Povezane vesti

Marinko bi bio presrećan: Nikola Rokvić danas ima veliki razlog za slavlje, supruga ga obradovala, svi su srećni

Marinko bi bio presrećan: Nikola Rokvić danas ima veliki razlog za slavlje, supruga ga obradovala, svi su srećni

Svet & Skandal pre 30 dana
Popularni pevać Nikola Rokvić napunio je 40 godina, a tokkom dvog života mnogo toga je postigao, te ove se navršava i 20 godina od njegovog prvog albuma, a osim pevačke karijere, uspešan je i na polju porodice, te uživa u braku sa Bojanom Barović sa… »
"Tvoje vreme tek dolazi i ja mu se beskrajno radujem" Bojana Barović priredila je nazaboravno iznenađenje Nikoli Rokviću (foto)…

"Tvoje vreme tek dolazi i ja mu se beskrajno radujem" Bojana Barović priredila je nazaboravno iznenađenje Nikoli Rokviću (foto)…

Kurir pre 31 dana
Rokvić nije krio oduševljenje, te nije skidao osmeh sa lica. Pevač Nikola Rokvić napunio je 40 godina, a tom prilikom supruga Bojana Barović napravila mu je žurku iznenađenja. Nikola očigledno nije planirao da pravi veliku feštu povodom jubilarnog… »
Kakva gala žurka iznenađenja: Nikola Rokvić nije mogao ni da zamisli šta ga čeka za 40. rođendan: Bojana sve osmislila, sada…

Kakva gala žurka iznenađenja: Nikola Rokvić nije mogao ni da zamisli šta ga čeka za 40. rođendan: Bojana sve osmislila, sada…

Blic pre 31 dana
Pevač Nikola Rokvić napunio je 40 godina, a tom prilikom supruga Bojana Barović napravila mu je žurku iznenađenja. Nikola očigledno nije planirao da pravi veliku feštu povodom jubilarnog rođendana, ali je njegova supruga sa prijateljima i porodicom… »
Supruga Nikole Rokvića iskreno o njihovom odnosu: Nisam dovoljno mudra da znam šta nam život donosi

Supruga Nikole Rokvića iskreno o njihovom odnosu: Nisam dovoljno mudra da znam šta nam život donosi

Hello pre 31 dana
U domu Bojane Barović i Nikole Rokvića protekli dani bili su obeleženi toplim porodičnim trenucima i emotivnim čestitkama koje su dirnule i njihove pratioce. Povodom njegovog 40. rođendana, supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović, o braku i zajednici… »
"Nisam dovoljno mudra da znam šta nam život nosi" Bojana Barović objavila porodičnu sliku i javno se obratila Nikoli Rokviću…

"Nisam dovoljno mudra da znam šta nam život nosi" Bojana Barović objavila porodičnu sliku i javno se obratila Nikoli Rokviću…

Blic pre 31 dana
Pevač Nikola Rokvić juče je imao poseban povod za slavlje, budući da je bio njegov jubilej. Naime, Nikola Rokvić proslavio je svoj 40. rođendan, a njegova supruga Bojana obratila mu se emotivnim rečima uz porodičnu sliku sa njihovom decom: "Nisam… »

Vesti dana »