Povezane vesti
U Kaluđerici pronađena mrtva žena i muškarac sa povredama
N1 Info 28.06.2025
Policija je oko 18 časova večeras dobila dojavu i izašla na teren u Kaluđerici, saznaje nezvanično N1. Na licu mesta zatekla je ženu koja nije davala znake života i muškarca sa povredama. On je prevezen u Urgentni centar. Uviđaj je u toku.… »
Nova 28.06.2025
Policija je oko 18 časova večeras dobila dojavu i izašla na teren u Kaluđerici, saznaje nezvanično N1. Na licu mesta zatekla je ženu koja nije davala znake života i muškarca sa povredama. On je prevezen u Urgentni centar. Uviđaj je u toku, piše N1.… »
Novi magazin 28.06.2025
Policija je oko 18 časova večeras dobila dojavu i izašla na teren u Kaluđerici, saznaje nezvanično N1. Na licu mesta zatekla je ženu koja nije davala znake života i muškarca sa povredama. On je prevezen u Urgentni centar. Uviđaj će dati više podataka o… »
U Kaluđerici pronađeni mrtva žena i povređeni muškarac
Radio 021 28.06.2025
Beogradska policija je oko 18 časova dobila dojavu i izašla na teren u Kaluđerici. Na licu mesta zatekla je ženu koja nije davala znake života i muškarca sa povredama, piše N1. Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar. Uviđaj je u toku. Druge… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane
Sunovrat favorita na prestižnom turniru u Floridi: Takmičenje završio i sedmi nosilac
Danas pre 39 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana