Povezane vesti
„Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice“: I akademik Kostić žrtva policijske brutalnosti
Nova 30.06.2025
Policijsku brutalnost na Vidovdanskom protestu osetio je i akademik Nenad Kostić koji se 28. juna zatekao u Ulici kralja Milana kada je policija prekomerno upotrebila silu. Akademik je za N1 ispričao da ga je žandarm iz kordona kod pešačkog prelaza… »
"Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice": I akademik Kostić sa svojim štafelajem žrtva policijske brutalnosti
N1 Info 30.06.2025
Policijsku brutalnost na Vidovdanskom protestu osetio je i akademik Nenad Kostić koji se 28. juna zatekao u Ulici kralja Milana kada je policija prekomerno upotrebila silu. Akademik je za N1 ispričao da ga je žandarm iz kordona kod pešačkog prelaza… »
Akademik Kostić: Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice
Danas 30.06.2025
Vesti dana »
Rubio: „Pregovori o sporazumu sa Iranom bi mogli da traju nekoliko dana“
Serbian News Media pre 4 satijoš 30 povezanih
Četvoro mrtvih i petoro povređenih u sudaru voza i školskog autobusa u Belgiji
Serbian News Media pre 36 minutajoš 23 povezane
Stabilno i toplo vreme u Srbiji sa visokim temperaturama i upozorenjima na UV zračenje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane
Favoriti u Parizu: Sabalenka protutnjala u drugo kolo, uspešan start za Jović i Vekić
Politika pre 11 minutajoš 25 povezanih