Povezane vesti

Policija legitimisala devojku na protestu, dobiće sudski prekršaj jer nije prijavljena na adresi

Policija legitimisala devojku na protestu, dobiće sudski prekršaj jer nije prijavljena na adresi

Nedeljnik 30.06.2025
Devojka na blokadi na Dorćolu rekla je da su joj policajci, nakon što su je legitimisali, rekli da će joj doći sudski prekršaj pošto nije prijavljena na adresu na kojoj živi kao podstanar, piše N1. „Rekli su mi da sam u prekršaju zbog protesta i što… »
Incident kod Pravnog fakulteta: Vozač pokušao da probije blokadu, policija reagovala

Incident kod Pravnog fakulteta: Vozač pokušao da probije blokadu, policija reagovala

Nedeljnik pre 31 dana
Na blokadi koju su studenti i građani postavili u Bulevaru kralja Aleksandra kod Pravnog fakulteta došlo je do incidenta, kada je jedan vozač pokušao da prođe kroz okupljene, piše Fonet, a prenosi Danas. Reagovala je policijska patrola, koja je… »
Policija gurala ekipu N1 na Dorćolu: Probali da privedu devojku, građani je zaštitili (VIDEO)

Policija gurala ekipu N1 na Dorćolu: Probali da privedu devojku, građani je zaštitili (VIDEO)

Cenzolovka pre 31 dana
Policija je gurnula ekipu N1 tokom izveštavanja sa blokade na Dorćolu, a došlo je i do sukoba sa građanima kada su pokušali da privedu jednu devojku. Policija je gurnula ekipu N1 tokom izveštavanja sa blokade na Dorćolu, a došlo je i do sukoba sa… »
Policija gurala ekipu N1 na Dorćolu: Probali da privedu devojku, građani je zaštitili

Policija gurala ekipu N1 na Dorćolu: Probali da privedu devojku, građani je zaštitili

Danas pre 31 dana
Policija je gurnula ekipu N1 tokom izveštavanja sa blokade na Dorćolu, a došlo je i do sukoba sa građanima kada su pokušali da privedu jednu devojku. Na pitanje N1 „zašto nas pomerate“, jedan policajac je rekao da to „radi bezbednosti novinara“. Nekoliko… »
Policija dobro proveri ko je na blokadi: Zvali sudiju pošto devojka nije prijavljena na adresu

Policija dobro proveri ko je na blokadi: Zvali sudiju pošto devojka nije prijavljena na adresu

N1 Info pre 31 dana
Devojka na blokadi na Dorćolu rekla je da su joj policajci koji su tu došli da razbiju blokadu, pošto su je legitimisali, rekli da će joj doći sudski prekršaj pošto nije prijavljena na adresu na kojoj živi kao postanar. "Rekli su mi da sam u prekršaju… »

N1 Info pre 31 dana
Devojka na blokadi na Dorćolu rekla je da su joj policajci koji su tu došli da razbiju blokadu, pošto su je legitimisali, rekli da će joj doći sudski prekršaj pošto nije prijavljena na adresu na kojoj živi kao postanar. "Rekli su mi da sam u prekršaju… »
Policija gurala novinare na Dorćolu, pa opkolila devojku - ona beži (video)

Policija gurala novinare na Dorćolu, pa opkolila devojku - ona beži (video)

Pravda pre 31 dana
Policija je gurnula ekipu N1 tokom izveštavanja sa blokade na Dorćolu, a došlo je i do sukoba sa građanima kada su pokušali da privedu jednu devojku. Na pitanje N1 "zašto nas pomerate", jedan policajac je rekao da to "radi bezbednosti novinara". Nekoliko… »

Vesti dana »