Povezane vesti
Prva žena Miloša bojanića mu uzela skoro sve Rastali se u prijateljskim odnosima, ali kada se oženio drugi put, sujeta je…
Alo 29.06.2025
Jednom prilikom govorio je o svojoj supruzi, nakon koje je oženio dve decenije mlađu. Pevač Miloš Bojanić još u mladosti oženio se Dragicom, sa kojom ima dvojicu sinova - Bikicu i Baneta. Jednom prilikom govorio je o svojoj supruzi, nakon koje je oženio… »
"Uzela mi je dve kuće i pekaru": Pevač (74) oženio 24 godine mlađu, a bivšoj ostala imovina: "Proradila joj je sujeta"
Blic 29.06.2025
Pevač Miloš Bojanić (74) mlad se oženio Dragicom sa kojom ima dvojicu sinova - Bikicu i Baneta. Miloš je jednom prilikom govorio o Dragici nakon koje je oženio dve decenije mlađu. - Eh... nas dvoje, dva Bosančića... Videli se u kafani i ja joj rekao: "Ja… »
"Uzela mi je dve kuće i pekaru" Pevač (74) oženio 24 godine mlađu, a evo kako je sa bivšom podelio imovinu
Kurir 29.06.2025
Pevač Miloš Bojanić (74) mlad se oženio Dragicom sa kojom ima dvojicu sinova - Bikicu i Baneta. Miloš je jednom prilikom govorio o Dragici nakon koje je oženio dve decenije mlađu. - Eh... nas dvoje, dva Bosančića... Videli se u kafani i ja joj rekao: "Ja… »
Vesti dana »

Stanje povređenih u nesreći kod Sremske Mitrovice nepromenjeno, sedmoro na Intenzivnoj nezi
RTS pre 1 satjoš 113 povezane

Rusko-američki samit u Budimpešti: Rusija još bez kontakata sa Poljskom, Bugarskom i Rumunijom o preletu
Euronews pre 44 minutajoš 23 povezane

Grad Kragujevac: Nedopustivo postavljanje zabavnog parka u Šumaricama
Infozija pre 9 minutajoš 17 povezanih