Povezane vesti
U glavi trip kao da je Džej Lo: Marta Savić došla na Music Week sa obezbeđenjem koje prstima preti da se "mega zvezda" ne…
Blic 28.06.2025
Večeras se održava festival Belgrade Music Week, na kojem nastupa i Elena Kitić, ćerka folkera Mileta Kitića i folkerke Marte Savić. Marta Savić došla je na Music Week sa obezbeđenjem, koje je prstima pretilo da se "mega zvezda" ne slika. Pod parolom, da… »
"Ženu ne držim u ropstvu, ali ne može nigde bez mene..." Pevač ne prestaje da šokira: Ovakav život nije imala pre mene!
Kurir 28.06.2025
Kako je objasnio pred okupljenim medijskim ekipama, "udata žena nema šta da radi bez svog supruga u kafani", posebno u to kasnije doba. Oko Adnana Nikšića Sajfera nedavno se podigla ogromna prašina pošto se pročulo da supruzi Leli "brani da posle 23 sata… »
"Ne držim je u ropstvu, ovakav život nije imala pre mene": Sajfera sa ženom koju ne pušta u kafanu bez njega posle 12 uveče na…
Blic 27.06.2025
Večeras se u Beogradu održava tradicionalno Music week, na kojem je prvo probio led svojim nastupom reper Sajfer, a zatim je pred našim kamerama progovorio o svojoj ženi. Sajfer je nedavno istakao da svoju suprugu ne pušta da ide sama u kafanu, a sada se… »
Kupaći kostim na sceni i mrežaste čarape: Elena Kitić na Music Week-u u nikad izazovnijem izdanju: Zamešala kukovima, a…
Blic 27.06.2025
Večeras se u Beogradu održava tradicionalno Music week, na kojem je prvo probio led svojim nastupom reper sajfer, a onda je na binu izašla Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića i Marte Savić. Elena je za ovu priliku imala interesantan stajling koji su činili… »
Vesti dana »
Ministarka energetike: Naftne kompanije tri puta povećale uvoz derivata
Forbes pre 31 minutajoš 36 povezanih
Od Zrenjaninca oduzeto 10,15 grama marihuane, nakon saslušanja mu određen pritvor
Zrenjaninski pre 51 minutajoš 25 povezanih
Meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Pravda pre 1 satjoš 61 povezana