Povezane vesti
"Volim da se podsetim na kom sam dnu bila": Anabela otkrila sve, više neće da ćuti: To nema veze sa životom, umešana sam...…
Kurir 30.06.2025
Kaže da se nije pokazala onakvom kakva jeste. Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna… »
"Bila sam na dnu i psihički i fizički": Anabela otkrila kako se osećala tokom učešća u Zadruzi: "Pomislila sam kakva ću biti…
Blic 30.06.2025
Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna u rijalitiju. - To je neobjašnjivo, ja se… »
Vesti dana »

Kretanje oluje preko Srbije iz sata u sat Grunuće veliko nevreme, ovi delovi Srbije prvi na udaru!
Alo pre 6 minutajoš 7 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

Na današnji dan: Umrli Dante Aligijeri, Isidora Dankan i Grejs Keli, počela svetska ekonomska kriza
Radio 021 pre 26 minutajoš 2 povezane