Povezane vesti

"Majka mi je rekla da mi je otac bivši predsednik Amerike": Šok detalje iz života poznate Srpkinje otkrila njena ćerka: "Otac…

"Majka mi je rekla da mi je otac bivši predsednik Amerike": Šok detalje iz života poznate Srpkinje otkrila njena ćerka: "Otac…

Blic 28.06.2025
Princeza Jelisaveta Karađorđević imala je život vredan filmskog scenarija. Ona je objavila autobiografiju “Tamo daleko” u kojoj je iznela malo poznate podatke o svom detinjstvu,roditeljima, boravku u Americi, deci, ali i burnom ljubavnom životu… »
Išla sa njegovom ženom u Pariz, pa ga zavela: Glumac je izgubio glavu za našom princezom koja se udavala tri puta: A onda je…

Išla sa njegovom ženom u Pariz, pa ga zavela: Glumac je izgubio glavu za našom princezom koja se udavala tri puta: A onda je…

Blic 27.06.2025
Ljubav Jelisavete Karađorđević i Ričarda Bartona bila je jedna od najintrigantnijih. Princeza Jelisaveta Karađorđević imala je život vredan filmskog scenarija. Nedavno je objavila autobiografiju “Tamo daleko” u kojoj je iznela malo poznate podatke o svom… »

Vesti dana »