Povezane vesti
"To je bila kazna!" Marija Kulić priznala zašto je Miljana bila na psihijatriji: Evo kako je reagovao Željko
Telegraf 28.06.2025
Rijaliti zvezda Miljana Kulić nedavno je napustila psihijatrijsku bolnicu "Donja Toponica", gde je, kako sada otkriva njena majka Marija Kulić, bila hospitalizovana zbog - kazne. - Mi nikada nismo bile u lošim odnosima, ja se naljutim na nju u… »
"Miljana je bila na psihijatriji jer sam tako htela" Marija Kulić otkrila u kakvim je odnosima sa ćerkom nakon porodične drame…
Kurir 28.06.2025
Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je izašla iz psihijatrijske bolnice Donja Toponica, a sada se tim povodom oglasila njena majka Marija. Marija Kulić je istakla da sa Miljanom nema narušen odnos uprkos tome što ju je ona odvela na lečenje. - Mi… »
"Miljana je bila na psihijatriji jer sam ja tako htela": Marija Kulić otkrila u kakvim je odnosima sa ćerkom nakon porodične…
Blic 28.06.2025
Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je izašla iz psihijatrijske bolnice Donja Toponica, a sada se tim povodom oglasila njena majka Marija. Marija Kulić je istakla da sa Miljanom nema narušen odnos uprkos tome što ju je ona odvela na lečenje. - Mi… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Anite Dimoski i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 175 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku zbog nepoštovanja odluka visokog predstavnika i reakcije na nju
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 71 povezana

Opozicija kritikovala postupanje policije tokom protesta, Dačić negirao
Beta pre 2 satajoš 24 povezane

Objavljene nove cene goriva: Benzin skuplji dva dinara po litru
Nova ekonomija pre 3 satajoš 27 povezanih

Dan žalosti u Kijevu posle desetina mrtvih i ranjenih u ruskim napadima
BBC News pre 1 satjoš 50 povezanih