Povezane vesti

"Budimo iskreni, Đoković je najveći svih vremena, odjednom...": Vilander jakim rečima najavio Vimbldon

"Budimo iskreni, Đoković je najveći svih vremena, odjednom...": Vilander jakim rečima najavio Vimbldon

Telegraf pre 31 dana
U susretu Vimbldonu, bivši teniser, sada analitičar Mats Vilander govorio je o šansama Novaka Đokovića da dođe do 25. Grend slem titule u karijeri. On ima visoka očekivanja od srpskog asa. - Očekuјem da će Novak Đoković igrati јednako dobro ili možda… »
Đoković i Sabalenka su hit! Novak joj prekinuo konferenciju, “isprozivao” Arinu, usledio džentlmenski potez…

Đoković i Sabalenka su hit! Novak joj prekinuo konferenciju, “isprozivao” Arinu, usledio džentlmenski potez…

Telegraf pre 31 dana
Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Londonu, gde će od naredne nedelje započeti pohod na 25. grend slem titulu, kao i osmu kada je u pitanju nezvanično prvenstvo sveta. Žreb ga je spojio sa Aleksandreom Milerom iz Francuske, dok je glavni utisak taj… »
Reakcija Francuza koji igra sa Đokovićem na Vimbldonu obišla svet, razočaran što ide na Novaka, pomenuo i Boga

Reakcija Francuza koji igra sa Đokovićem na Vimbldonu obišla svet, razočaran što ide na Novaka, pomenuo i Boga

Telegraf pre 31 dana
Srpski teniser Novak Đoković će naredne nedelje započeti svoj put ka 25. grend slem trofeju. Žreb ga je "pomilovao", do polufinala je izbegao Karlosa Alkaraza i Janika Sinera, dok će u prvom kolu igrati protiv Aleksandrea Milera. Oni su se do sada… »
Đoković upao na konferenciju, pa "ribao" Sabalenku: Novinari prasnuli u smeh kad su čuli šta joj je rekao

Đoković upao na konferenciju, pa "ribao" Sabalenku: Novinari prasnuli u smeh kad su čuli šta joj je rekao

Telegraf pre 31 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, počeće u utorak svoj pohod na 25. Grend slem i na rekordni osmi pehar na Vimbldonu, a prvi rival će mu biti Aleksander Miler iz Francuske. Novak je ove godine u dva navrata stigao do polufiinala na Grend… »
"Pretplatio" se na istborn: Tejlor Fric sa titulom dočekuje Vimbldon

"Pretplatio" se na istborn: Tejlor Fric sa titulom dočekuje Vimbldon

Večernje novosti pre 31 dana
Američki teniser Tejlor Fric osvojio je ATP turnir u Istbornu, pošto je danas u finalu pobedio sunarodnika Džensona Bruksbija rezultatom 7:5, 6:1. FOTO: Profimedia Meč je trajao sat i 28 minuta. Fric je peti teniser sveta, dok je Bruksbi 149. na ATP… »
Novak za SK: Vimbldon najbolja šansa da osvojim još jedan GS

Novak za SK: Vimbldon najbolja šansa da osvojim još jedan GS

Sport klub pre 30 dana
Novak Đoković osvojio je sedam izdanja Vimbldona, a u utorak ga čeka pohod na osmi koji će početi protiv Francuza Aleksandra Milera, 40. tenisera sveta. Najbolji teniser u istoriji „belog sporta“ počeo je razgovor za Sport klub u Londonu potvrdom da se… »
Đoković: Volim da igram na Vimbldonu, ovde imam najveće šanse za 25. grend slem

Đoković: Volim da igram na Vimbldonu, ovde imam najveće šanse za 25. grend slem

Politika pre 30 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas je voli da igra na Vimbldonu i dodao da na turniru u Londonu ima najveće šanse da osvoji 25. grend slem titulu. Vimbldon počinje u ponedeljak, a Đoković će u prvom kolu igrati protiv Francuza… »
Đoković: Ne selim se u Grčku

