Povezane vesti
"Deo duše mi je iščupan" Jovana Jeremić otkrila kroz šta prolazi nakon smrti oca "Prazno mesto sa leve strane"
Telegraf 29.06.2025
Jovana Jeremić prolazi kroz težak period nakon smrti oca Miodraga za kojeg je bila veoma vezana. Iako se suočila sa velikim bolom i nenadoknadivim gubitkom, voditeljka pokušava da nastavi sa životom te se vratila poslovnim obavezama. Ona je istakla da bi… »
Nakon smrti oca, JOVANA Jeremić prolazi kroz pakao Voditeljka ovakva nikad nije bila, zbog njenih reči plaače nacija!
Alo 29.06.2025
I nakon smrti oca ne odustaje od poslovnih obaveza, jer bi, kako je istakla, on voleo da bude tako. Jovana Jeremić prolazi kroz težak period nakon smrti oca Miodraga za kojeg je bila veoma vezana. I nakon smrti oca ne odustaje od poslovnih obaveza, jer… »
"Deo duše mi je iščupan": Jovana Jeremić nakon smrti oca otkrila kroz šta prolazi: "Oče moj, promaja je u srcu"
Blic 29.06.2025
Jovana Jeremić prolazi kroz težak period nakon smrti Miodraga za kojeg je bila veoma vezana. Jovana i nakon smrti oca ne odustaje od poslovnih obaveza jer bi, kako je istakla, on voleo da bude tako. Jovana je sada podelila fotografiju iz studija u uskoj… »
Vesti dana »

Nova hapšenja u istrazi o finansijskim tokovima rekonstrukcije železnice: Uz Tomislava Momirovića još deset osoba lišeno slobode
Danas pre 24 minutajoš 190 povezanih

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Tramp postavlja rok za mir u Ukrajini dok ruski napadi na Kijev odnose živote
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 52 povezane