Povezane vesti

Cecini roditelji na koncertu u Nišu! U nepreglednoj masi ljudi uživaju u ćerkinom glasu - evo kako su se doterali za ovu…

Cecini roditelji na koncertu u Nišu! U nepreglednoj masi ljudi uživaju u ćerkinom glasu - evo kako su se doterali za ovu…

Blic 29.06.2025
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović izašla je na binu i započela spektakularni koncert na platou tvrđave u Nišu pred čak 15.000 ljudi. Nasmejana i vidno raspoložena izašla je na binu, a publika je pala u trans kada ju je ugledala na sceni, dok su je… »
Hoće li mi neko reći šta se dešava? Ceca napravila haos zbog prekida finala Zvezda Granda

Hoće li mi neko reći šta se dešava? Ceca napravila haos zbog prekida finala Zvezda Granda

Svet & Skandal 29.06.2025
Ceca Ražnatović sinoć je održala spektakularan koncert u Nišu pred 15.000 ljudi koji su uglas sa njom pevali njene najveće hitove od prve do poslednje reči. Koncert je bio čista emocija, što zbog Cecinih pesama, pogotovo balada koje nose posebnu težinu… »
Koliko li samo zarađuje? Milica Pavlović u brutalnoj haljini pokazala obline, pa napravila lom na stadionu

Koliko li samo zarađuje? Milica Pavlović u brutalnoj haljini pokazala obline, pa napravila lom na stadionu

Telegraf 29.06.2025
Jedna od najvećih regionalnih zvezda, Milica Pavlović održala je spektakularan koncert pred prepunim stadionom „Kantarevac“ u Mostaru i to samo dva meseca nakon kraja regionalne turneje „Lav“ koja važi za najskuplju i produkcijski najzahtevniju u ovom… »
"Auuu, šta su mi uradili": Ceca nakon spektakla u Nišu progovorila o finalu "Zvezda Granda": Datum pomeren, a evo da li će…

"Auuu, šta su mi uradili": Ceca nakon spektakla u Nišu progovorila o finalu "Zvezda Granda": Datum pomeren, a evo da li će…

Blic 29.06.2025
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert na platou niške Tvrđave pred 15.000 ljudi čime je oborila sve rekorde, a nakon uspešnog koncerta i večeri koja je bila puna emocija, Ceca je podelila svoje impresije. - Jako mlada sam krenula u… »
Ceca posle koncerta u Nišu: “Morala sam da okrenem na šalu, da ne zaplačem”

Ceca posle koncerta u Nišu: “Morala sam da okrenem na šalu, da ne zaplačem”

Glas juga 29.06.2025
Koncert je morao da bude na kratko prekinut nakon treće numere “Ne računaj na mene”, jer su fanovi iz prvih redova zatrpali Cecu poklonima. „Bila sam gotova posle druge, treće pesme“, izjavila je pevačica, „ali morala sam da okrenem na šalu, da ne krenem… »
Usijanje na tvrđavi: Ceca Ražnatović zablistala na koncertu u Nišu na Vidovdan (foto)

Usijanje na tvrđavi: Ceca Ražnatović zablistala na koncertu u Nišu na Vidovdan (foto)

Večernje novosti 29.06.2025
NAJVEĆA balkanska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priredila je sinoć spektakl za pamćenje na koncertu u Nišu, gde ju je sa oduševljenjem dočekalo više od 15 hiljada fanova. Foto: Novosti Koncert je započela numerom „Poziv“, a na… »
"Neki čekaju mnogo duže" Ceca sumirala utiske nakon koncerta u Nišu, pomenula finale zg "Au šta su mi uradili"

"Neki čekaju mnogo duže" Ceca sumirala utiske nakon koncerta u Nišu, pomenula finale zg "Au šta su mi uradili"

Telegraf 29.06.2025
Sinoć je naša velika folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dokazala zbog čega je velika zvezda. Ona je još jednom napravila spektakl za pamćenje, nastupivši na platou Niške tvrđave pred 15.000 ljudi. Organizacija, oprema i sve što prati jedan koncert bili… »
Ceca dobila neobičan poklon od obožavateljke iz Bugarske: Ostala u šoku kada je videla iznenađenje - tetovažu

