Povezane vesti
Ona je strina luke dončića koja je pevala šeiku: Imao je specijalni zahtev: "Otišla sam u hotelsku sobu i nisam izlazila dva…
Blic 30.06.2025
pevačica Sanja Dončić, koja živi u Velikoj Britaniji svojevremeno je otkrila da je ona strina Luki Dončiću, proslavljenom NBA košarkašu. - Ja sam Luki Dončiću strina, mada ali više volim da kažem da je moj suprug njemu stric, ali dobro ‘ajde. On radi ono… »
Ova pevačica je strina Luke Dončića: Pevala Željku Obradoviću, pa otkrila uz koju pesmu se veseli čuveni košarkaš
Mondo 30.06.2025
Pevačica Sanja Dončić je strina Luke Dončića, a pre godinu dana je objavila pesmu koja je "redovna" na slavljima. Sanja Dončić se na javnoj sceni pojavila pre pet godina. Živi i radi u Velikoj Britaniji, imala je prilike da nastupa u najpoznatijim… »
Vesti dana »
Nikolić i Gaćinović „razbili“ Celje – Zvezdin „dželat“ izgubio
Sputnik pre 9 minutajoš 30 povezanih
Hamnei preti: 'Ormuski moreuz ostaje zatvoren', Amerika na rat potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 54 minutajoš 27 povezanih
"Zakon je usvojen, sutradan je ubijen" Bivša sudija o ubistvu Zorana Đinđića i Zemunskom klanu: "Bili su skoro jači od države" (video)
Blic pre 4 satijoš 31 povezana
Uživo - Besni rat na Bliskom istoku: Vrhovni lider se prvi put oglasio, potopljen američki tanker
Mondo pre 34 minutajoš 78 povezanih