Повезане вести
Као у црвеној звезди! Ивановић довео Вилдозу, ево шта је Аргентинац рекао
Курир 29.06.2025
Душко Ивановић је добио појачање по мери. Искусни стручњак је човек који верује Луки Вилдози, аргентинском кошаркашу који је појачао његов тим и који има обећање од црногорског стручњака. - Разговарао сам са Душком… »
Вилдоза - Главни разлог одласка у Виртус је Ивановић!
Спортске.нет 29.06.2025
Душко Ивановић је добио појачање по мери. Искусни стручњак је човек који верује Луки Вилдози, аргентинском кошаркашу који је појачао његов тим и који има обећање од црногорског стручњака. "Разговарао сам са Душком Ивановићем… »
Лука Вилдоза се радује сарадњи са Душком Ивановићем: "Због њега сам дошао у Виртус"
Телеграф 29.06.2025
Аргентински кошаркаш, Лука Вилдоза, најновије је појачање Виртуса из Болоње, екипе коју предводи Душко Ивановић са клупе, са којим је талентовани бек имао сарадњу у Црвеној звезди. Након што је Вилдоза званично представљен у… »
Вести дана »
'Руси пристали да продају њихов део у НИС-у': Министарка енергетике
BBC News пре 45 минутајош 37 повезаних
„Монтирана уцена“ или „препродаја дроге“: Објављен видео са директором УКЦ РС Владом Ђајићем
Време пре 2 сатајош 26 повезаних
(БЛОГ) После прекида штрајка глађу: Дијана Хрка и Миломир Јаћимовић и даље у шаторима
Н1 Инфо пре 30 минутајош 11 повезаних
Табаковић (НБС): Секундарне санкције значиле би обуставу свих плаћања, не желим да кажем ништа о специјалној операцији
Данас пре 1 сатјош 37 повезаних
Младића тукли и снимали телефоном! Двојица Нишлија ухапшена због злостављања и мучења: Трага се за њиховим саучесницима
Блиц пре 50 минутајош 24 повезане