Povezane vesti
"Volim da se podsetim na kom sam dnu bila": Anabela otkrila sve, više neće da ćuti: To nema veze sa životom, umešana sam...…
Kurir 30.06.2025
Kaže da se nije pokazala onakvom kakva jeste. Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna… »
"Bila sam na dnu i psihički i fizički": Anabela otkrila kako se osećala tokom učešća u Zadruzi: "Pomislila sam kakva ću biti…
Blic 30.06.2025
Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna u rijalitiju. - To je neobjašnjivo, ja se… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
Južne vesti pre 23 minutajoš 37 povezanih
Ministar sporta Zoran Gajić: "Radimo na tome da Beograd bude sedište WADA za Jugoistočnu Evropu, imamo nultu toleranciju na doping"
Dnevnik pre 9 minutajoš 35 povezanih
Više javno tužilaštvo u Beogradu: Spisi predmeta protiv Milića nisu prosleđeni Prvom osnovnom tužilaštvu
Euronews pre 2 satajoš 27 povezanih
Nakon hiljada žrtava stiže novi talas: Szo se hitno oglasila, upozorava Evropu na ekstremne vrućine (video)
Večernje novosti pre 28 minutajoš 47 povezanih
Proizvođači maline traže cenu od najmanje 550 dinara i razgovor sa ministrom (VIDEO)
InfoLIGA pre 53 minutajoš 18 povezanih