Povezane vesti
Špijuniranje špijuna Dvostruk agent iz MI6 godinama prodavao najveće tajne Moskvi evo kako su Britanci ulovili “krticu“
Dnevnik pre 30 dana
Britanski šefovi obaveštajnih službi bili su primorani da pokrenu jednu od najosetljivijih i najrizičnijih istraga još od vremena Hladnog rata, zbog sumnje da je visoki oficir MI6, britanske spoljne obaveštajne službe, dvostruki agent Rusije, piše… »
Kad jedna tajna služba špijunira drugu: Otkrivena afera dvostrukog agenta koji je godinama prodavao tajne Moskvi
Mondo pre 30 dana
Britanske obaveštajne službe pokrenule su jednu od najdužih i najrizičnijih istraga od Hladnog rata, sumnjajući da je visoki oficir MI6 dvostruki agent Rusije. Operacija Brak trajala je i do 20 godina, a uključivala je globalni nadzor. Britanski šefovi… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

RHMZ najavio dalja osveženja: Večeras ponovo pljuskovi i grmljavina
N1 Info pre 15 minutajoš 44 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 63 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Prihvaćena inicijativa za spomenik žrtvama nadstrešnice u Novom Sadu, opozicija napustila sednicu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 20 povezanih