Повезане вести

"Будимо искрени, Ђоковић је највећи свих времена, одједном...": Виландер јаким речима најавио Вимблдон

"Будимо искрени, Ђоковић је највећи свих времена, одједном...": Виландер јаким речима најавио Вимблдон

Телеграф 28.06.2025
У сусрету Вимблдону, бивши тенисер, сада аналитичар Матс Виландер говорио је о шансама Новака Ђоковића да дође до 25. Гренд слем титуле у каријери. Он има висока очекивања од српског аса. - Очекујем да ће Новак Ђоковић играти… »
Ђоковић и Сабаленка су хит! Новак јој прекинуо конференцију, “испрозивао” Арину, уследио џентлменски потез…

Ђоковић и Сабаленка су хит! Новак јој прекинуо конференцију, “испрозивао” Арину, уследио џентлменски потез…

Телеграф 28.06.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић налази се у Лондону, где ће од наредне недеље започети поход на 25. гренд слем титулу, као и осму када је у питању незванично првенство света. Жреб га је спојио са Александреом Милером из Француске… »
Реакција Француза који игра са Ђоковићем на Вимблдону обишла свет, разочаран што иде на Новака, поменуо и Бога

Реакција Француза који игра са Ђоковићем на Вимблдону обишла свет, разочаран што иде на Новака, поменуо и Бога

Телеграф 28.06.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић ће наредне недеље започети свој пут ка 25. гренд слем трофеју. Жреб га је "помиловао", до полуфинала је избегао Карлоса Алкараза и Јаника Синера, док ће у првом колу играти против Александреа Милера… »
Ђоковић упао на конференцију, па "рибао" Сабаленку: Новинари праснули у смех кад су чули шта јој је рекао

Ђоковић упао на конференцију, па "рибао" Сабаленку: Новинари праснули у смех кад су чули шта јој је рекао

Телеграф 28.06.2025
Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, почеће у уторак свој поход на 25. Гренд слем и на рекордни осми пехар на Вимблдону, а први ривал ће му бити Александер Милер из Француске. Новак је ове године у два наврата стигао до… »
"Претплатио" се на истборн: Тејлор Фриц са титулом дочекује Вимблдон

"Претплатио" се на истборн: Тејлор Фриц са титулом дочекује Вимблдон

Вечерње новости 28.06.2025
Амерички тенисер Тејлор Фриц освојио је АТП турнир у Истборну, пошто је данас у финалу победио сународника Џенсона Бруксбија резултатом 7:5, 6:1. ФОТО: Профимедиа Меч је трајао сат и 28 минута. Фриц је пети тенисер света, док је… »
Новак за СК: Вимблдон најбоља шанса да освојим још један ГС

Новак за СК: Вимблдон најбоља шанса да освојим још један ГС

Спорт клуб 28.06.2025
Новак Ђоковић освојио је седам издања Вимблдона, а у уторак га чека поход на осми који ће почети против Француза Александра Милера, 40. тенисера света. Најбољи тенисер у историји „белог спорта“ почео је разговор за Спорт клуб у… »
Ђоковић: Волим да играм на Вимблдону, овде имам највеће шансе за 25. гренд слем

Ђоковић: Волим да играм на Вимблдону, овде имам највеће шансе за 25. гренд слем

Политика 28.06.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас је воли да игра на Вимблдону и додао да на турниру у Лондону има највеће шансе да освоји 25. гренд слем титулу. Вимблдон почиње у понедељак, а Ђоковић ће у првом колу… »
Ђоковиц́: Не селим се у Грчку

Ђоковиц́: Не селим се у Грчку

Спутник 28.06.2025
Новак Ђоковиц́, најбољи тенисер свих времена, демантовао је наводе медија да ц́е се преселити у Грчку. Вец́ данима јавност бруји о селидби Новака Ђоковиц́а у Грчку, а главни повод за гласине био је одлазак српског аса у ову… »
Ђоковић отворио душу пред почетак Вимблдона! Новак никад искреније о пензији, шокантној одлуци Синера, нападу на 25. Гс…

Ђоковић отворио душу пред почетак Вимблдона! Новак никад искреније о пензији, шокантној одлуци Синера, нападу на 25. Гс…

Курир 28.06.2025
Још мало је остало до почетка Вимблдона... Најбољи тенисер икада Новак Ђоковић свој поход ка 25. Гренд слем титули започиње у уторак. Ђоковић ће у првом колу играти против Александра Мулеа, па уколико успешно прескочи ту… »
Познат распоред мечева српских тенисера на Вимблдону, Ђоковић игра у уторак

Познат распоред мечева српских тенисера на Вимблдону, Ђоковић игра у уторак

РТС 28.06.2025
На трећем гренд слем турниру сезоне, Вимблдону, који почиње у понедељак, познат је распоред првих мечева за српске тенисере и тенисерке. Првог дана ће на терен Ласло Ђере, Олга Даниловић и Душан Лајовић, док ће у уторак играти… »
Ђоковић: Вимблдон би могао да буде моја најбоља шанса да освојим 25. гренд слем

Радио 021 28.06.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да би овогодишњи турнир на Вимблдону у Лондону могао да буде његова најбоља шанса да освоји рекордну 25. гренд слем титулу. "Желим да играм још неколико година. Волео бих да останем… »
"Невероватно је да можете да чујете мишљење такве легенде..." Сабаленка опет причала о Новаку! Открила је детаље њиховог…

