Povezane vesti
"Volim da se podsetim na kom sam dnu bila": Anabela otkrila sve, više neće da ćuti: To nema veze sa životom, umešana sam...…
Kurir 30.06.2025
Kaže da se nije pokazala onakvom kakva jeste. Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna… »
"Bila sam na dnu i psihički i fizički": Anabela otkrila kako se osećala tokom učešća u Zadruzi: "Pomislila sam kakva ću biti…
Blic 30.06.2025
Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna u rijalitiju. - To je neobjašnjivo, ja se… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 48 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije, Macut i Dodik
Blic pre 28 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 22 povezane

Vulkan koji je spavao 600 godina se upravo aktivirao nakon razornog zemljotresa, snimci su nestvarni FOTO VIDEO
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih