Povezane vesti

"Ženu su mi zvali ljudi kojima sam dugovao novac": Srpski glumac u jeku slave upao u kandže droge, sa heroina se skidao na suvo…

"Ženu su mi zvali ljudi kojima sam dugovao novac": Srpski glumac u jeku slave upao u kandže droge, sa heroina se skidao na suvo…

Kurir pre 31 dana
Kako je svojevremeno otkrio glumac Bane Vidaković, heroin je prvi put probao 1979. godine. Imao je svega 20 godina, a onda je počeo njegov pakao. Branko Bane Vidaković, jedan je od omiljenih glumaca na našoj sceni, a malo ko zna da je iza njega mukotrpna… »
"Dileri su počeli da zovu moju ženu za pare za drogu": Naš glumac bio zavisnik od heroina, ovako priča o agoniji kroz koju je…

"Dileri su počeli da zovu moju ženu za pare za drogu": Naš glumac bio zavisnik od heroina, ovako priča o agoniji kroz koju je…

Blic pre 31 dana
Glumac Branko Bane Vidaković u jednom periodu bio je zavisnik od heroina, a o svojoj bolesti zavisnosti otvoreno je govorio. Kako je ispričao, Bane je drogu probao prvi put 1979. godine, kada je i počela njegova agonija i zavisnost od heroina. - U naše… »

Vesti dana »