"Невероватно је да можете да чујете мишљење такве легенде..." Сабаленка опет причала о Новаку! Открила је детаље њиховог…

Курир 28.06.2025
Белорускиња бирала само лепе речи. Најбоља тенисерка света Арина Сабаленка данас се обратила новинарима пред почетак Вимблдона, а између осталог, причала је и о Новаку Ђоковићу. Српски ас је данас у Лондону режирао једну… »
Новак Ђоковић: Вимблдон би могао да буде моја најбоља шанса да освојим 25. гренд слем титулу

Новак Ђоковић: Вимблдон би могао да буде моја најбоља шанса да освојим 25. гренд слем титулу

Данас 28.06.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да би овогодишњи турнир на Вимблдону у Лондону могао да буде његова најбоља шанса да освоји рекордну 25. гренд слем титулу. – Желим да играм још неколико година. Волео бих да останем… »

Инсајдер 28.06.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да би овогодишњи турнир на Вимблдону у Лондону могао да буде његова најбоља шанса да освоји рекордну 25. гренд слем титулу. 'Желим да играм још неколико година. Волео бих да останем… »
Ђоковић: Не знам да ли је ово последњи плес на Вимблдону, у овим годинама све је неизвесно

Ђоковић: Не знам да ли је ово последњи плес на Вимблдону, у овим годинама све је неизвесно

РТС 28.06.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић обратио се новинарима уочи почетка Вимблдона, четвртог гренд слема сезоне, и том приликом говорио о многим темама - од борбе за 25. титулу, преко планова за пензију, до актуелних дешавања у… »
Ђоковић воли да игра на Вимблдону: Овде су ми највеће шансе за 25. гренд слем

Ђоковић воли да игра на Вимблдону: Овде су ми највеће шансе за 25. гренд слем

Дневник 28.06.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је је воли да игра на Вимблдону и додао да на турниру у Лондону има највеће шансе да освоји 25. гренд слем титулу. Вимблдон почиње у понедељак, а Ђоковић ће у првом колу играти… »
Новак се шалио са Арином – па се окренуо озбиљним темама: „Мој последњи плес? Желим још да играм“

Новак се шалио са Арином – па се окренуо озбиљним темама: „Мој последњи плес? Желим још да играм“

Спутник 28.06.2025
Пре него што је и сам дошао на ред, Новак Ђоковиц́, најбољи тенисер свих времена, упао је на конференцију Арине Сабаленке. Након што је насмејао Белорускињу, српски ас је потом говорио о својим очекивањима на трец́ем гренд… »
Ђоковић жели да игра још неколико година: Вимблдон - најбоља шанса да коначно освојим 25. гренд слем!

Ђоковић жели да игра још неколико година: Вимблдон - најбоља шанса да коначно освојим 25. гренд слем!

Спортски журнал 28.06.2025
„Волео бих да останем физички здрав и ментално мотивисан да наставим да играм на највишем нивоу. Заиста не знам да ли ће ми ово бити последњи Вимблдон“. Српски ас Новак Ђоковић рекао је да би овогодишњи турнир на Вимблдону у… »
Ђоковић: "Последњи плес? Волео бих још неколико година"

Ђоковић: "Последњи плес? Волео бих још неколико година"

Спортске.нет 28.06.2025
Новак Ђоковић је говорио на конфренцији за медије уочи почетка Вимблдона и о пензији, о којој сви толико размишљају, осим њега. "Да ли ми је то последњи плес? Не знам. Као ни што је случај о било ком другом слему који будем… »
Ђоковић у проблему пред Вимблдон, добио лоше вести

Ђоковић у проблему пред Вимблдон, добио лоше вести

Нова 28.06.2025
Новак Ђоковић у уторак почиње поход на титулу на Вимблдону, а ривал ће му бити Александар Милер из Француске. Српски тенисер је у међувремену у загревању за турнир одиграо егзибициони меч против Карена Хачанова који је изгубио… »

Радио сто плус 28.06.2025
“Желим да играм још неколико година. Волео бих да останем физички здрав и ментално мотивисан да наставим да играм на највишем нивоу. Заиста не знам да ли ће ми ово бити последњи Вимблдон”, рекао је Ђоковић на конференцији за… »
Новаче, да ли се селиш у Грчку? Ђоковићу на Вимблдону поставили 2 кључна питања, сад је све јасно

Новаче, да ли се селиш у Грчку? Ђоковићу на Вимблдону поставили 2 кључна питања, сад је све јасно

Мондо 28.06.2025
Новак Ђоковић је на првој званичној конференцији на Вимблдону причао о турниру, одласку у пензију, селидби у Грчку... Новак Ђоковић дошао је на Вимблдон са жељом да освоји 25. гренд слем, односно осми на том такмичењу. Тамо је… »
Ђоковић и сабаленка опет терају шегу Новак упао на конференцију, па "рибао" Арину, ево због чега су новинари праснули у смех…

Ђоковић и сабаленка опет терају шегу Новак упао на конференцију, па "рибао" Арину, ево због чега су новинари праснули у смех…

Дневник 28.06.2025
Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, почеће у уторак свој поход на 25. Гренд слем и на рекордни осми пехар на Вимблдону, а први ривал ће му бити Александер Милер из Француске. Новак је ове године у два наврата стигао до… »

Вести дана »