Povezane vesti
„Žandarm me povukao za gitaru“: Student FPN objasnio kako je priveden nakon blokade Autokomande
Danas 30.06.2025
Student Fakulteta političkih nauka Strahinja Stanković priveden je jutros u Vojvode Stepe nakon blokade Autokomande, nakon pet sati je pušten iz pritvora. On za Danas navodi da ostaje na ulici. Strahinja kaže da su se, tokom bežanja od Žandarmerije, u… »
„Žandarm me povukao za gitaru“: Student Strahinja objasnio kako je priveden nakon blokade Autokomande
Nova 30.06.2025
Student Fakulteta političkih nauka Strahinja Stanković priveden je jutros u Vojvode Stepe nakon blokade Autokomande, nakon pet sati je pušten iz pritvora. On za Danas navodi da ostaje na ulici. Student Fakulteta političkih nauka Strahinja Stanković… »
Vesti dana »
Metro u Barseloni ponovo radi normalno nakon požara u kom je povređeno 139 osoba
Danas pre 9 minutajoš 15 povezanih
Dačić o raspravi u Skupštini o nepoverenju Vladi: Očekivao sam ozbiljniju argumentaciju opozicije
RTS pre 4 minutajoš 10 povezanih
Stotine dronova napalo Moskovsku oblast; Zelenski potvrdio: Sastaću se s Trampom
RTS pre 14 minutajoš 10 povezanih
Šid potpuno zagušen: Kamioni na izlazu iz Srbije čekaju pet sati, evo kakvo je stanje na ostalim prelazima
Telegraf pre 4 minutajoš 8 povezanih