Povezane vesti
"Ja nisam imala sreće da to doživim" Ana Bekuta nakon mnogo vremena stala pred medije: O životu nakon Mrkine smrti, razgovoru…
Kurir 29.06.2025
Ana Bekuta takođe je gost na svadbi veka. Pevačica je došla na slavlje povodom 40 godina braka Zorice i Kemiša, a nakon mnogo vremena stala je pred medije i govorila kako o mladencima tako i o svom životu. - Nadam se da čuje kako se provodimo. Ja sam… »
Svadbena torta zorice i kemiša na čak šest spratova, ukrašena ružama! Bajkovit prizor u domu muzičkih legendi ostavlja bez…
Kurir 29.06.2025
Pevačka diva Zorica Brunclik i muzička legenda Miroljub Aranđelović Kemiš slave obnavljanje zaveta nakon 40 godina braka, rođendan estradne zvezde ali i 50 godina njene blistave karijere. Slavlje u porodičnoj kući traje već satima, a atmosfera je… »
Stigla svadbena torta u dvorište kemiša i zorice Ovako nešto još nije viđeno na srpskim veseljima
Alo 29.06.2025
Mladenačka torta stigla je u dom pevačice i harmonikaša. Muzička diva Zorica Brunclik i istaknuti estradni umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš danas su, nakon 40 godina braka, obnovili zavete i tim povodom upriličili veselje koje će se prepričavati… »
Ana Bekuta donela nesvakidašnji poklon Zorici i Kemišu, ovo će zauvek pamtiti
Hello 29.06.2025
Poklon Ane Bekute Zorici i Kemišu je veoma zanimljiv Kako svi komentarišu u toku je svadba decenije ili veka! Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš danas su posle 40 godina skladnog braka obnovili zavete. Brojne kolege i ljudi iz javne sfere… »
"Uspela sam da se skrpim" Ana Bekuta 4 godine od Mrkine smrti rešila je da uradi bitnu stvar
Alo 29.06.2025
Ana Bekuta se oporavila nakon smrti partnera. Pevačica Ana Bekuta stigla je na svadbu Zorice Kemiš i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, i prvi put se obratila sedmoj sili i otkrila detalje o finalu Zvezda Granda. Naime, pevačica Ana Bekuta bila je takođe na… »
"Neću biti na finalu zg" Ana Bekuta prvi put progovorila za javnost o Mrkonjiću i Popoviću
Telegraf 29.06.2025
Pevačica Ana Bekuta stigla je na svadbu Zorice Kemiš i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, i prvi put se obratila sedmoj sili i otkrila detalje o finalu Zvezda Granda. Naime, pevačica Ana Bekuta bila je takođe na svadbi, te je u intervjuu govorila o "Zvezdama… »
Vesti dana »
Dekan Sinani daje izjavu u policiji zbog smrti devojke na Filozofskom
Telegraf pre 47 minutajoš 86 povezanih
Sa kojim ciljem se američke specijalne jedinice raspoređuju na domet Irana
Vreme pre 16 minutajoš 93 povezane
(Foto, video) Apokalipsa na Balkanu! Jak vetar "obrnuo" vodopad u Sloveniji, u Hrvatskoj se od snega ništa ne vidi: Desetine hiljada ljudi bez struje i vode!
Blic pre 7 minutajoš 36 povezanih
Počeo probni završni ispit, oko 64.000 osmaka u Srbiji danas polaže matematiku
Serbian News Media pre 47 minutajoš 26 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama i nižim predelima
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 45 povezanih