Повезане вести

"Ја нисам имала среће да то доживим" Ана Бекута након много времена стала пред медије: О животу након Мркине смрти, разговору…

"Ја нисам имала среће да то доживим" Ана Бекута након много времена стала пред медије: О животу након Мркине смрти, разговору…

Курир 29.06.2025
Ана Бекута такође је гост на свадби века. Певачица је дошла на славље поводом 40 година брака Зорице и Кемиша, а након много времена стала је пред медије и говорила како о младенцима тако и о свом животу. - Надам се да чује како… »
Свадбена торта зорице и кемиша на чак шест спратова, украшена ружама! Бајковит призор у дому музичких легенди оставља без…

Свадбена торта зорице и кемиша на чак шест спратова, украшена ружама! Бајковит призор у дому музичких легенди оставља без…

Курир 29.06.2025
Певачка дива Зорица Брунцлик и музичка легенда Мирољуб Аранђеловић Кемиш славе обнављање завета након 40 година брака, рођендан естрадне звезде али и 50 година њене блиставе каријере. Славље у породичној кући траје већ… »
Стигла свадбена торта у двориште кемиша и зорице Овако нешто још није виђено на српским весељима

Стигла свадбена торта у двориште кемиша и зорице Овако нешто још није виђено на српским весељима

Ало 29.06.2025
Младеначка торта стигла је у дом певачице и хармоникаша. Музичка дива Зорица Брунцлик и истакнути естрадни уметник Мирољуб Аранђеловић Кемиш данас су, након 40 година брака, обновили завете и тим поводом уприличили весеље које… »
Ана Бекута донела несвакидашњи поклон Зорици и Кемишу, ово ће заувек памтити

Ана Бекута донела несвакидашњи поклон Зорици и Кемишу, ово ће заувек памтити

Хелло 29.06.2025
Поклон Ане Бекуте Зорици и Кемишу је веома занимљив Како сви коментаришу у току је свадба деценије или века! Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш данас су после 40 година складног брака обновили завете. Бројне колеге и… »
"Успела сам да се скрпим" Ана Бекута 4 године од Мркине смрти решила је да уради битну ствар

"Успела сам да се скрпим" Ана Бекута 4 године од Мркине смрти решила је да уради битну ствар

Ало 29.06.2025
Ана Бекута се опоравила након смрти партнера. Певачица Ана Бекута стигла је на свадбу Зорице Кемиш и Мирољуба Аранђеловића Кемиша, и први пут се обратила седмој сили и открила детаље о финалу Звезда Гранда. Наиме, певачица Ана… »
"Нећу бити на финалу зг" Ана Бекута први пут проговорила за јавност о Мркоњићу и Поповићу

"Нећу бити на финалу зг" Ана Бекута први пут проговорила за јавност о Мркоњићу и Поповићу

Телеграф 29.06.2025
Певачица Ана Бекута стигла је на свадбу Зорице Кемиш и Мирољуба Аранђеловића Кемиша, и први пут се обратила седмој сили и открила детаље о финалу Звезда Гранда. Наиме, певачица Ана Бекута била је такође на свадби, те је у… »

Вести дана »