Povezane vesti
Špijuniranje špijuna Dvostruk agent iz MI6 godinama prodavao najveće tajne Moskvi evo kako su Britanci ulovili “krticu“
Dnevnik 27.06.2025
Britanski šefovi obaveštajnih službi bili su primorani da pokrenu jednu od najosetljivijih i najrizičnijih istraga još od vremena Hladnog rata, zbog sumnje da je visoki oficir MI6, britanske spoljne obaveštajne službe, dvostruki agent Rusije, piše… »
Kad jedna tajna služba špijunira drugu: Otkrivena afera dvostrukog agenta koji je godinama prodavao tajne Moskvi
Mondo 27.06.2025
Britanske obaveštajne službe pokrenule su jednu od najdužih i najrizičnijih istraga od Hladnog rata, sumnjajući da je visoki oficir MI6 dvostruki agent Rusije. Operacija Brak trajala je i do 20 godina, a uključivala je globalni nadzor. Britanski šefovi… »
Vesti dana »
Ovo su mogući rezultati izbora u Mađarskoj Evo šta bi svaki od njih značio za Mađare, EU i Rusiju
Blic pre 44 minutajoš 35 povezanih
Tramp: Veliki broj praznih naftnih tankera kreće se ka SAD da utovari američku naftu
Insajder pre 33 minutajoš 85 povezanih
(VIDEO) "Hjustone, ovde...": Oduševljenje pri povratku astronauta, "misija za celo čovečanstvo"
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih
Novinarska udruženja: Vlast se prema medijima ponaša slično kao u vreme ubistva Ćuruvije
Beta pre 59 minutajoš 23 povezane