Povezane vesti
„Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice“: I akademik Kostić žrtva policijske brutalnosti
Nova 30.06.2025
Policijsku brutalnost na Vidovdanskom protestu osetio je i akademik Nenad Kostić koji se 28. juna zatekao u Ulici kralja Milana kada je policija prekomerno upotrebila silu. Akademik je za N1 ispričao da ga je žandarm iz kordona kod pešačkog prelaza… »
"Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice": I akademik Kostić sa svojim štafelajem žrtva policijske brutalnosti
N1 Info 30.06.2025
Policijsku brutalnost na Vidovdanskom protestu osetio je i akademik Nenad Kostić koji se 28. juna zatekao u Ulici kralja Milana kada je policija prekomerno upotrebila silu. Akademik je za N1 ispričao da ga je žandarm iz kordona kod pešačkog prelaza… »
Akademik Kostić: Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice
Danas 30.06.2025
Vesti dana »
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Beta pre 49 minutajoš 28 povezanih
Analiza RSE: U biračkom spisku Srbije više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Pravo u centar pre 5 satijoš 10 povezanih
Završen sastanak Trampa i Sija: Dogovori o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Nedeljnik pre 39 minutajoš 25 povezanih
Novi optimizam o smrti Milana Panića i dočeku koji je u Zrenjaninu imao Miloševićev protivkandidat
Danas pre 4 satijoš 34 povezane