Повезане вести

Маруновић добио забрану уласка у Србију на годину дана

Маруновић добио забрану уласка у Србију на годину дана

Н1 Инфо 28.06.2025
Црногорски редитељ и колумниста Данило Маруновић, који је протеран из Србије након што су га у Београду у петак привели и саслушали припадници Безбедносно-информативне агенције, изјавио је да је добио забрану уласка у Србију на… »
Од борца против шовинизма и национализма у Црној Гори до редитеља протераног из Србије због колумне: Ко је Данило Маруновић?

Од борца против шовинизма и национализма у Црној Гори до редитеља протераног из Србије због колумне: Ко је Данило Маруновић?

Данас 28.06.2025
Редитељ и јавни интелектуалац Данило Маруновић депортован је из Србије након што је објавио колумну „Видовданом против Вучића“ на порталу Аналитика. Како је сам Данило Маруновић саопштио на Фејсбуку, провео је скоро 12 сати на… »
Црногорски редитељ Данило Маруновић добио забрану уласка у Србију на годину дана

Црногорски редитељ Данило Маруновић добио забрану уласка у Србију на годину дана

Нова 28.06.2025
Црногорски редитељ и колумниста Данило Маруновић, који је протеран из Србије након што су га у Београду у петак привели и саслушали припадници Безбедносно-информативне агенције, изјавио је да је добио забрану уласка у Србију на… »
Маруновић: Уручено ми је решење о забрани уласка у Србију на годину дана

Маруновић: Уручено ми је решење о забрани уласка у Србију на годину дана

Инсајдер 28.06.2025
Маруновићу забрана уласка у Србију годину дана, разлог- колумна

Маруновићу забрана уласка у Србију годину дана, разлог- колумна

Данас 28.06.2025

Вести дана »