Повезане вести

Маринко би био пресрећан: Никола Роквић данас има велики разлог за славље, супруга га обрадовала, сви су срећни

Маринко би био пресрећан: Никола Роквић данас има велики разлог за славље, супруга га обрадовала, сви су срећни

Свет & Скандал 30.06.2025
Популарни певаћ Никола Роквић напунио је 40 година, а токком двог живота много тога је постигао, те ове се навршава и 20 година од његовог првог албума, а осим певачке каријере, успешан је и на пољу породице, те ужива у браку… »
"Твоје време тек долази и ја му се бескрајно радујем" Бојана Баровић приредила је назаборавно изненађење Николи Роквићу (фото)…

"Твоје време тек долази и ја му се бескрајно радујем" Бојана Баровић приредила је назаборавно изненађење Николи Роквићу (фото)…

Курир 30.06.2025
Роквић није крио одушевљење, те није скидао осмех са лица. Певач Никола Роквић напунио је 40 година, а том приликом супруга Бојана Баровић направила му је журку изненађења. Никола очигледно није планирао да прави велику фешту… »
Каква гала журка изненађења: Никола Роквић није могао ни да замисли шта га чека за 40. рођендан: Бојана све осмислила, сада…

Каква гала журка изненађења: Никола Роквић није могао ни да замисли шта га чека за 40. рођендан: Бојана све осмислила, сада…

Блиц 30.06.2025
Певач Никола Роквић напунио је 40 година, а том приликом супруга Бојана Баровић направила му је журку изненађења. Никола очигледно није планирао да прави велику фешту поводом јубиларног рођендана, али је његова супруга са… »
Супруга Николе Роквића искрено о њиховом односу: Нисам довољно мудра да знам шта нам живот доноси

Супруга Николе Роквића искрено о њиховом односу: Нисам довољно мудра да знам шта нам живот доноси

Хелло 30.06.2025
У дому Бојане Баровић и Николе Роквића протекли дани били су обележени топлим породичним тренуцима и емотивним честиткама које су дирнуле и њихове пратиоце. Поводом његовог 40. рођендана, супруга Николе Роквића, Бојана Баровић… »
"Нисам довољно мудра да знам шта нам живот носи" Бојана Баровић објавила породичну слику и јавно се обратила Николи Роквићу…

"Нисам довољно мудра да знам шта нам живот носи" Бојана Баровић објавила породичну слику и јавно се обратила Николи Роквићу…

Блиц 30.06.2025
Певач Никола Роквић јуче је имао посебан повод за славље, будући да је био његов јубилеј. Наиме, Никола Роквић прославио је свој 40. рођендан, а његова супруга Бојана обратила му се емотивним речима уз породичну слику са… »

Вести дана »