Povezane vesti
Bajatović: Ispregovaran novi ugovor sa Rusijom, potpisivanje ipak ne pre 20. septembra
Nova ekonomija 29.06.2025
Novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan je, ali on neće ipak biti potpisan pre 20. septembra, ukazao je generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović, prenosi eKapija. „Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusijom, ali on neće biti potpisan pre 20… »
Bajatović: Ispregovaran novi ugovor sa Rusijom, potpisivanje ipak ne pre 20. septembra
Ekapija 29.06.2025
Ilustracija (Foto: nostal6ie/shutterstock.com) Novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan je, ali on neće ipak biti potpisan pre 20. septembra, ukazao je generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović. '- Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusijom, ali… »
Bajatović: Dogovoren novi gasni ugovor sa Rusijom, ali neće biti potpisan pre 20. septembra
Sputnik 29.06.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovaran, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. 'Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra, zato… »
Bajatović: Ispregovaran novi ugovor sa Rusima, ali neće biti potpisan pre 20. septembra
Politika 29.06.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. ''Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Bajatović:Ispregovaran novi gasni ugovor sa Rusima,ali neće biti potpisan pre 20. septembra
NIN 29.06.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovaran, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. "Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Ispregovaran je novi gasni ugovor sa Rusijom! Evo kada će biti potpisan
Telegraf 29.06.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. - Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Bajatović: Ispregovaran novi ugovor sa Rusima, ali neće biti potpisan pre 20. septembra
Blic 29.06.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovran, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. ''Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Bajatović: Pregovori o novom ugovoru sa Rusima završeni, ali neće biti potpisan pre 20. septembra
RTV 29.06.2025
BEOGRAD - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom dogovoren, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. ''Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20… »
Euronews 29.06.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je novi gasni ugovor sa Rusijom ispregovan, ali da neće biti potpisan pre 20. septembra. ''Mi smo u suštini ispregovarali ugovor sa Rusima, ali on neće biti potpisan pre 20. septembra… »
Vesti dana »
Lukašenko oslobodio 123 zatvorenika, uključujući dobitnika Nobela za mir, evo šta je dobio zauzvrat
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
4 člana Saveta REM uputila pismo javnosti: Podnose ostavke ako skupštinski odbor ne ponovi glasanje o kandidatima manjina
Nedeljnik pre 2 satajoš 21 povezana
Dan posle derbija! Oglasio se Saša Obradović, evo šta je rekao o porazu od Partizana!
Kurir pre 0 minutajoš 27 povezanih
Istorijski večiti derbi: Objavljeno koliko je ljudi gledalo meč Partizan - Crvena zvezda
Kurir pre 15 minutajoš 124 povezane
Zaharova: Moskva će odmah odgovoriti na zamrzavanje ruskih sredstava u EU
Politika pre 1 satjoš 24 povezane