Povezane vesti

"Budimo iskreni, Đoković je najveći svih vremena, odjednom...": Vilander jakim rečima najavio Vimbldon

"Budimo iskreni, Đoković je najveći svih vremena, odjednom...": Vilander jakim rečima najavio Vimbldon

Telegraf 28.06.2025
U susretu Vimbldonu, bivši teniser, sada analitičar Mats Vilander govorio je o šansama Novaka Đokovića da dođe do 25. Grend slem titule u karijeri. On ima visoka očekivanja od srpskog asa. - Očekuјem da će Novak Đoković igrati јednako dobro ili možda… »
Đoković i Sabalenka su hit! Novak joj prekinuo konferenciju, “isprozivao” Arinu, usledio džentlmenski potez…

Đoković i Sabalenka su hit! Novak joj prekinuo konferenciju, “isprozivao” Arinu, usledio džentlmenski potez…

Telegraf 28.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Londonu, gde će od naredne nedelje započeti pohod na 25. grend slem titulu, kao i osmu kada je u pitanju nezvanično prvenstvo sveta. Žreb ga je spojio sa Aleksandreom Milerom iz Francuske, dok je glavni utisak taj… »
Reakcija Francuza koji igra sa Đokovićem na Vimbldonu obišla svet, razočaran što ide na Novaka, pomenuo i Boga

Reakcija Francuza koji igra sa Đokovićem na Vimbldonu obišla svet, razočaran što ide na Novaka, pomenuo i Boga

Telegraf 28.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković će naredne nedelje započeti svoj put ka 25. grend slem trofeju. Žreb ga je "pomilovao", do polufinala je izbegao Karlosa Alkaraza i Janika Sinera, dok će u prvom kolu igrati protiv Aleksandrea Milera. Oni su se do sada… »
Đoković upao na konferenciju, pa "ribao" Sabalenku: Novinari prasnuli u smeh kad su čuli šta joj je rekao

Đoković upao na konferenciju, pa "ribao" Sabalenku: Novinari prasnuli u smeh kad su čuli šta joj je rekao

Telegraf 28.06.2025
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, počeće u utorak svoj pohod na 25. Grend slem i na rekordni osmi pehar na Vimbldonu, a prvi rival će mu biti Aleksander Miler iz Francuske. Novak je ove godine u dva navrata stigao do polufiinala na Grend… »
"Pretplatio" se na istborn: Tejlor Fric sa titulom dočekuje Vimbldon

"Pretplatio" se na istborn: Tejlor Fric sa titulom dočekuje Vimbldon

Večernje novosti 28.06.2025
Američki teniser Tejlor Fric osvojio je ATP turnir u Istbornu, pošto je danas u finalu pobedio sunarodnika Džensona Bruksbija rezultatom 7:5, 6:1. FOTO: Profimedia Meč je trajao sat i 28 minuta. Fric je peti teniser sveta, dok je Bruksbi 149. na ATP… »
Novak za SK: Vimbldon najbolja šansa da osvojim još jedan GS

Novak za SK: Vimbldon najbolja šansa da osvojim još jedan GS

Sport klub 28.06.2025
Novak Đoković osvojio je sedam izdanja Vimbldona, a u utorak ga čeka pohod na osmi koji će početi protiv Francuza Aleksandra Milera, 40. tenisera sveta. Najbolji teniser u istoriji „belog sporta“ počeo je razgovor za Sport klub u Londonu potvrdom da se… »
Đoković: Ne selim se u Grčku

Đoković: Ne selim se u Grčku

Sputnik 28.06.2025
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, demantovao je navode medija da će se preseliti u Grčku. Već danima javnost bruji o selidbi Novaka Đokovića u Grčku, a glavni povod za glasine bio je odlazak srpskog asa u ovu zemlju sa suprugom. Međutim… »
Đoković otvorio dušu pred početak Vimbldona! Novak nikad iskrenije o penziji, šokantnoj odluci Sinera, napadu na 25. Gs…

Đoković otvorio dušu pred početak Vimbldona! Novak nikad iskrenije o penziji, šokantnoj odluci Sinera, napadu na 25. Gs…

Kurir 28.06.2025
Još malo je ostalo do početka Vimbldona... Najbolji teniser ikada Novak Đoković svoj pohod ka 25. Grend slem tituli započinje u utorak. Đoković će u prvom kolu igrati protiv Aleksandra Mulea, pa ukoliko uspešno preskoči tu prepreku, u drugom kolu će… »
Poznat raspored mečeva srpskih tenisera na Vimbldonu, Đoković igra u utorak

Poznat raspored mečeva srpskih tenisera na Vimbldonu, Đoković igra u utorak

RTS 28.06.2025
Na trećem grend slem turniru sezone, Vimbldonu, koji počinje u ponedeljak, poznat je raspored prvih mečeva za srpske tenisere i teniserke. Prvog dana će na teren Laslo Đere, Olga Danilović i Dušan Lajović, dok će u utorak igrati Novak Đoković, Hamad… »
Đoković: Vimbldon bi mogao da bude moja najbolja šansa da osvojim 25. grend slem

