Повезане вести

Био анксиозан и плашио се људи: Филип отворио душу о свом менталном здрављу, пио таблете за смирење

Био анксиозан и плашио се људи: Филип отворио душу о свом менталном здрављу, пио таблете за смирење

Мондо 28.06.2025
Певач Филип Митровић на првој вечери Мусиц Веек фестивала отворено говорио о својој борби. Певач Филип Митровић појавио се не првој вечери Мусиц Веек-а, као део тима који је направио сарадњу са Сајфером, репером који је отворио… »
"Слободан сам да коначно говорим пред свима" Филип Митровић открио детаље из приватног живота: Не морам да пијем више таблете…

"Слободан сам да коначно говорим пред свима" Филип Митровић открио детаље из приватног живота: Не морам да пијем више таблете…

Курир 28.06.2025
Он је говорио о многим колегама и песмама, а онда се дотакао и Милана Станковића. Певач Филип Митровић дуго није био на јавној сцени, а синоћ је био део тима Мусиц Веек фестивала, где је направио сарадњу са Сајфером. Певач није… »
"Био сам анксиозан и плашио сам се људи": Певач оголио душу о менталном здрављу: "На томе мора да се ради"

"Био сам анксиозан и плашио сам се људи": Певач оголио душу о менталном здрављу: "На томе мора да се ради"

Блиц 28.06.2025
Певач Филип Митровић дуго није био на јавној сцени, а синоћ је био део тима Мусиц Веек фестивала, где је направио сарадњу са Сајфером. Филип Митровић није крио одушевљење наступом, али је онда открио да је још поноснији јер је… »

Вести дана »