Повезане вести

ББЦ: Нова шефица МИ6 је унука нацистичког шпијуна, познатог као "Касапин"

ББЦ: Нова шефица МИ6 је унука нацистичког шпијуна, познатог као "Касапин"

Н1 Инфо 27.06.2025
МИ6 је данас тражио да се успостави дистанца између њихове нове шефице и њеног деде, за кога је ове недеље откривено да је био нацистички шпијун познат као „Касапин“. Блејз Метревели је почетком овог месеца најављена као… »
Нова шефица МИ6 Блејз Метруели: Унука нацистичког шпијуна познатог као "месар"

Нова шефица МИ6 Блејз Метруели: Унука нацистичког шпијуна познатог као "месар"

Вечерње новости 27.06.2025
НОВА шефица Тајне обавештајне службе Велике Британије МИ6 Блејз Метреуели (Блаисе Метревели), према документима, унука је нацистичког шпијуна познатог као "месар". Фото Тањуг/АП//Кин Цхеунг Метруели је раније овог месеца постала… »
Унука нацистичког шпијуна постала шефица британског МИ6

Унука нацистичког шпијуна постала шефица британског МИ6

Инсајдер 27.06.2025
Нова шефица Тајне обавештајне службе Велике Британије МИ6 Блез Метруели, према документима, унука је нацистичког шпијуна познатог као "месар". Метруели је раније овог месеца постала прва жена на челу британске Тајне обавештајне… »
Нова шефица Тајне обавештајне службе Велике Британије МИ6 Блез Метруели унука нацистичког шпијуна познатог као "месар"

Нова шефица Тајне обавештајне службе Велике Британије МИ6 Блез Метруели унука нацистичког шпијуна познатог као "месар"

Еуроневс 27.06.2025
Нова шефица Тајне обавештајне службе Велике Британије МИ6 Блез Метруели, према документима, унука је нацистичког шпијуна познатог као "месар". Метруели је раније овог месеца постала прва жена на челу британске Тајне обавештајне… »
Унука нацистичког "касапина" нова шефица МИ6: Ббц разоткрива породичну сенку нове директорке

Унука нацистичког "касапина" нова шефица МИ6: Ббц разоткрива породичну сенку нове директорке

Ало 27.06.2025
ББЦ открива да је нова шефица МИ6 Блејз Метревели унука нацистичког шпијуна познатог као „Касапин“. МИ6 тражи дистанцу, а прошлост изазива бурне реакције. Британска Тајна обавештајна служба МИ6 затражила је дистанцирање између… »
Шефица МИ6 је унука нацистичког шпијуна "Месара": Убијао Јевреје, Совјети за његову главу нудили огромне паре

Шефица МИ6 је унука нацистичког шпијуна "Месара": Убијао Јевреје, Совјети за његову главу нудили огромне паре

Телеграф 27.06.2025

Вести дана »