Повезане вести

(Видео) "Наташа беквалац ми је била комшиница": Тијана Богићевић признаје да ли је било ривалитета: "Знало се ко је звезда"

(Видео) "Наташа беквалац ми је била комшиница": Тијана Богићевић признаје да ли је било ривалитета: "Знало се ко је звезда"

Блиц 29.06.2025
Нови Сад, родни град једне певачице је дестинација на коју вас ове недеље у 13.30 сати на Блиц телевизији води екипа емисије "Метар мога села". Овога пута, овај град нисмо обилазили сами, имали смо више него сјајног водича… »
(Видео) "после мамине сахране сам седела овде цео дан": Певачица није могла да сакрије сузе: "Одем на гробље, али немам…

(Видео) "после мамине сахране сам седела овде цео дан": Певачица није могла да сакрије сузе: "Одем на гробље, али немам…

Блиц 29.06.2025
Певачица Тијана Богићевић је прошле године остала без маме, када је са екипом емисије "Метар мога села" дошла на место где је са мамом проводила много времена, није могла да задржи сузе. Нека места умеју посебно да нам значе, а… »
(Видео) "поцепане патике, обујемо чарапе, па онда кесе": Певачица је овако живела 90-их година: "Није било меса сваки дан"

(Видео) "поцепане патике, обујемо чарапе, па онда кесе": Певачица је овако живела 90-их година: "Није било меса сваки дан"

Блиц 29.06.2025
Певачица Тијана Богићевић ове недеље у 13.30 сати повела је екипу емисије "Метар мога села" кроз родни Нови Сад када нам је открила детаље из живота и како је некада живела. Тијана Богићевић свој Нови Сад много воли, иако када… »

Вести дана »