mnoge nakon što je danas objavila da je njen otac, Miodrag Jeremić, preminuo. U ranijem gostovanju u emisiji "Premijera –… »

Vesti dana »