Povezane vesti

Robert Ajnhorn: Samo diplomatija može zaustaviti iranske nuklearne ambicije (VIDEO)

Robert Ajnhorn: Samo diplomatija može zaustaviti iranske nuklearne ambicije (VIDEO)

Insajder pre 31 dana
Dvanaestodnevni rat Izraela i Irana, u koji su se uključile i Sjedinjene Američke Države je gotov, a nema jasnog odgovara - šta je sa iranskim nuklearnim programom. Juče je iranski vrhovni vođa Ajatolah Ali Hamnei rekao, da je njegova zemlja "ošamarila"… »
Tramp tvrdi: Spasao sam Hamneija od ponižavajuće smrti

Tramp tvrdi: Spasao sam Hamneija od ponižavajuće smrti

Pravda pre 31 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je lično sprečio smrt iranskog verskog lidera, ajatolaha Alija Hamneija, tokom jedne od najtežih eskalacija u sukobu između Irana i Izraela. „Znao sam tačno gde se nalazi Hamnei. Mogao… »
Trampa razbesnela izjava Hamneija: Lično sam mu spasao život, ne mora da kaže - hvala

Trampa razbesnela izjava Hamneija: Lično sam mu spasao život, ne mora da kaže - hvala

Sputnik pre 31 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio da je lično spasao iranskog vrhovnog vođu ajatolaha Hamneija od, kako je naveo, ponižavajuće smrti tokom sukoba Izraela i Irana, uprkos tome što je znao njegovu lokaciju. Tramp je to saoptio nako što je ajatolah… »
Tramp besan zbog izjave ajatolaha Predsednik SAD poručuje da je obustavio rad na ublažavanju sankcija Iranu nije štedeo reči…

Tramp besan zbog izjave ajatolaha Predsednik SAD poručuje da je obustavio rad na ublažavanju sankcija Iranu nije štedeo reči…

Dnevnik pre 31 dana
Predsednika SAD Donalda Trampa danas je posebno iznervirala izjava vrhovnog vođe Islamske Republike Iran ajatolaha Alija Hamneija, kada je putem video-poruke rekao da je Teheran, pored pobede nad Izraelom, ostvario i "pobedu nad režimom Sjedinjenih… »
Tramp poručio: Sad prestale da rade na ukidanju sankcija Iranu posle izjave Hamneija

Tramp poručio: Sad prestale da rade na ukidanju sankcija Iranu posle izjave Hamneija

Večernje novosti pre 31 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su Sjedinjene Američke Države prestale da rade na ukidanju sankcija Iranu nakon što je vrhovni vođa Islamske Republike Ali Hamnei proglasio pobedu u ratu. Foto: Profimedia -Tokom poslednjih nekoliko… »
Tramp sprečio atentat na vrhovnog vođu Irana, pa brutalno zapretio: "Budite zahvalniji inače..."

Tramp sprečio atentat na vrhovnog vođu Irana, pa brutalno zapretio: "Budite zahvalniji inače..."

Mondo pre 31 dana
Donald Tramp je javno zapretio ajatolahu Ali Hamneiju. Otkrio je da je sprečio pokušaj atentata na njega. Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži "Truth social" o vrhovnom vođi Irana, ajatolahu Ali Hamneiju. Govorio je o… »
"Spasao sam te od ružne i sramne smrti, a ti mi se nisi zahvalio, već: Lažeš!" Tramp besan zbog izjave vrhovnog vođe Irana…

"Spasao sam te od ružne i sramne smrti, a ti mi se nisi zahvalio, već: Lažeš!" Tramp besan zbog izjave vrhovnog vođe Irana…

Blic pre 31 dana
Predsednika SAD Donalda Trampa danas je posebno iznervirala izjava vrhovnog vođe Islamske Republike Iran ajatolaha Alija Hamneija, kada je putem video-poruke rekao da je Teheran, pored pobede nad Izraelom, ostvario i "pobedu nad režimom Sjedinjenih… »
Rat protiv Irana nije gotov: Kako bi mogla da izgleda nova faza sukoba

Rat protiv Irana nije gotov: Kako bi mogla da izgleda nova faza sukoba

Euronews pre 31 dana
Rat Izraela i Irana završen je posle 12 dana američkim napadom na nuklearna postrojenja, čiji je ishod upitan i primirjem nakon koreografisane "odmazde" Irana lansiranjem raketa na američku bazu u Kataru. Međutim, čim je sukob prekinut u medijima su… »

Vesti dana »