Povezane vesti
Bio anksiozan i plašio se ljudi: Filip otvorio dušu o svom mentalnom zdravlju, pio tablete za smirenje
Mondo 28.06.2025
Pevač Filip Mitrović na prvoj večeri Music Week festivala otvoreno govorio o svojoj borbi. Pevač Filip Mitrović pojavio se ne prvoj večeri Music Week-a, kao deo tima koji je napravio saradnju sa Sajferom, reperom koji je otvorio festival. Sinoć je… »
"Slobodan sam da konačno govorim pred svima" Filip Mitrović otkrio detalje iz privatnog života: Ne moram da pijem više tablete…
Kurir 28.06.2025
On je govorio o mnogim kolegama i pesmama, a onda se dotakao i Milana Stankovića. Pevač Filip Mitrović dugo nije bio na javnoj sceni, a sinoć je bio deo tima Music Week festivala, gde je napravio saradnju sa Sajferom. Pevač nije krio oduševljenje… »
"Bio sam anksiozan i plašio sam se ljudi": Pevač ogolio dušu o mentalnom zdravlju: "Na tome mora da se radi"
Blic 28.06.2025
Pevač Filip Mitrović dugo nije bio na javnoj sceni, a sinoć je bio deo tima Music Week festivala, gde je napravio saradnju sa Sajferom. Filip Mitrović nije krio oduševljenje nastupom, ali je onda otkrio da je još ponosniji jer je "mentalno stabilan i… »
Vesti dana »

RHMZ UPOZORAVA: Talas vrućina i ekstremna opasnost od požara do 17. avgusta
Pirotske vesti pre 38 minutajoš 53 povezane

Meštani Čanja strahuju od eksplozije: Požar se rasplamsava, vatra stigla do poznate plaže (Video)
Mondo pre 3 minutajoš 25 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih