Povezane vesti
"Majka mi je rekla da mi je otac bivši predsednik Amerike": Šok detalje iz života poznate Srpkinje otkrila njena ćerka: "Otac…
Blic 28.06.2025
Princeza Jelisaveta Karađorđević imala je život vredan filmskog scenarija. Ona je objavila autobiografiju “Tamo daleko” u kojoj je iznela malo poznate podatke o svom detinjstvu,roditeljima, boravku u Americi, deci, ali i burnom ljubavnom životu… »
Išla sa njegovom ženom u Pariz, pa ga zavela: Glumac je izgubio glavu za našom princezom koja se udavala tri puta: A onda je…
Blic 27.06.2025
Ljubav Jelisavete Karađorđević i Ričarda Bartona bila je jedna od najintrigantnijih. Princeza Jelisaveta Karađorđević imala je život vredan filmskog scenarija. Nedavno je objavila autobiografiju “Tamo daleko” u kojoj je iznela malo poznate podatke o svom… »
Vesti dana »
Prestanak padavina, uz jak vetar: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
N1 Info pre 14 minutajoš 14 povezanih
(VIDEO) Bez šuta: Jokić „pustio gas“, razigravao i rutinirao
Sport klub pre 24 minutajoš 16 povezanih
UN pokreću istragu o pogibiji učenica u Iranu; Tramp: Nije mi potrebna "nikakva pomoć“ NATO-a
RTS pre 14 minutajoš 10 povezanih
Gde su najčešći odroni, magla, ali i sneg: Kompletan izveštaj Štaba zimske službe za vozače
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Hitna pomoć: Dve saobraćajne nezgode protekle noći u Beogradu, nije bilo povređenih
N1 Info pre 29 minutajoš 4 povezane