Povezane vesti

„Srce mi se slama kad vidim šta vlast radi mojoj zemlji“: Odbojkašica podelila potresne snimke nasilja sa protesta

„Srce mi se slama kad vidim šta vlast radi mojoj zemlji“: Odbojkašica podelila potresne snimke nasilja sa protesta

Nova 29.06.2025
U Beogradu je u u subotu održan veliki studentski protest koji se na kraju završio sukobima na ulicama. „Vidimo se na Vidovdan“ bila je poruka uoči velikog skupa u subotu, a kada je po završetku istog bilo jasno da vlast nije prihvatila zahteve, studenti… »
Ženski Stef Kari i najbolja igračica Srbije podržala proteste: „Studenti i građani traže izbore“

Ženski Stef Kari i najbolja igračica Srbije podržala proteste: „Studenti i građani traže izbore“

Nova 29.06.2025
Veliki protest studenata i građana je održan u subotu u Beogradu pod nazivom "Vidimo se za Vidovdan". Veliki broj građana je došao na Slaviju, a kada je istekao rok za ispunjenje zahteva u kojima su traženi izbori ili uklanjanje šatora ispred Skupštine… »
„Srce mi se slama kad vidim šta vlast radi mojoj zemlji“

„Srce mi se slama kad vidim šta vlast radi mojoj zemlji“

Ozon press 29.06.2025
U Beogradu je u u subotu održan veliki studentski protest koji se na kraju završio brutalnom upotrebom sile od strane odnarođenog režima. Zbog toga se oglasila i srpska odbojkašica Milica Tasić koja je u vezi sa košarkašem Lukom Vildozom. Ona je nakon… »
Novo poglavlje i još dublja kriza nakon studentskog skupa za Vidovdan

Novo poglavlje i još dublja kriza nakon studentskog skupa za Vidovdan

NIN 29.06.2025
Prošao je još jedan Vidovdan – bio je to dan kada se, kao što se i najavljivalo, zaista dosta toga i videlo. Studenti u blokadi su sinoć na kraju skupa „Vidimo se na Vidovdan“, po isteku ultimatuma koji su dali vlastima da raspiše izbore i rasformira… »
FOTO i VIDEO: Po završetku protesta na Slaviji počeli incidenti na beogradskim ulicama, više povređenih i uhapšenih

FOTO i VIDEO: Po završetku protesta na Slaviji počeli incidenti na beogradskim ulicama, više povređenih i uhapšenih

Moj Novi Sad 29.06.2025
Na kraju oficijelnog dela protesta "Vidimo se na Vidovdan" koji je održan na Slaviji, puštena je poruka studenata građanima. Nakon toga, deo prisutnih je otišao, a mnogi su ostali na ulicama i došlo je do višesatnih incidenata. – Narode Srbije, vreme je… »

Vesti dana »