Povezane vesti

U glavi trip kao da je Džej Lo: Marta Savić došla na Music Week sa obezbeđenjem koje prstima preti da se "mega zvezda" ne…

U glavi trip kao da je Džej Lo: Marta Savić došla na Music Week sa obezbeđenjem koje prstima preti da se "mega zvezda" ne…

Blic pre 29 dana
Večeras se održava festival Belgrade Music Week, na kojem nastupa i Elena Kitić, ćerka folkera Mileta Kitića i folkerke Marte Savić. Marta Savić došla je na Music Week sa obezbeđenjem, koje je prstima pretilo da se "mega zvezda" ne slika. Pod parolom, da… »
"Ženu ne držim u ropstvu, ali ne može nigde bez mene..." Pevač ne prestaje da šokira: Ovakav život nije imala pre mene!

"Ženu ne držim u ropstvu, ali ne može nigde bez mene..." Pevač ne prestaje da šokira: Ovakav život nije imala pre mene!

Kurir pre 30 dana
Kako je objasnio pred okupljenim medijskim ekipama, "udata žena nema šta da radi bez svog supruga u kafani", posebno u to kasnije doba. Oko Adnana Nikšića Sajfera nedavno se podigla ogromna prašina pošto se pročulo da supruzi Leli "brani da posle 23 sata… »
"Ne držim je u ropstvu, ovakav život nije imala pre mene": Sajfera sa ženom koju ne pušta u kafanu bez njega posle 12 uveče na…

"Ne držim je u ropstvu, ovakav život nije imala pre mene": Sajfera sa ženom koju ne pušta u kafanu bez njega posle 12 uveče na…

Blic pre 30 dana
Večeras se u Beogradu održava tradicionalno Music week, na kojem je prvo probio led svojim nastupom reper Sajfer, a zatim je pred našim kamerama progovorio o svojoj ženi. Sajfer je nedavno istakao da svoju suprugu ne pušta da ide sama u kafanu, a sada se… »
Kupaći kostim na sceni i mrežaste čarape: Elena Kitić na Music Week-u u nikad izazovnijem izdanju: Zamešala kukovima, a…

Kupaći kostim na sceni i mrežaste čarape: Elena Kitić na Music Week-u u nikad izazovnijem izdanju: Zamešala kukovima, a…

Blic pre 30 dana
Večeras se u Beogradu održava tradicionalno Music week, na kojem je prvo probio led svojim nastupom reper sajfer, a onda je na binu izašla Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića i Marte Savić. Elena je za ovu priliku imala interesantan stajling koji su činili… »

Vesti dana »