Povezane vesti

Tramp otkrio ko kupuje TikTok: "Mislim da će se predsednik Si verovatno složiti"

Tramp otkrio ko kupuje TikTok: "Mislim da će se predsednik Si verovatno složiti"

Kurir pre 28 dana
Američki predsednik Donald Trump rekao je u intervjuu Fox Newsu da je pronašao kupca za društvenu mrežu TikTok, kojeg je opisao kao skupinu "jako bogatih ljudi" čije će identitete otkriti za oko dve nedelje. Tramp je to izjavio u intervjuu u emisiji… »
Misteriozni kupci TikToka: Tramp najavio prodaju

Misteriozni kupci TikToka: Tramp najavio prodaju

Kamatica pre 28 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je u intervjuu za Foks Njuz da je pronašao kupca za društvenu mrežu TikTok, kojeg je opisao kao grupu „jako bogatih ljudi“ čije će identitete otkriti za oko dve sedmice. Tramp je to izjavio u intervjuu u emisiji… »
Trump tvrdi da ima grupu bogataša koji bi kupili TikTok

Trump tvrdi da ima grupu bogataša koji bi kupili TikTok

Al Jazeera pre 28 dana
Trump želi da američku podružnicu TikToka odvoji i stavi pod američki nadzor. Američki predsjednik Donald Trump rekao je u intervjuu Fox Newsu da je pronašao kupca za društvenu mrežu TikTok, kojeg je opisao kao grupu “jako bogatih ljudi” čije će… »
Tramp otkriva ko kupuje TikTok: "Veoma bogati ljudi" preuzimaju aplikaciju

Tramp otkriva ko kupuje TikTok: "Veoma bogati ljudi" preuzimaju aplikaciju

Telegraf pre 28 dana
Amerikanci dobijaju novu priliku da zadrže TikTok. Predsednik Donald Tramp najavio je da su Sjedinjene Američke Države pronašle kupca za TikTok. U intervjuu za Fox News emitovanom u nedelju, Tramp je otkrio da je kupac grupa "veoma bogatih ljudi", čiji… »
Tramp: Pronašao sam kupce za Tik Tok

Tramp: Pronašao sam kupce za Tik Tok

Biznis.rs pre 28 dana
Predsednik SAD ne odustaje od kineske aplikacije. Američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) izjavio je da je pronašao kupca za aplikaciju TikTok, koju je opisao kao grupu „veoma bogatih ljudi“, čiji će identitet otkriti za otprilike dve nedelje. U… »
Tramp našao "veoma bogatog" kupca za TikTok: Evo kada će otkriti o kome je reč

Tramp našao "veoma bogatog" kupca za TikTok: Evo kada će otkriti o kome je reč

Blic pre 29 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je pronašao kupca za aplikaciju TikTok u toj zemlji. Tramp je u intervjuu za Foks njuz kazao da je kao potencijalnog kupca za TikTok pronašao grupu "veoma bogatih ljudi", čiji će identitet otkriti za… »
Tramp tvrdi da ima kupca za TikTok

Tramp tvrdi da ima kupca za TikTok

Danas pre 29 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je danas da postoji kupac za društvenu mrežu TikTok nakon što je polovinom juna još jednom pomerio rok za prodaju te aplikacije na 17. septembar. „To je grupa veoma bogatih ljudi“, rekao je Tramp u… »

Vesti dana »