Повезане вести
"Захвална сам Саши Поповићу за све" Теодора Џехверовић открила све о односу с естрадним магом, заплакала па проговорила: Не…
Курир 28.06.2025
Теодора се први пут појавила у "Звездама Гранда", а како каже захвална је на свему челницима пројекта и покојном Саши Поповићу. Теодора Џехверовић наступила је синоћ на Мусиц Веек-у, а након наступа је пред нашим камерама… »
"Саши Поповићу сам захвална за све" Теодору Џехверовић сустигле сузе на бини: Проговорила и о Звездама Гранда
Телеграф 28.06.2025
Теодора Џехверовић наступила је синоћ на Мусиц Веек-у а својим стајлингом и сјајном енергијом запалила је масу. Одушевљени фанови отпевали су углас њене хитове, уживајући у њеном сјајном перформансу као и увек. Теодора је… »
"Саши поповићу сам захвална за све": Теодора Џхеверовић заплакала на бини, па проговорила о "Звездама Гранда"
Блиц 28.06.2025
Теодора Џехверовић наступила је синоћ на Мусиц Веек-у, а након наступа је пред нашим камерама сумирала утиске. Теодора је у једном тренутку заплакала, а иза бине су је подржавали брат Сава и снајка Адриана. - Нисам могла да… »
Прекинула наступ кад их је видела у публици: Џехва није могла да сакрије емоције, а ево шта је за њу урадила мама Гордана…
Курир 28.06.2025
Они су моја најискренија подршка, сузе нисам могла да сакријем, онако како сам се осећала тако сам се и понела - рекла је Теодора. Теодора Џехверовић није могла да сакрије емоције на Белград Мусиц Веек фестивалу. Овај догађај… »
Вести дана »
Историчар Ћурчић: Орбан имао срдачне односе и са Ђинђићем, Коштуницом и Тадићем
Радио сто плус пре 2 минутајош 178 повезаних
Америка креће у општу блокаду: Чека се одговор Ирана - ескалација на видику!
Правда пре 2 минутајош 55 повезаних
Девојка повређена у удесу у животној опасности, возачу одређен притвор
Решетка пре 2 сатајош 28 повезаних
Мађар "оладио" Зеленског: Нико не жели проукрајинску владу - интересује нас Мађарска!
Правда пре 1 сатјош 37 повезаних