Povezane vesti
"Ženu su mi zvali ljudi kojima sam dugovao novac": Srpski glumac u jeku slave upao u kandže droge, sa heroina se skidao na suvo…
Kurir 27.06.2025
Kako je svojevremeno otkrio glumac Bane Vidaković, heroin je prvi put probao 1979. godine. Imao je svega 20 godina, a onda je počeo njegov pakao. Branko Bane Vidaković, jedan je od omiljenih glumaca na našoj sceni, a malo ko zna da je iza njega mukotrpna… »
"Dileri su počeli da zovu moju ženu za pare za drogu": Naš glumac bio zavisnik od heroina, ovako priča o agoniji kroz koju je…
Blic 27.06.2025
Glumac Branko Bane Vidaković u jednom periodu bio je zavisnik od heroina, a o svojoj bolesti zavisnosti otvoreno je govorio. Kako je ispričao, Bane je drogu probao prvi put 1979. godine, kada je i počela njegova agonija i zavisnost od heroina. - U naše… »
Vesti dana »
Kruzer prošao kroz Ormuški moreuz: Prvi put od početka rata
Večernje novosti pre 9 minutajoš 81 povezana
NIS-u produžena licenca za rad do 16.juna, pri kraju pregovori o prodaji
Bloomberg Adria pre 14 minutajoš 21 povezana
Mali: Pri kraju pregovori o ugovoru za NIS, MOL u utorak dolazi na razgovor s Vladom Srbije
RTV pre 1 satjoš 32 povezane
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 3 satajoš 69 povezanih
Brnabić o obraćanju Ceci i Grafa: Nigde u svetu stranci ne mogu da dođu u parlament i kritikuju vašu zemlju
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih