Povezane vesti
Lavrov: Zapad nikada neće moći da nanese strateški poraz Rusiji
RTV 29.06.2025
BIŠKEK - Zapad nikada nije uspeo i nikada neće uspeti da nanese strateški poraz Rusiji, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Kirgistana im. "Svedoci smo neviđene konfrontacije između naše… »
Lavrov: Zapad neće uspeti da nanese strateški poraz Rusiji
Sputnik 29.06.2025
Kolektivni Zapad pokušava da nanese strateški poraz Rusiji, koristeći kijevski režim, ali neće uspeti, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov tokom sastanka sa ministrom spoljnih poslova Kirgizije Ženbekom Kulubajevom. Prema njegovim… »
"Nacistički režim u Kijevu kao udarni ovan" Lavrov: Zapad u tome nikada nije uspeo i neće uspeti ni ovog puta
Večernje novosti 29.06.2025
KOLEKTIVNI Zapad pokušava da nanese strateški poraz Rusiji, koristeći kijevski režim, ali neće uspeti, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov tokom sastanka sa ministrom spoljnih poslova Kirgizije Ženbekom Kulubajevom. Foto… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 25 minutajoš 24 povezane
DANAS RAZVEDRAVANJE, A OD PONEDELJKA JOŠ TOPLIJE: Evo kakvo vreme čeka Sremsku Mitrovicu narednih dana
Ozon pre 40 minutajoš 11 povezanih
Pezeškijan: Iran spreman na pregovore o nuklearnom programu i međunarodnu inspekciju
Politika pre 30 minutajoš 10 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 30 minutajoš 1 povezana