Đoković: Ne selim se u Grčku

Sputnik pre 30 dana
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, demantovao je navode medija da će se preseliti u Grčku. Već danima javnost bruji o selidbi Novaka Đokovića u Grčku, a glavni povod za glasine bio je odlazak srpskog asa u ovu zemlju sa suprugom. Međutim… »
Đoković otvorio dušu pred početak Vimbldona! Novak nikad iskrenije o penziji, šokantnoj odluci Sinera, napadu na 25. Gs…

Đoković otvorio dušu pred početak Vimbldona! Novak nikad iskrenije o penziji, šokantnoj odluci Sinera, napadu na 25. Gs…

Kurir pre 30 dana
Još malo je ostalo do početka Vimbldona... Najbolji teniser ikada Novak Đoković svoj pohod ka 25. Grend slem tituli započinje u utorak. Đoković će u prvom kolu igrati protiv Aleksandra Mulea, pa ukoliko uspešno preskoči tu prepreku, u drugom kolu će… »
Poznat raspored mečeva srpskih tenisera na Vimbldonu, Đoković igra u utorak

Poznat raspored mečeva srpskih tenisera na Vimbldonu, Đoković igra u utorak

RTS pre 30 dana
Na trećem grend slem turniru sezone, Vimbldonu, koji počinje u ponedeljak, poznat je raspored prvih mečeva za srpske tenisere i teniserke. Prvog dana će na teren Laslo Đere, Olga Danilović i Dušan Lajović, dok će u utorak igrati Novak Đoković, Hamad… »
Đoković: Vimbldon bi mogao da bude moja najbolja šansa da osvojim 25. grend slem

Đoković: Vimbldon bi mogao da bude moja najbolja šansa da osvojim 25. grend slem

Radio 021 pre 30 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da bi ovogodišnji turnir na Vimbldonu u Londonu mogao da bude njegova najbolja šansa da osvoji rekordnu 25. grend slem titulu. "Želim da igram još nekoliko godina. Voleo bih da ostanem fizički zdrav i mentalno… »
"Neverovatno je da možete da čujete mišljenje takve legende..." Sabalenka opet pričala o Novaku! Otkrila je detalje njihovog…

"Neverovatno je da možete da čujete mišljenje takve legende..." Sabalenka opet pričala o Novaku! Otkrila je detalje njihovog…

Kurir pre 30 dana
Beloruskinja birala samo lepe reči. Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka danas se obratila novinarima pred početak Vimbldona, a između ostalog, pričala je i o Novaku Đokoviću. Srpski as je danas u Londonu režirao jednu urnebesnu situaciju kada je… »
Novak Đoković: Vimbldon bi mogao da bude moja najbolja šansa da osvojim 25. grend slem titulu

Novak Đoković: Vimbldon bi mogao da bude moja najbolja šansa da osvojim 25. grend slem titulu

Danas pre 30 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da bi ovogodišnji turnir na Vimbldonu u Londonu mogao da bude njegova najbolja šansa da osvoji rekordnu 25. grend slem titulu. – Želim da igram još nekoliko godina. Voleo bih da ostanem fizički zdrav i mentalno… »

Insajder pre 30 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da bi ovogodišnji turnir na Vimbldonu u Londonu mogao da bude njegova najbolja šansa da osvoji rekordnu 25. grend slem titulu. 'Želim da igram još nekoliko godina. Voleo bih da ostanem fizički zdrav i mentalno… »
Đoković: Ne znam da li je ovo poslednji ples na Vimbldonu, u ovim godinama sve je neizvesno

Đoković: Ne znam da li je ovo poslednji ples na Vimbldonu, u ovim godinama sve je neizvesno

RTS pre 30 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković obratio se novinarima uoči početka Vimbldona, četvrtog grend slema sezone, i tom prilikom govorio o mnogim temama - od borbe za 25. titulu, preko planova za penziju, do aktuelnih dešavanja u svetu tenisa. Novak će u… »
Đoković voli da igra na Vimbldonu: Ovde su mi najveće šanse za 25. grend slem

