Povezane vesti

"Žena i ja odemo na odmor u Grčku na slepo, kad me tad nije sahranila, nikad neće": Dejan ispričao šta mu se desilo kad je…

"Žena i ja odemo na odmor u Grčku na slepo, kad me tad nije sahranila, nikad neće": Dejan ispričao šta mu se desilo kad je…

Blic 29.06.2025
Neki letovanje pripremaju mesecima unapred, istražuju i lokaciju i smeštaj, prevoz, cene, a neki, poput jednog Srbina ne pridaju tome veliki značaj. Zato mu se i desilo to što mu se desilo, a njegova priča o tome kako je prošao u Grčkoj na letovanju… »
Vladimir ove sezone već dva puta bio u Grčkoj, pa odgovorio na sva pitanja koja interesuju Srbe - od radara na putu do unosa…

Vladimir ove sezone već dva puta bio u Grčkoj, pa odgovorio na sva pitanja koja interesuju Srbe - od radara na putu do unosa…

Blic 29.06.2025
Šta se sme preneti preko granice, gde su najveće gužve, da li usput ima radara, koju plažu izabrati... sve su ovo pitanja koja muče Srbe koji se i ovog leta masovno spremaju da letuju u Grčkoj. Jedan Vladimir, koji je već dva puta ove sezone bio na… »
"Od onolike plaže stanem baš tu": Srbinu se letovanje pretvorilo u pakao, nagazio na opasnu ribu, budite oprezni

"Od onolike plaže stanem baš tu": Srbinu se letovanje pretvorilo u pakao, nagazio na opasnu ribu, budite oprezni

Mondo 29.06.2025
Jedna sitnica može da vam pokvari celo letovanje ako niste oprezni. Malo šta je gore nego kada na letovanju doživite neki peh, a pogotovo zdravstveni. Upravo to se desilo jednom Srbinu koji je otišao u Grčku, pa umesto da se odmara, doživeo je veliki… »
Vojislav otišao u Paraliju, sve živo mu preselo: "Vidim ja nije kako treba, krene da lije krv, da nije bilo našeg momka iz…

Vojislav otišao u Paraliju, sve živo mu preselo: "Vidim ja nije kako treba, krene da lije krv, da nije bilo našeg momka iz…

Blic 29.06.2025
Malo šta je gore nego kada na letovanju doživite neki peh, a pogotovo zdravstveni. Upravo to se desilo jednom Srbinu koji je otišao u Grčku, pa umesto da se odmara, doživeo je veliki stres. Na sreću, imao je dobre ljude da mu pomognu! Vojislav je svoju… »

Vesti dana »