Povezane vesti
"Volim da se podsetim na kom sam dnu bila": Anabela otkrila sve, više neće da ćuti: To nema veze sa životom, umešana sam...…
Kurir 30.06.2025
Kaže da se nije pokazala onakvom kakva jeste. Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna… »
"Bila sam na dnu i psihički i fizički": Anabela otkrila kako se osećala tokom učešća u Zadruzi: "Pomislila sam kakva ću biti…
Blic 30.06.2025
Anabela Atijas bila je učesnik rijalitija "Zadruga" u trećoj sezoni, a sada se osvrnula na boravak u Beloj kući. Kako Anabela danas priča, to je bio mračan period njenog života i ne smatra da je bila uspešna u rijalitiju. - To je neobjašnjivo, ja se… »
Vesti dana »
Pucnjava u školi u Turskoj: Četvoro ubijenih, drugi napad u 48 sati
Danas pre 39 minutajoš 35 povezanih
N1: Otkazan intervju sa Sandrom Gocijem, redakcija poručuje da sama bira goste i teme
In medija pre 34 minutajoš 27 povezanih
Savremena politika: Dok traje rasprava o nepoverenju, izbori ne mogu da budu raspisani
N1 Info pre 14 minutajoš 87 povezanih
Dva broda presretnuta u Ormuskom moreuzu, jedan se okrenuo nazad ka iranskoj luci
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 35 povezanih