Povezane vesti
„Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice“: I akademik Kostić žrtva policijske brutalnosti
Nova 30.06.2025
Policijsku brutalnost na Vidovdanskom protestu osetio je i akademik Nenad Kostić koji se 28. juna zatekao u Ulici kralja Milana kada je policija prekomerno upotrebila silu. Akademik je za N1 ispričao da ga je žandarm iz kordona kod pešačkog prelaza… »
"Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice": I akademik Kostić sa svojim štafelajem žrtva policijske brutalnosti
N1 Info 30.06.2025
Policijsku brutalnost na Vidovdanskom protestu osetio je i akademik Nenad Kostić koji se 28. juna zatekao u Ulici kralja Milana kada je policija prekomerno upotrebila silu. Akademik je za N1 ispričao da ga je žandarm iz kordona kod pešačkog prelaza… »
Akademik Kostić: Žandarm mi ispalio suzavac direktno u lice
Danas 30.06.2025
Vesti dana »
Samoopredeljenje pobednik vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu sa 49.74 odsto glasova
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Tramp: Rat u Ukrajini bi mogao da se završi za nekoliko nedelja; Zelenski: Mirovni plan dogovoren 90 odsto
RTS pre 33 minutajoš 18 povezanih
Danas vedro i sunčano, temperatura do 8 stepeni: Kakvo nas vreme očekuje početkom januara?
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih