Povezane vesti
Ranije objavljeni konačni rezultati male mature: Evo kako da im pristupite
Blic 29.06.2025
Konačni rezultati male mature objavljeni su danas na javnom portalu Moja srednja škola, saopšteno je putem Viber grupe ovog zvaničnog portala. Do konačnih rezultata male mature možete doći klikom na ovaj link. Kako je ranije navedeno u kalendaru… »
Ranije objavljeni konačni rezultati male mature: Evo kako da im pristupite
Blic 29.06.2025
Konačni rezultati male mature objavljeni su danas na javnom portalu Moja srednja škola, saopšteno je putem Viber grupe ovog zvaničnog portala. Do konačnih rezultata male mature možete doći klikom na ovaj link. Kako je ranije navedeno u kalendaru… »
Objavljeni konačni rezultati male mature
Telegraf 29.06.2025
Objavljeni konačni rezultati male mature: Popunjavanje liste želja prvog i drugog jula
Radio 021 29.06.2025
Konačni rezultati male mature objavljeni su na javnom portalu Moja srednja škola. Kako se navodi, u sekciji Podrška / Uputstva postavljeno je uputstvo u video formatu koje objašnjava način raspoređivanja učenika u srednje škole, na osnovu podnetih lista… »
Počinje upis u srednje škole
Glas Zaječara 29.06.2025
Nakon polaganja završnih ispita za upis u srednje škole, sutra će biti objavljeni konačni rezultati. U utorak i sredu, 1. i 2. jula svršeni osnovci popunjavaće liste želja a u petak 4.jula biće objavljena i konačna lista opredeljenja. Kako je predviđeno… »
N1 Info 29.06.2025
Konačni rezultati male mature objavljeni su na javnom portalu Moja srednja škola. Iako je prvobitno u kalendaru aktivnosti za malu maturu na zvaničnom sajtu Moja srednja škola bilo najavljeno da će rezultati biti objavljeni u ponedeljak, 30. juna do 8… »
RTV 29.06.2025
BEOGRAD - Konačni rezultati male mature objavljeni su na javnom portalu Moja srednja škola. Kako se navodi, u sekciji Podrška/Uputstva postavljeno je uputstvo u video-formatu koje objašnjava način raspoređivanja učenika u srednje škole, na osnovu… »
Mala matura 2025: Konačni rezultati objavljeni pre roka – kako i gde da proverite svoje bodove
Euronews 29.06.2025
Iako je prvobitno najavljeno da će konačni rezultati biti objavljeni u ponedeljak, 30. juna, oni su na portalu Moja Konačni rezultati male mature objavljeni su danas na javnom portalu "Moja srednja škola" objavljeni danas. Da su saopšteni objavljeno je… »
Objavljeni konačni rezultati male mature, sledi popunjavanje liste želja
Insajder 29.06.2025
Konačni rezultati male mature objavljeni su na javnom portalu Moja srednja škola. Kako se navodi, u sekciji Podrška / Uputstva postavljeno je uputstvo u video formatu koje objašnjava način raspoređivanja učenika u srednje škole, na osnovu podnetih lista… »
NIN 29.06.2025
Konačni rezultati male mature objavljeni su na javnom portalu Moja srednja škola. Kako se navodi, u sekciji Podrška/Uputstva postavljeno je uputstvo u video-formatu koje objašnjava način raspoređivanja učenika u srednje škole, na osnovu podnetih lista… »
Sputnik 29.06.2025
Konačni rezultati male mature objavljeni su na javnom portalu Moja srednja škola. Kako se navodi, u sekciji Podrška/Uputstva postavljeno je uputstvo u video-formatu koje objašnjava način raspoređivanja učenika u srednje škole, na osnovu podnetih lista… »
Konačni rezultati male mature stigli pre roka Evo kako da ih proverite
Dnevnik 29.06.2025
RTS 29.06.2025
Objavljeni konačni rezultati male mature: Evo gde možete da ih pogledate
Nova 29.06.2025
Konačni rezultati male mature objavljeni su danas na javnom portalu Moja srednja škola. Iako je prvobitno u kalendaru aktivnosti za malu maturu na zvaničnom sajtu Moja srednja škola bilo najavljeno da će rezultati biti objavljeni u ponedeljak 30. juna do… »
Objavljeni konačni rezultati male mature: Popunjavanje liste želja 1. i 2. jula
Mondo 29.06.2025
Poznati su konačni rezultati male mature. Konačni rezultati male mature objavljeni su danas na javnom portalu Moja srednja škola, saopšteno je putem Viber grupe ovog zvaničnog portala. Kako je ranije navedeno u kalendaru aktivnosti za malu maturu na… »
Izašli konačni rezultati male mature Evo kako da proverite bodove
Alo 29.06.2025
Konačni rezultati male mature objavljeni su danas na javnom portalu Moja srednja škola, saopšteno je putem Viber grupe ovog zvaničnog portala. Do konačnih rezultata male mature možete doći klikom na ovaj link. Kako se navodi, na javnom portalu u sekciji… »
Vesti dana »

Na Novom Beogradu blokirane četiri raskrsnice u sklopu protesta Omladinska blokada
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

Karlovčani uz studente: Okupljanje u petak ispred Karlovačke gimnazije
Radio 021 pre 2 satajoš 60 povezanih

Na kojim kanalima večeras gledamo Partizan, Radnički, Novi Pazar i naše košarkaše?
Sportske.net pre 5 satijoš 24 povezane

Vlast i opozicija različito o memorijalu na Železničkoj stanici: "Spomenik ne mogu podizati oni kojima su ruke krvave"
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih