Povezane vesti
Kao u crvenoj zvezdi! Ivanović doveo Vildozu, evo šta je Argentinac rekao
Kurir 29.06.2025
Duško Ivanović je dobio pojačanje po meri. Iskusni stručnjak je čovek koji veruje Luki Vildozi, argentinskom košarkašu koji je pojačao njegov tim i koji ima obećanje od crnogorskog stručnjaka. - Razgovarao sam sa Duškom Ivanovićem – on je jedan od… »
Vildoza - Glavni razlog odlaska u Virtus je Ivanović!
Sportske.net 29.06.2025
Duško Ivanović je dobio pojačanje po meri. Iskusni stručnjak je čovek koji veruje Luki Vildozi, argentinskom košarkašu koji je pojačao njegov tim i koji ima obećanje od crnogorskog stručnjaka. "Razgovarao sam sa Duškom Ivanovićem – on je jedan od razloga… »
Luka Vildoza se raduje saradnji sa Duškom Ivanovićem: "Zbog njega sam došao u Virtus"
Telegraf 29.06.2025
Argentinski košarkaš, Luka Vildoza, najnovije je pojačanje Virtusa iz Bolonje, ekipe koju predvodi Duško Ivanović sa klupe, sa kojim je talentovani bek imao saradnju u Crvenoj zvezdi. Nakon što je Vildoza zvanično predstavljen u Bolonji, otkrio je kako… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Fudbal je pokazao surovu stranu" Blagojević o propuštenim prilikama, Đurđeviću, pa poslao jasnu poruku
Kurir pre 58 minutajoš 4 povezane

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana