Povezane vesti
"Volim da se podsetim na kom sam dnu bila": Anabela otkrila sve, više neće da ćuti: To nema veze sa životom, umešana sam...…
Kurir 30.06.2025
Kaže da se nije pokazala onakvom kakva jeste. Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna… »
"Bila sam na dnu i psihički i fizički": Anabela otkrila kako se osećala tokom učešća u Zadruzi: "Pomislila sam kakva ću biti…
Blic 30.06.2025
Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna u rijalitiju. - To je neobjašnjivo, ja se… »
Vesti dana »
Bajatović: Sa Gaspromom dogovoren dotok 10 miliona kubika gasa dnevno do kraja marta
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana
5. januara temperatura pada do -20 stepeni Meteorolog prognozira ledeni dan u Srbiji
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih
Rusija: Presretnut 141 ukrajinski dron, pogođena dva rezervoara nafte u Krasnodarsku
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
Šta piše u odluci o obustavi postupka protiv Vesića, Tanasković i Dimoski za pad nadstrešnice?
Nova pre 6 minutajoš 14 povezanih