Povezane vesti
Bajatović: Ispregovaran novi ugovor sa Rusijom, potpisivanje ipak ne pre 20. septembra
Nova ekonomija pre 30 dana
Novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan je, ali on neće ipak biti potpisan pre 20. septembra, ukazao je generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović, prenosi eKapija. „Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusijom, ali on neće biti potpisan pre 20… »
Bajatović: Ispregovaran novi ugovor sa Rusijom, potpisivanje ipak ne pre 20. septembra
Ekapija pre 30 dana
Ilustracija (Foto: nostal6ie/shutterstock.com) Novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan je, ali on neće ipak biti potpisan pre 20. septembra, ukazao je generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović. '- Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusijom, ali… »
Bajatović: Dogovoren novi gasni ugovor sa Rusijom, ali neće biti potpisan pre 20. septembra
Sputnik pre 30 dana
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovaran, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. 'Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra, zato… »
Bajatović: Ispregovaran novi ugovor sa Rusima, ali neće biti potpisan pre 20. septembra
Politika pre 30 dana
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. ''Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Bajatović:Ispregovaran novi gasni ugovor sa Rusima,ali neće biti potpisan pre 20. septembra
NIN pre 30 dana
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovaran, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. "Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Ispregovaran je novi gasni ugovor sa Rusijom! Evo kada će biti potpisan
Telegraf pre 30 dana
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. - Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Bajatović: Ispregovaran novi ugovor sa Rusima, ali neće biti potpisan pre 20. septembra
Blic pre 30 dana
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovran, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. ''Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Bajatović: Pregovori o novom ugovoru sa Rusima završeni, ali neće biti potpisan pre 20. septembra
RTV pre 30 dana
BEOGRAD - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom dogovoren, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. ''Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20… »
Euronews pre 30 dana
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. ''Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Vesti dana »

SRCE: Posle brutalnog upada na DUNP Brnabić proglasila maskirane batinaše za „nadležnu instituciju“
Glas Šumadije pre 4 satijoš 26 povezanih

Novi Pazar: Sukob građana i policije ispred Državnog univerziteta, studenti ponovo u zgradi
Beta pre 19 minutajoš 62 povezane

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 2 satajoš 59 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 5 satijoš 40 povezanih

U Srbiji sutra suvo uz postepeno smanjenje oblačnosti, temperatura do 28 stepeni
NIN pre 4 satijoš 42 povezane