Povezane vesti

Zorica Brunclik otkrila šta će uraditi sa bidermajerom na svadbi veka! Do sada ovo nismo imali prilike da vidimo: Evo kako će…

Zorica Brunclik otkrila šta će uraditi sa bidermajerom na svadbi veka! Do sada ovo nismo imali prilike da vidimo: Evo kako će…

Kurir pre 31 dana
Najskladniji estradni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sutra, 29. juna, će obnoviti bračne zavete. Oni su se jednom drugom zavetovali na večnu ljubav pre 40 godina, a sada će proslavljajući ovaj veliki jubilej, kao i 70. rođendan muzičke… »
Zorica Brunclik otkrila koje srpske običaje će ispoštovati na sopstvenoj svadbi: Nakon veselja jedna stvar se lomi, a ovaj…

Zorica Brunclik otkrila koje srpske običaje će ispoštovati na sopstvenoj svadbi: Nakon veselja jedna stvar se lomi, a ovaj…

Kurir pre 31 dana
Sve po redu. Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sutra će u svom porodičnom domu napraviti gala slavlje povodom obnavljanja zaveta nakon 40 godina braka. Estradna zvezda i virtuozni muzičar uveliko pripremaju sve za ovaj poseban dan, a Zorica je… »
Odabrali pesmu za prvi ples: Zorica Brunclik i Kemiš žele da im popularni pevač otpeva ovu numeru: "Ako neće, mi ćemo je…

Odabrali pesmu za prvi ples: Zorica Brunclik i Kemiš žele da im popularni pevač otpeva ovu numeru: "Ako neće, mi ćemo je…

Blic pre 31 dana
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš zakazali su svadbeno veselje za sutra, 29. jun. To je i dan kada će pevačica proslaviti 70. rođendan. Sve je spremno za venčanje Zorice i Kemiša u njihovom dvorištu u Krnjači,a iako se neće zaista uzeti (jer… »
Novi detalji o svadbi veka! Zorica i Kemiš sutra obnavljaju zavet, on im peva pesmu za ples, a reči numere su jako emotivne…

Novi detalji o svadbi veka! Zorica i Kemiš sutra obnavljaju zavet, on im peva pesmu za ples, a reči numere su jako emotivne…

Kurir pre 31 dana
Muzička zvezda je dan pred venčanje otkrila i ko će biti zadužen za atmosferu, koja će pesma biti za prvi ples, ali i meni za hranu i piće. Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sutra će u svom porodičnom domu napraviti gala slavlje povodom… »
Zorica i Kemiš prave svadbu veka, a oni su prvi čuli za radosne vesti: Deca znaju da smo mi... Otkriveni novi detalji

Zorica i Kemiš prave svadbu veka, a oni su prvi čuli za radosne vesti: Deca znaju da smo mi... Otkriveni novi detalji

Kurir pre 31 dana
Mnogobrojni prijatelji, među kojima su i slavne ličnosti, prisustvom će uveličati ovaj veliki i poseban dan za porodicu muzičkih zvezda. Legenda domaće estradne scene Zorica Brunclik i virtuozni muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš u nedelju 29. juna… »
Zorica Brunclik dan pred svadbu donela ovu odluku Kemiš se tu ništa ne pita

Zorica Brunclik dan pred svadbu donela ovu odluku Kemiš se tu ništa ne pita

Alo pre 31 dana
Zorica Brunclik donela važnu odluku noć pred venčanje. Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u nedelju 29. juna prave svadbeno veselje za pamćenje! Pevačica i harmonikaš, goste će dočekati u porodičnom domu u Krnjači, a jelovnik za svečani… »
Zorica Brunclik otkrila šta će uraditi tačno u ponoć pred svadbu: Prvi put podelila jedan detalj

Zorica Brunclik otkrila šta će uraditi tačno u ponoć pred svadbu: Prvi put podelila jedan detalj

Telegraf 28.06.2025
Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš sutra će organizovati raskošnu proslavu povodom 40 godina braka, a istog dana Zorica puni i 70 godina. Ipak, kako kaže, ne želi da njen rođendan zaseni slavlje posvećeno njihovoj ljubavi. -… »
Tačno u ponoć će uraditi ovo: Zorica Brunclik veče pred svadbu mora da obavi jedan ritual

Tačno u ponoć će uraditi ovo: Zorica Brunclik veče pred svadbu mora da obavi jedan ritual

Blic 28.06.2025
Pevačica Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sutra će napraviti gala svadbu, a pevačica je otkrila šta će uraditi pred ceremoniju. Zorica Brunclik sutra proslavlja i svoj 70. rođendan, a otkrila je da ne želi da njen rođendan skrene pažnju sa… »
Zorica Brunclik otkrila šta će uraditi dan pred svadbu veka: Jedan detalj prvi put sad otkrila, evo gde su se zavetovali pred…

Zorica Brunclik otkrila šta će uraditi dan pred svadbu veka: Jedan detalj prvi put sad otkrila, evo gde su se zavetovali pred…

Kurir 28.06.2025
Iako je to na na moj rođendan, neću da bude u tom znaku - rekla je Brunvclikova. Legenda domaće estradne scene Zorica Brunclik i virtuozni muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš u nedelju 29. juna upriličiće veselje koje će pamtiti i godinama prepričavati! -… »

Vesti dana »