Povezane vesti
„Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice“: I akademik Kostić žrtva policijske brutalnosti
Nova 30.06.2025
Policijsku brutalnost na Vidovdanskom protestu osetio je i akademik Nenad Kostić koji se 28. juna zatekao u Ulici kralja Milana kada je policija prekomerno upotrebila silu. Akademik je za N1 ispričao da ga je žandarm iz kordona kod pešačkog prelaza… »
"Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice": I akademik Kostić sa svojim štafelajem žrtva policijske brutalnosti
N1 Info 30.06.2025
Policijsku brutalnost na Vidovdanskom protestu osetio je i akademik Nenad Kostić koji se 28. juna zatekao u Ulici kralja Milana kada je policija prekomerno upotrebila silu. Akademik je za N1 ispričao da ga je žandarm iz kordona kod pešačkog prelaza… »
Akademik Kostić: Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice
Danas 30.06.2025
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju počinje sutra: informacije, uslovi i prijava za građane Srbije na jednom mestu
Blic pre 2 satajoš 32 povezane
Tramp mlađi: SAD bi mogle odustati od Ukrajine, Zelenski namerno produžava sukob
Euronews pre 28 minutajoš 49 povezanih
Njegoš Petrović projektilom zaledio Marakanu: Ovako je Vojvodina povela protiv Zvezde
Kurir pre 18 minutajoš 29 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih
Formula 1 dobila novog šampiona! Neviđena drama u Abu Dabiju, evo ko je stigao do titule!
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih