Povezane vesti
Suočavanje maje Marinković i Aleksandre Nikolić Otkriveni šokantni detalji, evo šta se zapravo desilo
Alo 28.06.2025
Maja Marinković otkriva da je Aleksandra Nikolić pokušala da stupi u kontakt sa njom. Maja Marinković otkrila je da je Aleksandra Nikolić pokušala da stupi u kontakt s njom nakon što su obe, u različitim periodima, doživele fizičko nasilje od strane… »
"Aleksandra je pokušala da me kontaktira nakon nasilja" Maja Marinković o Filipu Caru: Nemoguće da obe lažemo!
Telegraf 28.06.2025
Maja Marinković i Aleksandra Nikolić javno su optužile Filipa Cara za nasilje, a Maja je sada otkrila nove detalje u emisiji "Bunker" koju vodi Luna Đogani. Kako je iznela, njihov odnos sa Filipom prešao je sve granice, te dodaje da se nada da je naučila… »
"Pokušala je da me kontaktira nakon nasilja": Maja Marinković o Caru i Aleksandri Nikolić: "nemoguće da obe lažemo"
Blic 27.06.2025
Maja Marinković i Aleksandra Nikolić optužile su Filipa Cara za nasilje, a kako Maja tvrdi, Aleksandra je navodno pokušala da stupi u kontakt sa njom posle incidenta. Maja je u emisiji Lune Đogani, "Bunker" otkrila etalje veze sa Filipom. - Naš odnos je… »
Vesti dana »
(Foto) Izbio novi požar na Deliblatskoj peščari, gori 300 hektara: Angažovani svi kapaciteti, uključujući i helikoptere
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 57 povezanih
Drama u meču potencijalnih rivala Zvezde: Veljko Simić pogodio, ceo stadion čekao Radeta Obrenovića
Mondo pre 13 minutajoš 31 povezana
Od 17. avgusta država će preuzeti najveći deo troškova za 18 novih lekova na recept
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Beta pre 6 satijoš 45 povezanih