Povezane vesti
Atelje 212 otvara festival „Grad teatar“ u Budvi predstavom „Moje pozorište“ Borisa Liješevića
Nedeljnik 30.06.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište”, otvoriće ovogodišnji 39. festival “Grad teatar“,u utorak, 01. jula, na sceni između crkava. U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ, VOJIN ĆETKOVIĆ, BRANKA ŠELIĆ, BOJAN ŽIROVIĆ i BORIS LIJEŠEVIĆ… »
Atelje 212 otvara festival "Grad teatar" u Budvi predstavom „Moje pozorište“
NIN 30.06.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića “Moje pozorište”, otvoriće ovogodišnji 39. festival “Grad teatar“,u utorak, 1. jula, na sceni između crkava. U predstavi igraju: Nebojša Ilić, Ana Mandić, Vojin Ćetković, Branka Šelić, Bojan Žirović i Boris Liješević… »
Atelje 212 otvara festival "Grad teatar" u Budvi predstavom "Moje pozorište" Borisa Liješevića
Telegraf 30.06.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište", otvoriće ovogodišnji 39. festival "Grad teatar", u utorak, 1. jula, na sceni između crkava. U predstavi igraju: NEBOJŠA ILIĆ, ANA MANDIĆ, VOJIN ĆETKOVIĆ, BRANKA ŠELIĆ, BOJAN ŽIROVIĆ i BORIS LIJEŠEVIĆ… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 40 minutajoš 1 povezana
I učenici dve niške gimnazije sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Spanulis posle "tužnog" poraza od Partizana pogledao novinara u oči: "Zato sam osvajao Evrolige i titule..."
Telegraf pre 44 minutajoš 2 povezane
Srpski vinari od danas na sajmu vina i alkoholnih pića u Šangaju
Politika pre 54 minutajoš 1 povezana