Povezane vesti
"Ja nisam imala sreće da to doživim" Ana Bekuta nakon mnogo vremena stala pred medije: O životu nakon Mrkine smrti, razgovoru…
Kurir pre 30 dana
Ana Bekuta takođe je gost na svadbi veka. Pevačica je došla na slavlje povodom 40 godina braka Zorice i Kemiša, a nakon mnogo vremena stala je pred medije i govorila kako o mladencima tako i o svom životu. - Nadam se da čuje kako se provodimo. Ja sam… »
Svadbena torta zorice i kemiša na čak šest spratova, ukrašena ružama! Bajkovit prizor u domu muzičkih legendi ostavlja bez…
Kurir pre 30 dana
Pevačka diva Zorica Brunclik i muzička legenda Miroljub Aranđelović Kemiš slave obnavljanje zaveta nakon 40 godina braka, rođendan estradne zvezde ali i 50 godina njene blistave karijere. Slavlje u porodičnoj kući traje već satima, a atmosfera je… »
Stigla svadbena torta u dvorište kemiša i zorice Ovako nešto još nije viđeno na srpskim veseljima
Alo pre 29 dana
Mladenačka torta stigla je u dom pevačice i harmonikaša. Muzička diva Zorica Brunclik i istaknuti estradni umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš danas su, nakon 40 godina braka, obnovili zavete i tim povodom upriličili veselje koje će se prepričavati… »
Ana Bekuta donela nesvakidašnji poklon Zorici i Kemišu, ovo će zauvek pamtiti
Hello pre 29 dana
Poklon Ane Bekute Zorici i Kemišu je veoma zanimljiv Kako svi komentarišu u toku je svadba decenije ili veka! Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš danas su posle 40 godina skladnog braka obnovili zavete. Brojne kolege i ljudi iz javne sfere… »
"Uspela sam da se skrpim" Ana Bekuta 4 godine od Mrkine smrti rešila je da uradi bitnu stvar
Alo pre 29 dana
Ana Bekuta se oporavila nakon smrti partnera. Pevačica Ana Bekuta stigla je na svadbu Zorice Kemiš i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, i prvi put se obratila sedmoj sili i otkrila detalje o finalu Zvezda Granda. Naime, pevačica Ana Bekuta bila je takođe na… »
"Neću biti na finalu zg" Ana Bekuta prvi put progovorila za javnost o Mrkonjiću i Popoviću
Telegraf pre 29 dana
Pevačica Ana Bekuta stigla je na svadbu Zorice Kemiš i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, i prvi put se obratila sedmoj sili i otkrila detalje o finalu Zvezda Granda. Naime, pevačica Ana Bekuta bila je takođe na svadbi, te je u intervjuu govorila o "Zvezdama… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima da ne putuju u Hrvatsku u narednom periodu
Danas pre 16 minutajoš 1 povezana

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 3 satajoš 1 povezana