Ceca dobila neobičan poklon od obožavateljke iz Bugarske: Ostala u šoku kada je videla iznenađenje - tetovažu

Telegraf 29.06.2025
Muzička zvezda Ceca Ražnatović oduševila je sinoć 15.000 ljudi na koncertu u Nišu. Ona je napravila pravi spektakl za pamćenje o kojem će se pričati danima i nedeljama. Ceca je još jednom dokazala, baš kao što je i rekla pre deset dana na konferenciji u… »
Ceca nakon koncerta u Tvrđavi i poklona publike: Morala sam da okrenem na šalu, da ne krenem da plačem (VIDEO)

Ceca nakon koncerta u Tvrđavi i poklona publike: Morala sam da okrenem na šalu, da ne krenem da plačem (VIDEO)

Gradski portal 018 29.06.2025
Svetlana Ražnatović sinoć je održala koncert na platou u Tvrđavi pred oko 15.000 ljudi. Koncert je trajao oko dva i po sata, a ubrzo po početku morao je biti prekinut, zbog poklona, kojima je publika obasipala pevačicu. Posle treće numere „Ne računaj na… »
Ceca ugledala roditelje tokom koncerta u Nišu: Mirjana i Slobodan u publici, ne kriju ponos zbog ćerke

Ceca ugledala roditelje tokom koncerta u Nišu: Mirjana i Slobodan u publici, ne kriju ponos zbog ćerke

Mondo 29.06.2025
Ceca je veliki koncert započela pesmom "Poziv",a na scenu je istrčala u roze kompletu. Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć spektakularni koncert u Nišu i to pred 15.000 ljudi, a o istom se i danas priča. Ceca je vidno raspoložena i… »
Ovo je jedino dokaz! Snimak iz vazduha koji pokazuje koliko je stvarno bilo ljudi na Cecinom koncertu u Nišu

Ovo je jedino dokaz! Snimak iz vazduha koji pokazuje koliko je stvarno bilo ljudi na Cecinom koncertu u Nišu

Telegraf 29.06.2025
Muzička diva Ceca Ražnatović održala je sinoć, 28. juna, na Vidovdan, spektakularni koncert u Nišu pred oko 15.000 ljudi. Više od dva sata, oni su sa Cecom Ražnatović uglas pevali sve njene hitove i emotivne balade, što je atmosferu učinilo posebno… »
Obožavateljka istetovirala cecin potpis: Folk diva u Nišu ostala zatečena zbog gestova fanova, pa otkrila zbog čega opet neće…

Obožavateljka istetovirala cecin potpis: Folk diva u Nišu ostala zatečena zbog gestova fanova, pa otkrila zbog čega opet neće…

Blic 29.06.2025
Muzička zvezda Ceca Ražnatović oduševila je sinoć 15.000 ljudi na koncertu u Nišu. Ceca je malo po završetku koncerta, na kojem su bili i njeni roditelji, rekla: - Mlada sam krenula u ove vode, to je svima poznato. Mama me je usmeravala, tata mi je bio… »
Ceca se ogrnula srpskom zastavom na koncertu u Nišu: Razvukla trobojku i dobila ogroman aplauz publike - emocije pršte (Video)…

Ceca se ogrnula srpskom zastavom na koncertu u Nišu: Razvukla trobojku i dobila ogroman aplauz publike - emocije pršte (Video)…

Blic 29.06.2025
Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović raspametila je 15.000 ljudi na koncertu u Nišu, kada je razvila srpsku zastavu i ogrnula se. Nakon što je ređala hit za hitom, Ceca Ražnatović je u jednom momentu stala mirno na binu i razvukla srpsku trobojku. -… »
Ceca u pink korsetu i patikama na koncertu u Nišu na vidovdan: Folk diva kao milion dolara - 15.000 ljudi palo u trans kad je…

Ceca u pink korsetu i patikama na koncertu u Nišu na vidovdan: Folk diva kao milion dolara - 15.000 ljudi palo u trans kad je…

Blic 28.06.2025
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović izašla je na binu i započela spektakularni koncert na platou tvrđave u Nišu, pred 15.000 ljudi. Nasmejana i vidno raspoložena izašla je na binu, a publika je pala u trans kada ju je ugledala na sceni… »

Vesti dana »