Povezane vesti

"Zahvalna sam Saši Popoviću za sve" Teodora Džehverović otkrila sve o odnosu s estradnim magom, zaplakala pa progovorila: Ne…

"Zahvalna sam Saši Popoviću za sve" Teodora Džehverović otkrila sve o odnosu s estradnim magom, zaplakala pa progovorila: Ne…

Kurir 28.06.2025
Teodora se prvi put pojavila u "Zvezdama Granda", a kako kaže zahvalna je na svemu čelnicima projekta i pokojnom Saši Popoviću. Teodora Džehverović nastupila je sinoć na Music Week-u, a nakon nastupa je pred našim kamerama sumirala utiske. Pevačica je u… »
"Saši Popoviću sam zahvalna za sve" Teodoru Džehverović sustigle suze na bini: Progovorila i o Zvezdama Granda

"Saši Popoviću sam zahvalna za sve" Teodoru Džehverović sustigle suze na bini: Progovorila i o Zvezdama Granda

Telegraf 28.06.2025
Teodora Džehverović nastupila je sinoć na Music Week-u a svojim stajlingom i sjajnom energijom zapalila je masu. Oduševljeni fanovi otpevali su uglas njene hitove, uživajući u njenom sjajnom performansu kao i uvek. Teodora je imala nastup na svetskom… »
"Saši popoviću sam zahvalna za sve": Teodora Džheverović zaplakala na bini, pa progovorila o "Zvezdama Granda"

"Saši popoviću sam zahvalna za sve": Teodora Džheverović zaplakala na bini, pa progovorila o "Zvezdama Granda"

Blic 28.06.2025
Teodora Džehverović nastupila je sinoć na Music Week-u, a nakon nastupa je pred našim kamerama sumirala utiske. Teodora je u jednom trenutku zaplakala, a iza bine su je podržavali brat Sava i snajka Adriana. - Nisam mogla da sakrijem suze, kako sam se… »
Prekinula nastup kad ih je videla u publici: Džehva nije mogla da sakrije emocije, a evo šta je za nju uradila mama Gordana…

Prekinula nastup kad ih je videla u publici: Džehva nije mogla da sakrije emocije, a evo šta je za nju uradila mama Gordana…

Kurir 28.06.2025
Oni su moja najiskrenija podrška, suze nisam mogla da sakrijem, onako kako sam se osećala tako sam se i ponela - rekla je Teodora. Teodora Džehverović nije mogla da sakrije emocije na Belgrad Music Week festivalu. Ovaj događaj obeležili su snažni trenuci… »

Vesti dana »