Povezane vesti

Tramp poručuje svetu: Ko ne pristane na dogovor, plaća carine od 25 do 50 odsto, 90 dana strpljenja je gotovo

Tramp poručuje svetu: Ko ne pristane na dogovor, plaća carine od 25 do 50 odsto, 90 dana strpljenja je gotovo

Euronews 29.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne planira da produži 90-dnevnu pauzu na uvođenje carina za većinu zemalja nakon 9. jula, kada ističe rok za pregovore koji je odredio, i da će njegova administracija obavestiti zemlje da će… »
Ja sam najajči Tramp: Ne planiram da produžim pauzu od 90 dana na uvođenje carina

Ja sam najajči Tramp: Ne planiram da produžim pauzu od 90 dana na uvođenje carina

Večernje novosti 29.06.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne planira da produži 90-dnevnu pauzu na uvođenje carina za većinu zemalja nakon 9. jula, kada ističe rok za pregovore koji je odredio, i da će njegova administracija obavestiti zemlje da će trgovinske… »
Tramp: Ne planiram da produžim pauzu od 90 dana na uvođenje carina

RTV 29.06.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne planira da produži 90-dnevnu pauzu na uvođenje carina za većinu zemalja nakon 9. jula, kada ističe rok za pregovore koji je odredio, i da ce njegova administracija obavestiti zemlje da… »
Tramp: Ne planiram produženje pauze na uvođenje carina, države će biti obaveštene

Tramp: Ne planiram produženje pauze na uvođenje carina, države će biti obaveštene

Sputnik 29.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne planira da produži 90-dnevnu pauzu na uvođenje carina za većinu zemalja nakon 9. jula, kada ističe rok za pregovore koji je odredio, i da će njegova administracija obavestiti zemlje da će… »
Nema odlaganja Tramp saopštio jako loše vesti

Nema odlaganja Tramp saopštio jako loše vesti

Alo 29.06.2025

Politika 29.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne planira da produži 90-dnevnu pauzu na uvođenje carina za većinu zemalja nakon 9. jula, kada ističe rok za pregovore koji je odredio, i da će njegova administracija obavestiti zemlje da će trgovinske… »

Vesti dana »