Povezane vesti
"To je bila kazna!" Marija Kulić priznala zašto je Miljana bila na psihijatriji: Evo kako je reagovao Željko
Telegraf 28.06.2025
Rijaliti zvezda Miljana Kulić nedavno je napustila psihijatrijsku bolnicu "Donja Toponica", gde je, kako sada otkriva njena majka Marija Kulić, bila hospitalizovana zbog - kazne. - Mi nikada nismo bile u lošim odnosima, ja se naljutim na nju u… »
"Miljana je bila na psihijatriji jer sam tako htela" Marija Kulić otkrila u kakvim je odnosima sa ćerkom nakon porodične drame…
Kurir 28.06.2025
Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je izašla iz psihijatrijske bolnice Donja Toponica, a sada se tim povodom oglasila njena majka Marija. Marija Kulić je istakla da sa Miljanom nema narušen odnos uprkos tome što ju je ona odvela na lečenje. - Mi… »
"Miljana je bila na psihijatriji jer sam ja tako htela": Marija Kulić otkrila u kakvim je odnosima sa ćerkom nakon porodične…
Blic 28.06.2025
Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je izašla iz psihijatrijske bolnice Donja Toponica, a sada se tim povodom oglasila njena majka Marija. Marija Kulić je istakla da sa Miljanom nema narušen odnos uprkos tome što ju je ona odvela na lečenje. - Mi… »
Vesti dana »
Cene nafte pale više od 13 odsto, skočile vrednosti akcija na vest da je Ormuski moreuz otvoren
Radio sto plus pre 18 minutajoš 70 povezanih
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 1 satjoš 67 povezanih
Mali iz Vašingtona: "Srbija reagovala odgovorno, sva naša skladišta su puna" VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 29 povezanih
(Video) "ovako nešto ne postoji nigde u svetu": Brnabić o incidentima na sednici Skupštine: "Nikada se nije desilo da stranci dođu u vaš parlament da prete i kritikuju vašu zemlju"
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Cijene benzina i dizela ostaju nepromijenjene do 24. aprila
RTV Novi Pazar pre 5 satijoš 33 povezane