Đoković: Vimbldon bi mogao da bude moja najbolja šansa da osvojim 25. grend slem

Radio 021 28.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da bi ovogodišnji turnir na Vimbldonu u Londonu mogao da bude njegova najbolja šansa da osvoji rekordnu 25. grend slem titulu. "Želim da igram još nekoliko godina. Voleo bih da ostanem fizički zdrav i mentalno… »
"Neverovatno je da možete da čujete mišljenje takve legende..." Sabalenka opet pričala o Novaku! Otkrila je detalje njihovog…

"Neverovatno je da možete da čujete mišljenje takve legende..." Sabalenka opet pričala o Novaku! Otkrila je detalje njihovog…

Kurir 28.06.2025
Beloruskinja birala samo lepe reči. Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka danas se obratila novinarima pred početak Vimbldona, a između ostalog, pričala je i o Novaku Đokoviću. Srpski as je danas u Londonu režirao jednu urnebesnu situaciju kada je… »

Insajder 28.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da bi ovogodišnji turnir na Vimbldonu u Londonu mogao da bude njegova najbolja šansa da osvoji rekordnu 25. grend slem titulu. 'Želim da igram još nekoliko godina. Voleo bih da ostanem fizički zdrav i mentalno… »
Đoković voli da igra na Vimbldonu: Ovde su mi najveće šanse za 25. grend slem

Đoković voli da igra na Vimbldonu: Ovde su mi najveće šanse za 25. grend slem

Dnevnik 28.06.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je je voli da igra na Vimbldonu i dodao da na turniru u Londonu ima najveće šanse da osvoji 25. grend slem titulu. Vimbldon počinje u ponedeljak, a Đoković će u prvom kolu igrati protiv Francuza Aleksandra… »
Novak se šalio sa Arinom – pa se okrenuo ozbiljnim temama: „Moj poslednji ples? Želim još da igram“

Novak se šalio sa Arinom – pa se okrenuo ozbiljnim temama: „Moj poslednji ples? Želim još da igram“

Sputnik 28.06.2025
Pre nego što je i sam došao na red, Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, upao je na konferenciju Arine Sabalenke. Nakon što je nasmejao Beloruskinju, srpski as je potom govorio o svojim očekivanjima na trećem grend slemu u sezoni. „Čekam te… »
Đoković: "Poslednji ples? Voleo bih još nekoliko godina"

Đoković: "Poslednji ples? Voleo bih još nekoliko godina"

Sportske.net 28.06.2025
Novak Đoković je govorio na konfrenciji za medije uoči početka Vimbldona i o penziji, o kojoj svi toliko razmišljaju, osim njega. "Da li mi je to poslednji ples? Ne znam. Kao ni što je slučaj o bilo kom drugom slemu koji budem igrao. Moja želja je da… »
Đoković u problemu pred Vimbldon, dobio loše vesti

Đoković u problemu pred Vimbldon, dobio loše vesti

Nova 28.06.2025
Novak Đoković u utorak počinje pohod na titulu na Vimbldonu, a rival će mu biti Aleksandar Miler iz Francuske. Srpski teniser je u međuvremenu u zagrevanju za turnir odigrao egzibicioni meč protiv Karena Hačanova koji je izgubio sa 7:6, 6:4, a sada u… »

Radio sto plus 28.06.2025
“Želim da igram još nekoliko godina. Voleo bih da ostanem fizički zdrav i mentalno motivisan da nastavim da igram na najvišem nivou. Zaista ne znam da li će mi ovo biti poslednji Vimbldon”, rekao je Đoković na konferenciji za novinare u Londonu. Đoković… »
Novače, da li se seliš u Grčku? Đokoviću na Vimbldonu postavili 2 ključna pitanja, sad je sve jasno

Novače, da li se seliš u Grčku? Đokoviću na Vimbldonu postavili 2 ključna pitanja, sad je sve jasno

Mondo 28.06.2025
Novak Đoković je na prvoj zvaničnoj konferenciji na Vimbldonu pričao o turniru, odlasku u penziju, selidbi u Grčku... Novak Đoković došao je na Vimbldon sa željom da osvoji 25. grend slem, odnosno osmi na tom takmičenju. Tamo je održao i prvu zvaničnu… »
Đoković i sabalenka opet teraju šegu Novak upao na konferenciju, pa "ribao" Arinu, evo zbog čega su novinari prasnuli u smeh…

Đoković i sabalenka opet teraju šegu Novak upao na konferenciju, pa "ribao" Arinu, evo zbog čega su novinari prasnuli u smeh…

Dnevnik 28.06.2025
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, počeće u utorak svoj pohod na 25. Grend slem i na rekordni osmi pehar na Vimbldonu, a prvi rival će mu biti Aleksander Miler iz Francuske. Novak je ove godine u dva navrata stigao do polufiinala na Grend… »

Vesti dana »