Đoković voli da igra na Vimbldonu: Ovde su mi najveće šanse za 25. grend slem

Dnevnik pre 30 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je je voli da igra na Vimbldonu i dodao da na turniru u Londonu ima najveće šanse da osvoji 25. grend slem titulu. Vimbldon počinje u ponedeljak, a Đoković će u prvom kolu igrati protiv Francuza Aleksandra… »
Novak se šalio sa Arinom – pa se okrenuo ozbiljnim temama: „Moj poslednji ples? Želim još da igram“

Novak se šalio sa Arinom – pa se okrenuo ozbiljnim temama: „Moj poslednji ples? Želim još da igram“

Sputnik pre 30 dana
Pre nego što je i sam došao na red, Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, upao je na konferenciju Arine Sabalenke. Nakon što je nasmejao Beloruskinju, srpski as je potom govorio o svojim očekivanjima na trećem grend slemu u sezoni. „Čekam te… »
Đoković želi da igra još nekoliko godina: Vimbldon - najbolja šansa da konačno osvojim 25. grend slem!

Đoković želi da igra još nekoliko godina: Vimbldon - najbolja šansa da konačno osvojim 25. grend slem!

Sportski žurnal pre 30 dana
„Voleo bih da ostanem fizički zdrav i mentalno motivisan da nastavim da igram na najvišem nivou. Zaista ne znam da li će mi ovo biti poslednji Vimbldon“. Srpski as Novak Đoković rekao je da bi ovogodišnji turnir na Vimbldonu u Londonu mogao da bude… »
Đoković: "Poslednji ples? Voleo bih još nekoliko godina"

Đoković: "Poslednji ples? Voleo bih još nekoliko godina"

Sportske.net pre 30 dana
Novak Đoković je govorio na konfrenciji za medije uoči početka Vimbldona i o penziji, o kojoj svi toliko razmišljaju, osim njega. "Da li mi je to poslednji ples? Ne znam. Kao ni što je slučaj o bilo kom drugom slemu koji budem igrao. Moja želja je da… »
Đoković u problemu pred Vimbldon, dobio loše vesti

Đoković u problemu pred Vimbldon, dobio loše vesti

Nova pre 30 dana
Novak Đoković u utorak počinje pohod na titulu na Vimbldonu, a rival će mu biti Aleksandar Miler iz Francuske. Srpski teniser je u međuvremenu u zagrevanju za turnir odigrao egzibicioni meč protiv Karena Hačanova koji je izgubio sa 7:6, 6:4, a sada u… »

Radio sto plus pre 30 dana
“Želim da igram još nekoliko godina. Voleo bih da ostanem fizički zdrav i mentalno motivisan da nastavim da igram na najvišem nivou. Zaista ne znam da li će mi ovo biti poslednji Vimbldon”, rekao je Đoković na konferenciji za novinare u Londonu. Đoković… »
Novače, da li se seliš u Grčku? Đokoviću na Vimbldonu postavili 2 ključna pitanja, sad je sve jasno

Novače, da li se seliš u Grčku? Đokoviću na Vimbldonu postavili 2 ključna pitanja, sad je sve jasno

Mondo pre 30 dana
Novak Đoković je na prvoj zvaničnoj konferenciji na Vimbldonu pričao o turniru, odlasku u penziju, selidbi u Grčku... Novak Đoković došao je na Vimbldon sa željom da osvoji 25. grend slem, odnosno osmi na tom takmičenju. Tamo je održao i prvu zvaničnu… »
Đoković i sabalenka opet teraju šegu Novak upao na konferenciju, pa "ribao" Arinu, evo zbog čega su novinari prasnuli u smeh…

Đoković i sabalenka opet teraju šegu Novak upao na konferenciju, pa "ribao" Arinu, evo zbog čega su novinari prasnuli u smeh…

Dnevnik pre 30 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, počeće u utorak svoj pohod na 25. Grend slem i na rekordni osmi pehar na Vimbldonu, a prvi rival će mu biti Aleksander Miler iz Francuske. Novak je ove godine u dva navrata stigao do polufiinala na Grend… »

Vesti dana »