Povezane vesti
Selaković: Ogoljena zloupotreba tragedije, nikada nismo pristajali na ultimatume
NIN 28.06.2025
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da se svakog dana sve više moglo videti da je tragedija u Novom Sadu zloupotrebljena i da oni koji postavljaju ultimatume ne mogu da se kriju iza indeksa. "Imali smo mi Srbi mnogo Vidovdana. Imali smo ih… »
Selaković: Ogoljena zloupotreba tragedije, nikada nismo pristajali na ultimatume
Euronews 28.06.2025
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da se svakog dana sve više videlo da je tragedija u Novom Sadu zloupotrebljena i da oni koji postavljaju ultimatume ne mogu da se kriju iza indeksa. "Imali smo mi Srbi mnogo Vidovdana. Imali smo ih i u… »
Selaković poručio: Ogoljena zloupotreba tragedije, nikada nismo pristajali na ultimatume
Večernje novosti 28.06.2025
MINISTAR kulture Nikola Selaković izjavio je danas da se svakog dana sve više moglo videti da je tragedija u Novom Sadu zloupotrebljena i da oni koji postavljaju ultimatume ne mogu da se kriju iza indeksa. FOTO: Novosti -Imali smo mi Srbi mnogo… »
Vesti dana »

"Sud u roku od pet dana da utvrdi da li dužnik ima drugi dom": Komora izvršitelja o predlogu Vučića: Neophodna promena i Ustava i zakona
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za ponedeljak, 4. avgust: Danas sveže i oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih