Povezane vesti
Atelje 212 otvara festival „Grad teatar“ u Budvi predstavom „Moje pozorište“ Borisa Liješevića
Nedeljnik 30.06.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište”, otvoriće ovogodišnji 39. festival “Grad teatar“,u utorak, 01. jula, na sceni između crkava. U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ, VOJIN ĆETKOVIĆ, BRANKA ŠELIĆ, BOJAN ŽIROVIĆ i BORIS LIJEŠEVIĆ… »
Atelje 212 otvara festival "Grad teatar" u Budvi predstavom „Moje pozorište“
NIN 30.06.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište”, otvoriće ovogodišnji 39. festival “Grad teatar“,u utorak, 1. jula, na sceni između crkava. U predstavi igraju: Nebojša Ilić, Ana Mandić, Vojin Ćetković, Branka Šelić, Bojan Žirović i Boris Liješević… »
Atelje 212 otvara festival "Grad teatar" u Budvi predstavom "Moje pozorište" Borisa Liješevića
Telegraf 30.06.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište", otvoriće ovogodišnji 39. festival "Grad teatar", u utorak, 1. jula, na sceni između crkava. U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ, VOJIN ĆETKOVIĆ, BRANKA ŠELIĆ, BOJAN ŽIROVIĆ i BORIS LIJEŠEVIĆ… »
Vesti dana »
Izgradnja gasne elektrane kod Niša sa Azerbejdžanom mogla bi da počne sledeće godine
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 42 povezane
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 1 satjoš 85 povezanih
Pezeškijan: Nije uspeo američko-izraelski plan da rašire nesigurnost u Iranu
Politika pre 45 minutajoš 33 povezane
„Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ Članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 59 minutajoš 29 povezanih
"Parni valjak" ostao zaglavljen na Brdu, Vojvodina večeras može da reši vicešampionsku trku!
Sportske.net pre 1 satjoš 39 povezanih