Povezane vesti
Špijuniranje špijuna Dvostruk agent iz MI6 godinama prodavao najveće tajne Moskvi evo kako su Britanci ulovili “krticu“
Dnevnik 27.06.2025
Britanski šefovi obaveštajnih službi bili su primorani da pokrenu jednu od najosetljivijih i najrizičnijih istraga još od vremena Hladnog rata, zbog sumnje da je visoki oficir MI6, britanske spoljne obaveštajne službe, dvostruki agent Rusije, piše… »
Kad jedna tajna služba špijunira drugu: Otkrivena afera dvostrukog agenta koji je godinama prodavao tajne Moskvi
Mondo 27.06.2025
Britanske obaveštajne službe pokrenule su jednu od najdužih i najrizičnijih istraga od Hladnog rata, sumnjajući da je visoki oficir MI6 dvostruki agent Rusije. Operacija Brak trajala je i do 20 godina, a uključivala je globalni nadzor. Britanski šefovi… »
Vesti dana »

Normalizovan saobraćaj na auto-putu nakon što je kamion udario u stub i srušio saobraćajne table
N1 Info pre 2 minutajoš 31 povezana

Skupština Srbije sutra: Novi Zakon o legalizaciji objekata i 46 drugih tačaka na jesenjoj sednici
Serbian News Media pre 46 minutajoš 29 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 8 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 12 minutajoš 40 povezanih

Tragičan ishod potrage za hrvatskim planinarima u Sloveniji: Sva tri pronađena mrtva
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih