Povezane vesti

BBC: Nova šefica MI6 je unuka nacističkog špijuna, poznatog kao "Kasapin"

BBC: Nova šefica MI6 je unuka nacističkog špijuna, poznatog kao "Kasapin"

N1 Info 27.06.2025
MI6 je danas tražio da se uspostavi distanca između njihove nove šefice i njenog dede, za koga je ove nedelje otkriveno da je bio nacistički špijun poznat kao „Kasapin“. Blejz Metreveli je početkom ovog meseca najavljena kao budući šef Tajne obaveštajne… »
Nova šefica MI6 Blejz Metrueli: Unuka nacističkog špijuna poznatog kao "mesar"

Nova šefica MI6 Blejz Metrueli: Unuka nacističkog špijuna poznatog kao "mesar"

Večernje novosti 27.06.2025
NOVA šefica Tajne obaveštajne službe Velike Britanije MI6 Blejz Metreueli (Blaise Metreweli), prema dokumentima, unuka je nacističkog špijuna poznatog kao "mesar". Foto Tanjug/AP//Kin Cheung Metrueli je ranije ovog meseca postala prva žena na čelu… »
Unuka nacističkog špijuna postala šefica britanskog MI6

Unuka nacističkog špijuna postala šefica britanskog MI6

Insajder 27.06.2025
Nova šefica Tajne obaveštajne službe Velike Britanije MI6 Blez Metrueli, prema dokumentima, unuka je nacističkog špijuna poznatog kao "mesar". Metrueli je ranije ovog meseca postala prva žena na čelu britanske Tajne obaveštajne službe MI6, prenosi… »
Nova šefica Tajne obaveštajne službe Velike Britanije MI6 Blez Metrueli unuka nacističkog špijuna poznatog kao "mesar"

Nova šefica Tajne obaveštajne službe Velike Britanije MI6 Blez Metrueli unuka nacističkog špijuna poznatog kao "mesar"

Euronews 27.06.2025
Nova šefica Tajne obaveštajne službe Velike Britanije MI6 Blez Metrueli, prema dokumentima, unuka je nacističkog špijuna poznatog kao "mesar". Metrueli je ranije ovog meseca postala prva žena na čelu britanske Tajne obaveštajne službe MI6, prenosi… »
Unuka nacističkog "kasapina" nova šefica MI6: Bbc razotkriva porodičnu senku nove direktorke

Unuka nacističkog "kasapina" nova šefica MI6: Bbc razotkriva porodičnu senku nove direktorke

Alo 27.06.2025
BBC otkriva da je nova šefica MI6 Blejz Metreveli unuka nacističkog špijuna poznatog kao „Kasapin“. MI6 traži distancu, a prošlost izaziva burne reakcije. Britanska Tajna obaveštajna služba MI6 zatražila je distanciranje između svoje novoimenovane… »
Šefica MI6 je unuka nacističkog špijuna "Mesara": Ubijao Jevreje, Sovjeti za njegovu glavu nudili ogromne pare

Šefica MI6 je unuka nacističkog špijuna "Mesara": Ubijao Jevreje, Sovjeti za njegovu glavu nudili ogromne pare

Telegraf 27.06.2025

Vesti dana »