Povezane vesti
Kao u crvenoj zvezdi! Ivanović doveo Vildozu, evo šta je Argentinac rekao
Kurir 29.06.2025
Duško Ivanović je dobio pojačanje po meri. Iskusni stručnjak je čovek koji veruje Luki Vildozi, argentinskom košarkašu koji je pojačao njegov tim i koji ima obećanje od crnogorskog stručnjaka. - Razgovarao sam sa Duškom Ivanovićem – on je jedan od… »
Vildoza - Glavni razlog odlaska u Virtus je Ivanović!
Sportske.net 29.06.2025
Duško Ivanović je dobio pojačanje po meri. Iskusni stručnjak je čovek koji veruje Luki Vildozi, argentinskom košarkašu koji je pojačao njegov tim i koji ima obećanje od crnogorskog stručnjaka. "Razgovarao sam sa Duškom Ivanovićem – on je jedan od razloga… »
Luka Vildoza se raduje saradnji sa Duškom Ivanovićem: "Zbog njega sam došao u Virtus"
Telegraf 29.06.2025
Argentinski košarkaš, Luka Vildoza, najnovije je pojačanje Virtusa iz Bolonje, ekipe koju predvodi Duško Ivanović sa klupe, sa kojim je talentovani bek imao saradnju u Crvenoj zvezdi. Nakon što je Vildoza zvanično predstavljen u Bolonji, otkrio je kako… »
Vesti dana »
Bubista ponosan na svoje igrače: Dostojno predstavljamo našu zemlju
Kurir pre 0 minutajoš 10 povezanih
Spavali ste? Nikakav problem, ovo sada morate da pogledate: Najbolji meč na Mundijalu se desio sinoć VIDEO
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih
Stefan Cekić je ovogodišnji pobednik Pinkovih zvezda! Delirijum na bini, u njegove ruke ide 30.000 evra
Telegraf pre 3 satajoš 8 povezanih
Vremenska prognoza za 4. jul: Svežiji vikend, temperatura do 30 stepeni
Mondo pre 10 minutajoš 2 povezane
FOTO: Rumljani mučili i ubili muškarca iz Stare Pazove, a potom ga zakopali u dvorištu porodične kuće
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 1 povezana