Povezane vesti
Zahar otkrio: "Vidovdan“ nije bio pisan za Gocu, pesmu je odbila velika zvezda
Hello 28.06.2025
Autor pesme “Vidovdan”, Milutin Popović Zahar, stvarao je dela koja su obeležila decenije njegovog rada ali i karijere mnogih pevača. Danas, na Vidovdan, eto prilike da se podsetimo kako je nastala kompozicija koja je postala simbol duhovne snage… »
Zahar: Kako je nastala najpoznatija srpska pesma „Vidovdan“!
U centar 28.06.2025
„Pesma je nastala tako što sam ja pozvan od strane direktora PGP-a i on je rekao da ga je zamolio sekretar patrijarha Pavle da se, pre proslave 600 godina od Kosovskog boja, napravi 10 pesama o Kosovu. Izbor je pao na mene, ne znam kako ni zašto. Bilo je… »
"U ćošku sam video lik patrijarha pavla": Iza pesme "Vidovdan" se krije neverovatna priča:"Imao sam groznicu, nisam znao kako…
Blic 28.06.2025
Milutin Popović Zahar 1989. godine stvorio je čuvenu pesmu "Vidovdan", a jednom prilikom je otkrio kako je zapravo nastala ova numera. Milutin Popović Zahar otkrio je tada da se iza pesme "Vidovdan" krije interesantna priča. - Pozvao me je direktor PGP i… »
"Seo sam na pod i u ćošku video lik patrijarha pavla" Zahar otkrio kako je nastala čuvena pesma "Vidovdan": Za pet minuta sam…
Kurir 28.06.2025
Pesmu je proslavila bivša Zaharova supruga, pevačica Gordana Goca Lazarević. Pesma "Vidovdan" jedna je od najpoznatijih srpskih numera koja se i dan danas rado sluša. Autor ove kompozicije, kompozitor i tekstopisac Milutin Popović Zahar svojevremeno je… »
"Seo sam na pod i video lik patrijarha pavla" Malo ko zna da je ovako nastala pesma "Vidovdan"
Alo 28.06.2025
Zahar otkrio kako je nastala pesma Vidovdan. Pesma "Vidovdan" jedna je od najpoznatijih srpskih numera koja se i dan danas rado sluša. Autor ove kompozicije, kompozitor i tekstopisac Milutin Popović Zahar svojevremeno je otkrio kako je davne 1989. godine… »
"Video sam lik patrijarha Pavla u ćošku!" Ovako je nastala čuvena pesma "Vidovdan": Osećao sam groznicu...
Telegraf 28.06.2025
Milutin Popović Zahar, jedan od najpoznatijih srpskih kompozitora, još 1989. godine stvorio je legendarnu pesmu "Vidovdan", koja se i danas peva s dubokim emocijama. Međutim, malo ko zna neobičnu priču koja stoji iza njenog nastanka. Zahar je jednom… »
Vesti dana »

Protest grupa građana na navodnim adresama Macuta, Popadića i brata Ane Brnabić
Euronews pre 27 minutajoš 31 povezana

Privatno obezbeđenje uoči konstitutivne sednice SO Kosjerić, TV N1 ne može unutra
Cenzolovka pre 6 satijoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 12 satijoš 27 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 9 satijoš 22 povezane