Povezane vesti
Kao u crvenoj zvezdi! Ivanović doveo Vildozu, evo šta je Argentinac rekao
Kurir 29.06.2025
Duško Ivanović je dobio pojačanje po meri. Iskusni stručnjak je čovek koji veruje Luki Vildozi, argentinskom košarkašu koji je pojačao njegov tim i koji ima obećanje od crnogorskog stručnjaka. - Razgovarao sam sa Duškom Ivanovićem – on je jedan od… »
Vildoza - Glavni razlog odlaska u Virtus je Ivanović!
Sportske.net 29.06.2025
Duško Ivanović je dobio pojačanje po meri. Iskusni stručnjak je čovek koji veruje Luki Vildozi, argentinskom košarkašu koji je pojačao njegov tim i koji ima obećanje od crnogorskog stručnjaka. "Razgovarao sam sa Duškom Ivanovićem – on je jedan od razloga… »
Luka Vildoza se raduje saradnji sa Duškom Ivanovićem: "Zbog njega sam došao u Virtus"
Telegraf 29.06.2025
Argentinski košarkaš, Luka Vildoza, najnovije je pojačanje Virtusa iz Bolonje, ekipe koju predvodi Duško Ivanović sa klupe, sa kojim je talentovani bek imao saradnju u Crvenoj zvezdi. Nakon što je Vildoza zvanično predstavljen u Bolonji, otkrio je kako… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 6. oktobar: Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Putin se smeje Zapadu; Ekonomist: Skoro polovina ruskih rafinerija oštećena
RTV pre 39 minutajoš 2 povezane

Studenti u „Utisku nedelje“: Nećemo biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Narodna banka Srbije objavila novi kurs evra: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 54 minutajoš 1 povezana