Povezane vesti
"Zahvalna sam Saši Popoviću za sve" Teodora Džehverović otkrila sve o odnosu s estradnim magom, zaplakala pa progovorila: Ne…
Kurir 28.06.2025
Teodora se prvi put pojavila u "Zvezdama Granda", a kako kaže zahvalna je na svemu čelnicima projekta i pokojnom Saši Popoviću. Teodora Džehverović nastupila je sinoć na Music Week-u, a nakon nastupa je pred našim kamerama sumirala utiske. Pevačica je u… »
"Saši Popoviću sam zahvalna za sve" Teodoru Džehverović sustigle suze na bini: Progovorila i o Zvezdama Granda
Telegraf 28.06.2025
Teodora Džehverović nastupila je sinoć na Music Week-u a svojim stajlingom i sjajnom energijom zapalila je masu. Oduševljeni fanovi otpevali su uglas njene hitove, uživajući u njenom sjajnom performansu kao i uvek. Teodora je imala nastup na svetskom… »
"Saši popoviću sam zahvalna za sve": Teodora Džheverović zaplakala na bini, pa progovorila o "Zvezdama Granda"
Blic 28.06.2025
Teodora Džehverović nastupila je sinoć na Music Week-u, a nakon nastupa je pred našim kamerama sumirala utiske. Teodora je u jednom trenutku zaplakala, a iza bine su je podržavali brat Sava i snajka Adriana. - Nisam mogla da sakrijem suze, kako sam se… »
Prekinula nastup kad ih je videla u publici: Džehva nije mogla da sakrije emocije, a evo šta je za nju uradila mama Gordana…
Kurir 28.06.2025
Oni su moja najiskrenija podrška, suze nisam mogla da sakrijem, onako kako sam se osećala tako sam se i ponela - rekla je Teodora. Teodora Džehverović nije mogla da sakrije emocije na Belgrad Music Week festivalu. Ovaj događaj obeležili su snažni trenuci… »
Vesti dana »
NIKO NIJE SAM: Skup podrške uhapšenom studentu kragujevačkog Pravnog fakulteta (FOTO)
InfoKG pre 58 minutajoš 40 povezanih
Nišlija (38) osumnjičen da je ukrao 66 klima uređaja sa gradilišta vrednih dva miliona dinara, pa ih prodavao
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 27 povezanih
Tramp pregovara sa "skrivenim liderom" Irana; Ovo je 15 ključnih tačaka
B92 pre 5 satijoš 59 povezanih