Povezane vesti
"To je bila kazna!" Marija Kulić priznala zašto je Miljana bila na psihijatriji: Evo kako je reagovao Željko
Telegraf 28.06.2025
Rijaliti zvezda Miljana Kulić nedavno je napustila psihijatrijsku bolnicu "Donja Toponica", gde je, kako sada otkriva njena majka Marija Kulić, bila hospitalizovana zbog - kazne. - Mi nikada nismo bile u lošim odnosima, ja se naljutim na nju u… »
"Miljana je bila na psihijatriji jer sam tako htela" Marija Kulić otkrila u kakvim je odnosima sa ćerkom nakon porodične drame…
Kurir 28.06.2025
Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je izašla iz psihijatrijske bolnice Donja Toponica, a sada se tim povodom oglasila njena majka Marija. Marija Kulić je istakla da sa Miljanom nema narušen odnos uprkos tome što ju je ona odvela na lečenje. - Mi… »
"Miljana je bila na psihijatriji jer sam ja tako htela": Marija Kulić otkrila u kakvim je odnosima sa ćerkom nakon porodične…
Blic 28.06.2025
Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je izašla iz psihijatrijske bolnice Donja Toponica, a sada se tim povodom oglasila njena majka Marija. Marija Kulić je istakla da sa Miljanom nema narušen odnos uprkos tome što ju je ona odvela na lečenje. - Mi… »
Vesti dana »
Migrantska kriza u Seuti: 22 članice EU traže hitnu reakciju, Sančez kritikovao "sebičan stav" nekih država
NIN pre 51 minutajoš 28 povezanih
Ruske balističke rakete zasule Kijev: Broje se mrtvi, pogođena ambasada NATO države (foto)
Mondo pre 1 minutjoš 32 povezane
Pod kontrolom vatrena stihija u Kraljevu: Zapalila se mašina za sečenje guma, na terenu 16 vatrogasaca i republički inspektor - ovo su slike sa lica mesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 22 povezane
UEFA: Zaštili smo fudbal, FIFA i Infantino izgubili poverenje
Sport klub pre 42 minutajoš 34 povezane