Povezane vesti

Suočavanje maje Marinković i Aleksandre Nikolić Otkriveni šokantni detalji, evo šta se zapravo desilo

Suočavanje maje Marinković i Aleksandre Nikolić Otkriveni šokantni detalji, evo šta se zapravo desilo

Alo 28.06.2025
Maja Marinković otkriva da je Aleksandra Nikolić pokušala da stupi u kontakt sa njom. Maja Marinković otkrila je da je Aleksandra Nikolić pokušala da stupi u kontakt s njom nakon što su obe, u različitim periodima, doživele fizičko nasilje od strane… »
"Aleksandra je pokušala da me kontaktira nakon nasilja" Maja Marinković o Filipu Caru: Nemoguće da obe lažemo!

"Aleksandra je pokušala da me kontaktira nakon nasilja" Maja Marinković o Filipu Caru: Nemoguće da obe lažemo!

Telegraf 28.06.2025
Maja Marinković i Aleksandra Nikolić javno su optužile Filipa Cara za nasilje, a Maja je sada otkrila nove detalje u emisiji "Bunker" koju vodi Luna Đogani. Kako je iznela, njihov odnos sa Filipom prešao je sve granice, te dodaje da se nada da je naučila… »
"Pokušala je da me kontaktira nakon nasilja": Maja Marinković o Caru i Aleksandri Nikolić: "nemoguće da obe lažemo"

"Pokušala je da me kontaktira nakon nasilja": Maja Marinković o Caru i Aleksandri Nikolić: "nemoguće da obe lažemo"

Blic 27.06.2025
Maja Marinković i Aleksandra Nikolić optužile su Filipa Cara za nasilje, a kako Maja tvrdi, Aleksandra je navodno pokušala da stupi u kontakt sa njom posle incidenta. Maja je u emisiji Lune Đogani, "Bunker" otkrila etalje veze sa Filipom. - Naš odnos je… »

Vesti dana »